X

Sanovnik mermer – Šta znači sanjati mermer?

FOTO: PIXABAY

Mermer u snu odnosi se na Vaš čvrst stav, bogatstvo i luksuz koji zavise od toga kako se koriste i prezentuju u snu. Ispod su različiti scenariji za tumačenje snova vezanih za mermer.

Advertisements

Sanjati o mermernom kamenu

Sanjati mermerno kamenje bez laka ili dizajna, sugeriše da ćete imati čvrste i pozitivne temelje u svom profesionalnom životu i finansijskom položaju.

Sanjati kuću ili vilu napravljena od mermera

Sanjati o kući napravljenoj u potpunosti od mermera, upućuje na to da ste prilično zabrinuti zbog svog izgleda u očima drugih ljudi. Možete žrtvovati svoju udobnost ili druge delove života kako biste ostavili dobar utisak.

Sanjati sto od mermera

Videti mermerni sto u snu, znači da ćete imati srca da razgovarate sa nekim. Ovaj razgovor ima potencijal da stvori solidno razumevanje i ostvari iskrenu i duboku komunikaciju.

Sanjati pod od mermera

Ako sanjate da živite u kući ili stanu za koji se čini da je ukrašen velikim količinama mermera, to znači da će Vaše ambicije uprkos Vašem trudu, neko smatrati preteranim.

Advertisements

Ovaj san takođe znači da ćete imati dovoljno energije i izdržljivosti da nastavite sa sprovođenjem svojih planova u praksi.

Sanjati lažni mermer

Videti u snu lažni mermer, znači da neko u Vašem društvenom krugu možda „lažira“ svoj životni stil ili bogatstvo. Čini se da u životu izgledaju kao bogati i stabilni, ali u stvarnosti jednostavno to sve može biti fasada koja je samo na površini.

Sanjati da su mermerne površine ispucale ili da su isečene

Videti napuknutu i ​​usitnjenu mermernu površinu u snovima, predviđa buduće svađe koje će biti teško zakrpati. Naići ćete na sukobe ili čak bolesti koje će imati trajne ožiljke ili oštećenja.

Možda bi bilo korisnije preduzeti preventivne mere i izbeći štetne situacije, i izbeći da se loši događaji uopšte dešavaju.

FOTO: PIXABAY

Sanjati sobu napravljenu od mermera

Sanjati o tome da se nalazite u sobi punoj mermera, može Vam sugerisati da ste preterano koncentrisani na spoljne luksuzne prikaze stvari.

Advertisements

Ne dobijate pravilan balans između jednostavne životne radosti i luksuznog uživanja.

Možda treba da razmislite o promeni svog životnog stila kako biste mogli uživati u najboljem od oba sveta.

Sanjati da gledate skulpture od mermera

Mermerne skulpture u snovima odražavaju Vaš socijalni položaj u ličnom životu. Ovakav san nagoveštava kako percepirate kako Vas drugi doživljavaju.

Označava vrstu samospoznaje koju držite u svojim očima. Ako je mermerna statua dobra i lepa, to znači da verujete da Vas drugi vide kao takve.

Sanjati crni mermer

Crni mermer u snu najavljuje da će Vaša bliska finansijska budućnost biti neizvesna i nepredvidiva, međutim, predstoje luksuzna vremena.

Advertisements

Sanjati zeleni mermer

Ako u snu vidite zeleni mermer, takav san predviđa da će Vaš nadolazeći posao biti veoma uspešan, moraćete naporno raditi i polirati svoju ponudu da biste privukli više posla.

Sanjati beli mermer

Beli mermer u snovima simbolizuje čistoću i besmrtnost. Ostavićete večne tragove na ljudima oko sebe u njihovim sećanjima.

Još tekstova