Sanovnik metar – Šta znači sanjati metar za merenje?

Sanjati metar za merenje predstavlja vaš pokušaj da izmerite ili osetite snagu ili težinu situacije. Primetivši tačno ono što vam treba i ništa više.

Radeći nešto kako biste testirali osobu ili situaciju da biste osetili koliko su moćni ili sposobni. Takođe može odražavati poređenje koje koristite da biste primetili koliko je nešto loše ili koliko je nešto jako.

Advertisements

Radite nešto da biste videli kako se nosite sa time. Možda pokušavate da shvatite zašto neko drugi može da se izvuče sa nečim, a vi ne možete.

Alternativno, sanjati metar za merenje može odražavati vašu pripremu ili istraživanje pre nego što nešto uradite. Otkrivanje koliko emocija, truda ili rada će biti potrebno za postizanje cilja.

Negativno, ovaj san može značiti da možda sumnjate u sebe ili pokušavate da vidite sa čim možete prođete nekažnjeno. Ako ste u snu videli metar za merenje, moguće je da merite svoju ili tuđu vrednost.

Advertisements

Možda pokušavate da otkrijete da li će neko imati vrednost u vašem životu i hoće li se uskladiti sa vašim očekivanjima. S druge strane, možda pokušavate da utvrdite da li ćete imati koristi od boravka u tuđem životu ili ćete ispuniti njihove standarde.

Ako ste držali metar, možda sebe stavljate pod nepotreban nadzor – da li ste previše strogi prema sebi? Pokušajte da shvatite da vaše merenje sebe možda ne odgovara situaciji – pa pazite da se ne potiskujete prestrogo.

Ako je neko drugi držao metar, onda je moguće da osećate da su oni ti koji vas osuđuju. Razmislite ko je bio u vašem snu i ovo bi vam moglo dati jasniju predstavu o tome za koga mislite da ima negativna mišljenja o vama.

Metar za merenje takođe može biti odmeravanje vašeg života. Ako ste razmišljali o svojim dostignućima, ciljevima i žaljenju, moguće je da ste zbog toga videli metar u snu.

Možda se upoređujete sa drugima i odjednom se ne osećate dovoljno dobro. Možda je vreme da se usredsredite na sami sebe, a ne na to koliko ste slični ili slični onima oko sebe. Uzimajući u obzir sve oko sebe, možda sebi postavljate nemoguće ciljeve.

Još jedno značenje je da vam je metar za merenje podsetnik da imate ono što vam treba i ništa više. Možda ste u poslednje vreme uzimali previše stvari i nije bilo razloga za to.

FOTO: PIXABAY

Možda je vreme da živite u granicama svojih mogućnosti – moguće je da vam treba samo ono što već imate.

Advertisements

Pozitivnije je svakako ako vidite kraj metra za merenje – ovo bi moglo biti simbolično kada vidite završnu liniju nečega na čemu ste radili. Daleko ste dogurali i kraj se nazire.

Sanjati metar za merenje je simbol procene – „merenja“. Ako sanjate da držite metar za merenje, onda podvrgavate sebe ili nekoga drugom svom ispitivanju.

Imajte na umu da vaš merni standard možda neće tačno odražavati situaciju pre nego što donesete odluku. Ako, ipak, vi merite sebe, to ukazuje na vaš osećaj da vas neko drugi osuđuje, možda nepravedno.

Kada nešto merite u snu, ovaj san pokazuje da ćete učiniti nešto važno i mnogi ljudi to žele. Morate biti oprezni, i najmanji nemar može dovesti sve u rizik jer vam je oduzelo puno vremena.

Sanjati da merite takođe ukazuje na važnu odluku. Možda imate dva izbora zbog kojih ćete biti zbunjeni. Morate doneti pravu odluku da biste odredili svoju budućnost.

Kada merite druge ljude, ovaj san pokazuje da ćete doživeti krah. Možda zavisite od nečije dobre namere. Ne znate kako da se zapitate.

Kada sanjate da merite sebe, ovaj san ukazuje na to da ćete preispitati neke svoje odluke. Vi ste osoba koja nije zadovoljna svojim izgledom. Imate plan, ali bićete ambiciozni i postavljaćete teške ciljeve.

Advertisements

Kada vidite metar za merenje, ovaj san ukazuje na to da treba da prihvatite tuđe predloge. Takođe morate obratiti pažnju na svoje postupke i biti oprezni.

Kada vidite polomljeni metar za merenje, ovaj san pokazuje da imate promenu raspoloženja. Ovaj san takođe može pokazati da ste izgubili samokontrolu. Međutim, ne treba očajavati jer je neuspeh sastavni deo života.

Kada vidite metar za merenje kome se ne nazire kraj, ovaj san ukazuje da nemate ograničenja u vašem životu. Nikada se ne predajete i ne zanima vas koliko puta se spotaknete na putu.

Advertisements