Sanovnik masaža – Šta znači sanjati masažu?

Masiranje u snovima pokazuje da Vam je potrebna pomoć drugih da biste rešili probleme koji Vam se dogode. Ne možete ništa učiniti, a samo ćete pogoršati svoje stanje.

San je povezan sa pokušajima nametanja sopstvenog mišljenja drugima, a može biti uzrokovan i ispoljavanjem seksualnog interesa za nekoga.

Advertisements

Masaža je dodir za postizanje udobnosti i zdravlja. Kada uživate u aromaterapeutskoj masaži, veća je verovatnoća da ćete sanjati ovakve snove.

Uprkos tome, ako ovaj san sanjate bez očiglednog razloga, trebaće Vam rečnik snova da biste ga protumačili. Rečnici snova korisni su za odgovaranje na Vaša pitanja i poznavanje poruka iz Vaše podsvesti.

Stručnjaci za snove rekli su da masaža predstavlja Vaš napor da rešite neizbežne sukobe. Sanjanje o masiranju pokazuje da motivišete druge da izvuku najbolje iz sebe.

Advertisements

Međutim, ako se ne osećate potpuno zadovoljno ovim objašnjenjem, morate znati da su snovi subjektivna perspektiva. Morate obratiti pažnju na kontekst snova i razumeti svoje trenutno stanje.

Za to bi trebalo da nastavite da čitate druge interpretacije masaže. Evo nekoliko različitih tumačenja snova o masaži.

Sanjati masažu leđa

Ako ste sanjali masiranje leđa, taj san ukazuje na snažnu zabrinutost o zdravlju. Ponekad ste toliko udubljeni u sopstveno blagostanje da zaboravite da se raspitate o zdravlju voljenih.

Sanjati da uživate u masaži stopala

Ako ste sanjali da uživate u masaži stopala, to znači da u stvarnosti lavovski deo vremena i energije trošite na sumnjiva zadovoljstva.

Sanjati da masirate nekoga

Ako je žena u snu masirala muškarca, ovaj san govori o uzaludnosti pokušaja privlačenja pažnje osobe koju smatra zgodnom. Čovek koji devojci masira stopala obećava poznanstvo koje će se završiti intimnošću.

Ako izvodite masažu stopala, ovaj san znači da ćete biti zauzeti manjim problemima. Imaćete utisak da ne možete da dovršite nijedan posao, mnogo ste započeli i niste završili.

Kada masirate deo ruke, ovaj san pokazuje da se borite da budete izdašniji. Trebalo bi da dajete više ljubavi u vezi i ne budete neko tako hladan.

Advertisements

Ovaj san takođe govori da ne smete dozvoliti drugima da utiču na Vas. Morate pronaći rešenje za svoj problem. Ne koncentrišite se na nevažne stvari.

Ako ste nekoga masirali, ovaj san pokazuje da ste sebični. Možete verovati nekome ko Vam uvek kaže šta Vam se sve dešava, ali kada savetujete tu osobu, mislite samo na sebe.

Sanjati da ste fizioterapeut koji masira nekoga

Videti sebe kao fizioterapeuta koji masira nečiju glavu, prema psihologu Mileru, nagoveštava promenu intimnog partnera.

Ako ste sanjali da ste fizioterapeut, klijente primate u svojoj kancelariji, što znači da ćete se u stvarnosti dobro zabaviti u skupom kafiću ili restoranu, u društvu zanimljive osobe.

Sanjati erotsku masažu

Istočna ženska knjiga snova objašnjava značenje erotske masaže u snu. Dakle, ako ste imali ovakav san, sugeriše se potreba za osluškivanjem zdravstvenog stanja. Frojd objašnjava ovaj san mogućnošću da se preispitaju svoji stavovi o seksualnim odnosima.

Davanje usluge erotske masaže nekome u snu, smatra se znakom da drugi mogu pogrešno protumačiti Vaše dobre namere i dobru volju.

Neki tumači snove o masaži uzimaju kao upozorenje da se možete opustiti u neprijatnoj situaciji. Neki tumači ovaj san upoređuju sa potrebom da se pozabavite svojim telesnim potrebama.

Advertisements

Kada sanjate o erotskoj masaži, ovaj san pokazuje da Vas nešto ne zadovoljava u Vašem seksualnom životu. Možda ste bili u vezi, ali ta vaša rutina Vas zamara.

Nećete znati kako da komunicirate sa partnerom, a da ne povredite svoja osećanja.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da neko radi masažu

Videti da neko radi masažu u snu, znači sastanak sa dalekim rođacima ili ljudima sa kojima se dugo niste sreli. Ako pružate takve usluge, to predviđa događaj koji će rezultovati velikim finansijskim troškovima.

Ako Vas je neko masirao, ovaj san prikazuje određene situacije koje će prouzrokovati sukob.

Sanjati da se osećate prijatno uz masažu

Kada se osećate prijatno uz masažu, ovaj san pokazuje da ne možete da rešite problem. Sve će završiti van Vaše kontrole i ne možete ništa učiniti da to popravite. Trpećete neprijatne stvari koje utiču na ljude u okruženju.

Sanjati masažu vrata

Ako ste sanjali masažu vrata, ovaj san pokazuje da morate naći ravnotežu između svoje logike i svojih instinkta.

Sanjati masažu glave

Ako masirate glavu, ovaj san govori da se morate osloboditi straha. Sigurno su svi u svom životu pravili greške i neuspehe. Vremenom ćete učiti na greškama, a onda se ne plašite neuspeha.

Sanjati ulje za masažu

San o ulju za masažu pokazatelj je Vašeg osećaja pripadnosti. Morate se vratiti toku svakodnevnog života. Imate poteškoća u osećanju svog emocionalnog i psihološkog sveta.

Ovo je trag za vreme, dugovečnost ili mogućnosti. Nešto u Vašem životu je nepotpuno ili nerešeno. San o ulju za masažu je metafora neravnoteže. Šta god ta osoba predstavljala, više nema udela u Vašem životu.

Suočeni ste sa nekim nepoznatim ljudima, situacijom ili idejom kojih se bojite. San ukazuje na Vašu želju za unutrašnjim istraživanjem i samootkrivanjem. Podsvesne misli možda pokušavaju da isplivaju na površini.

Sanjati masažu uopšte

San o masaži je preteča za osnovne stvari Vašeg života. Možda treba da se malo smirite. Otklonite stare probleme. San označava situaciju ili vezu koja se prerano završila. Strahujete da Vas ne utopi ženski aspekat Vaše psihe.

Sanjanje snova o masaži sugeriše spoj ženskog i muškog aspekta. Trenutno se oporavljate od prekida veze. Okruženi ste površnim vezama.

Ukazuje na otkrivanje prethodno skrivenih aspekata Vas samih. Morate prilagoditi svoj stav. San o masaži je simbol Vaših veština preživljavanja. Možda treba nešto da priznate.

Advertisements

Skloni ste da potrebe drugih stavljate ispred svojih. San je ponekad odobrenje i potvrda Vaših postupaka. Ogradite se. Masiranje u snovima navodi kako manipulišete okolinom. Potreban Vam je red i stabilnost.

Situacija u Vašem stvarnom životu vlada Vašim postupcima i ponašanjem. Ovo je signal za Vašu žurbu za uspehom bez temeljnog razmišljanja o Vašem putu do uspeha. Samo treba malo usporiti.

Advertisements