Sanovnik merdevine – Šta znači sanjati merdevine ili lestve?

Merdevine u snovima obično se odnose na socijalni status, dostignuća i razumevanje sebe. U određenom smislu san o merdevinama je sličan snu o liftu.

Međutim, snovi o merdevinama obično se odnose na više vaših sopstvenih dela i radu na postizanju vaših ciljeva.

Advertisements

Merdevine mogu nagovestiti stanje uma u ​​meditaciji i molitvi, a boravak na vrhu merdevina sugeriše duhovni put i veću svesnost. Svako zveckanje merdevina je simbol stanja u vašoj duhovnoj svesti.

Sanjati da neko drži merdevine za vas znači da ćete uspeh pronaći ako budete imali podršku drugih. Uspećete da se istaknete.

Sanjati da padate sa merdevina označava poteškoće, rizike ili neuspehe sa kojima ste suočeni u svojim nastojanjima.

Advertisements

Videti slomljene merdevine u snu ukazuje na konstantne neuspehe u vašim poduhvatima. Možda ćete se osećati isfrustrirano u ostvarenju svojih ciljeva.

Sanjati da ste pobegli pomoću merdevina znači da ćete biti uspešni nakon mnogo borbe i prepreka.

Razmislite o tome kako se osećate u snu dok se penjete ili spuštate niz merdevine, vrstom materijala ili karaktera merdevina i na kraju kontekstom ili lokacijom merdevina.

Ovi detalji vam mogu pomoći da bolje shvatite san o merdevinama.

Sanjati da se penjete ili spuštate sa merdevina

Sanjati da se penjete na merdevine upućuje na to da ste dostigli novi nivo uspeha. To je simbolika prosperiteta, napornog rada i vaših napora, smatrajte da je „društvena lestvica“ ovde ključna.

Sanjati da se spuštate niz merdevine, sugeriše da odustajete od radnog mesta koje ste imali.

Držanje merdevina za prijatelja u snu znači da pružite korisnu pomoć onima oko vas. Suprotno, kada neko drugi vama drži merdevine, to znači da primate pomoć od spoljnih izvora.

Advertisements

Pad s merdevina i udaranje o pod u snu upućuje na to da se suočavate sa poteškoćama ili promašajima.

To bi jednostavno mogao biti “pogrešan korak” ako se radi o vašem sopstvenom delovanju ili bi neko drugi mogao sabotirati vaše napore.

Stojeći desno na gornjem stepenu merdevina može sugerisati nestabilno stajanje. Možda ste na vrhu sveta, ali potražite podršku uskoro, jer pad može biti jednako gadan.

FOTO: PIXABAY

Sanjati polomljene merdevine

Videti polomljene merdevine u snu ukazuje na konstantne neuspehe u vašim poduhvatima. Možda se osećate zaglavljeno u postizanju svojih ciljeva i ne možete da se pomerite iz svog položaja.

Sanjati merdevine od konopca

Merdevine od konopca u snu znače nesigurne ili nestabilne radnje koje vršite. San sugeriše da treba biti obazriv sa svakim korakom.

Sanjati visoke merdevine

Sanjati o zaista velikim ili visokim merdevinama odražava poteškoće u uspehu. Za postizanje uspeha su vam potrebne i fizička snaga i mentalni um.

Ako se plašite visine dok ste na visokim merdevinama, moraćete da pobedite svoj strah da biste uspeli.

Advertisements

Sanjati kratke merdevine

Snovi o kratkim merdevinama odnose se na vaše kratkoročne i manje ciljeve.

Sanjati klizave merdevine

Kada sanjate o klizavim merdevinama koje vam uz rizik mogu pomoći da se popnete više i uspete, to znači da je rizik ogroman ako želite da ostvarite svoj projekat.

Možda bi trebalo da razmotriti o povlačenju, preispitati svoj postupak, tako što ćete uzeti “druge merdevine”, pre nego što uradite ono što treba da uradite.

Uzmite u obzir i svoje emocije, ako se oslobodite mogućnosti lakog odbacivanja, to može odraziti vaš rizik preuzimanja prirode u stvarnom životu.

Sanjati da idete ispod merdevina

To sugeriše lošu sreću u snovima, pošto je to uobičajeno verovanje o lošoj sreći, vaš um nesumnjivo ponavlja tu povezanost.

San može takođe naglasiti kako stvari gledate iz drugačije perspektive.

Sanjati da idete ispod merdevina upućuje na to da bežite od svojih duhovnih obaveza. To je nagoveštaj budućih razočaranja.

Sanjati da hodate ispod merdevina znači lošu sreću. Možda žalite zbog odluke koju ste doneli.

Advertisements