X

Sanovnik naprstak – Šta znači sanjati naprstak?

FOTO: PIXABAY

Ako sanjate da koristite naprstak, to znači da biste trebali da pomognete drugima u njihovim potrebama, umesto da gledate samo na vlastito zadovoljstvo.

Advertisements

Morate da shvatite potrebe drugih ljudi i da ih zadovoljite umesto da zadovoljite samo vlastita zadovoljstva u životu.

Sanjati naprstak može imati nekoliko simboličnih osećanja u zavisnosti od osobe koja ga sanja i o čemu se sanja. Kada sanjate da koristite naprstak, to znači da treba da pomognete drugim ljudima koji su u nevolji, umesto da uživate u svom zadovoljstvu.

Ako ovaj san sanja žena, onda to znači da će imati položaj u kojem ćete moći samostalno donositi odluke i odlučivati za druge.

Sanjati kako tražite naprstak pokazuje da imate nekih osnovnih problema koje treba da rešite. Kada koristite naprstak u snu, to takođe znači da ćete morati da ugađate i drugim ljudima, osim sebi.

Advertisements

Sanjati da gledate naprstak takođe je povezan sa položajem i glasom, posebno ako žena sanja ovaj san.

Sanjati da ste izgubili naprstak

Sanjati da ste izgubili naprstak i tražite ga, ukazuje na to da ćete u životu imati nekih problema i siromaštvo. Zbog toga morate postupati pametno i otkriti šta može dovesti do siromaštva u vašem životu i izbeći to.

FOTO: PIXABAY

Sanjati slomljeni ili stari naprstak

Sanjati slomljeni ili stari naprstak znači da ćete u određenom trenutku postupiti nepromišljeno, i vaši postupci neće biti mudri. Sugeriše vam da treba da paziti na svoje postupke kako biste mogli da budete mudri.

Sanjali ste da ste dobili ili kupili naprstak

Sanjali ste da ste dobili novi naprstak ili ste kupili novi naprstak, ukazuje na to da ćete upoznati nove ljude i imati nove veze i udruženja zbog kojih ćete biti zadovoljni.

Sanjati da ste dobili novi naprstak od nekoga ko je kupio novi naprstak, znači da ćete ostvariti nova udruženja sa drugim ljudima koji će biti korisni i vama i njima odnosno na obostranu korist.

Advertisements
FOTO: PIXABAY

Sanjati da koristite otvoreni naprstak

Sanjati da koristite otvoreni naprstak, ali onda ga pronađete zatvorenog, znači da ćete imati problema, ali prijatelji će vam priskočiti u pomoć i pomoći vam da ne budete izloženi štetnim posledicama zbog nevolje u kojoj se nalazite.

Sanjati da ste izgubili naprstak

Sanjati da ste izgubili naprstak, znači da, iako vas možda očekuju siromaštvo i nevolje, možete planirati tako da se snađete u budućnosti nakon što shvatite šta vas čeka.

Ako vam je tekst bio koristan, lajkujte i podelite. ❤
Još tekstova