Sanovnik morska vila – Šta znači sanjati morsku vilu?

Videti morsku vilu u snu predstavlja sumnju u ženstvenost. Generalno gledano, snovi o divnoj morskoj vili u blaženom okruženju predviđaju da ćete imati sjajan ljubavni život i vezu.

Razmislite šta ste radili u snu s morskom vilom, o svojim emocijama u snu i onome što sama morska vila radi u snu.

Advertisements

U nastavku ćemo proći kroz nekoliko uobičajenih scenarija koje možete sanjati o morskim vilama i onome šta to znači.

Sanjati da ste morska vila ili da se pretvarate u morsku vilu

Snovi o tome da budete morska vila ili da se pretvarate u morsku vilu, znače neki oblik transformacije prema ženskoj strani. Možda ulazite u novu vezu i postajete sve ženstveniji i lepši.

Međutim, ako u snu osećate zbunjenost i zabrinutost zbog takve transformacije, to može značiti da niste spremni da prihvatite svoju žensku stranu i povezane emocije.

Advertisements

Plaše Vas određene životne promene, naročito veze između ženskih i muških reprezentacija u stvarnom životu.

Sanjati da ste videli bebu morske vile

Babe morske vile u snu predstavljaju mladu vezu između Vaših duhovnih i sek*ualnih transformacija. Može predstavljati postepenu i početnu transformaciju sek*ualnog buđenja.

Vaša podsvest Vam signalizira da je promena možda lepa i da se ne morate bojati. Možda ćete trebati da negujete te ženske misli i naučite da ih vodite, čak i ako su te novonastale emocije ponekad zbunjujuće.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da su morske vile ružne i zle

Čudni i nesrećni snovi koji sadrže čudovišta, ružne ili čak zle morske vile znače da Vam ljubavna veza možda ne ide dobro.

Ljubavna ravnoteža veze je isključena i postoje ozbiljna osnovna pitanja. Muški i ženski aspekt veze je izvan ravnoteže.

Ako san karakteriše da se pokušavate odupreti zloj morskoj vili, to je znak da biste trebali pokušati izbeći da se upustite u svoje sek*ualne želje u budnom životu.

Neko ili nešto može Vas obuzdati, putem sek*ualnih sugestija i želja.

Advertisements

Sanjati da imate tetovaže morske vile

Tetovaže u snu uopšte sugerišu prikaz individualnosti. Ako je Vaš san o tetovaži morske vile, to sugeriše da se ne bojite pokazati svoje individualne i lične aspekte suprotnog pola.

Ovaj san bi takođe mogao biti predlog Vašeg uma da trebate biti otvoreniji po pitanju tih aspekata.

Advertisements