X

Sanovnik morž – Šta znači sanjati morža?

FOTO: PIXABAY

Morž je morski sisar prilično krupnog i pomalo ružnog izgleda. Imaju brkove i glatku kožu sličnu muškoj foki. Kad sanjate morža, ponekad će san biti komičan, jer su morževi prirodno zabavne životinje.

Advertisements

Razmislite o svrsi morža u snu. Veoma je retko da morž ukazuje na nešto što radite. Obično, morž je znak o nekom drugom u Vašem životu, pomoć na putu ili potreba da se prepustite i pustite da neko drugi preuzme dužnost nad nekim područjem u Vašem životu.

Ako se morž u snu prikazuje kao Vaša totemska životinja, to ukazuje na strah od usamljenosti. Razmotrite načine na koje ste se osećali isključenim u svom životu i pokušajte da pronađete načine na koji ćete se izraziti na zdrav način.

Pazite na to da ne budete previše nezavisni jer ćete tada odbiti druge od sebe koji žele biti tu za Vas i možda ćete otkriti da Vam nedostaju prilike da se odvojite bilo u društvenoj sredini ili poslu – poput nedostajućih mogućnosti umrežavanja.

Morž u snu može imati više značenja, može ukazivati na putovanje, druženja ili emotivna previranja u Vašem životu.

Advertisements

Sanjati da hranite morža

Ako sanjate da ste s morskim školjkama, nahranili morža ili na neki način imali pozitivnu povezanost s moržem u snu, to može biti znak pozitivnih promena koje dolaze u Vašem sopstvenom društvenom životu.

Sanjati da vas morž juri ili je ljut

Ako ste sanjali da vas morž juri, ili je ljut, odnosno nikako vam nije prijatan, to znači da biste trebali da pazite na ljude u koje imate poverenja.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da morž priča

Ponekad će se u snu pojaviti morž sa porukom. Ljudi koji u snu razgovaraju sa životinjom, često zapravo trebaju smernice od ove životinje.

Obično, osoba koja prima poruku od morža je neko kome je potrebna pomoć na društvenom nivou, ima zabrinutost da razgovara sa drugima ili joj je teško da se izrazi.

Ovo je vreme da se skine maska i budete iskreni prema sebi.

Advertisements

Sanjati jakog morža

Ako ste sanjali jakog morža, to može ukazivati na Vašu unutrašnju snagu u vezi i verovatno ćete otkriti da gurate ljude od sebe zbog sopstvenog straha da ne budete prihvaćeni.

Sanjati da vidite morža

Ako ste sanjali da samo gledate morža, bez ikakvih drugih akcija ili dešavanja, to može da simbolizuje pritisak ili dominaciju. Ako morž u snu ima veliku prisutnost, to može biti simbol za osobu koja Vas sprečava da postignete cilj.

Sanjati da vas morž napadne

Ako ste sanjali vas morž napadne, to znači da vam je neko oduzeo moć. Ovaj san znači da se morate suočiti sa problemima. Sada je vreme za akciju u Vašem životu.

Sanjati velikog i zastrašujućeg morža

Ako ste sanjali morža koji je velik i zastrašujući, to sugeriše da imate nedostatak samokontrole nad svojim postupcima i mislima. Verovatno se lako nervirate zbog malih stvari i imate strahove koji nisu u proporciji sa problemom.

Možda ćete trebati da utrošite više vremena i energije prisiljavajući se da budete racionalni u pogledu stvari koje vas uznemiruju i plaše, i to će za rezultat verovatno imati poboljšani kvalitet života i međuljudske odnose.

Advertisements
Još tekstova