X

Sanovnik nar – Šta znači sanjati nar?

FOTO: PIXABAY

Nar u snu donosi poruke moći, bogatstva i sek*ualnosti, kao i lepote. Nar je takođe znak plodnosti i ponovnog rođenja.

Advertisements

Takođe mogu upozoriti na prekomerno popuštanje, ljubomoru i neopravdane sumnje u ljude i situacije.

Ponekad nar u snu može značiti dodatak porodici, ali neće se to dogoditi u bliskoj budućnosti, možda tek nakon nekoliko godina.

Sanjati da sadite stablo nara

Sadnja stabla nara je poruka da je obilje na putu. Ovo je znak da postavljate dobre temelje kako biste iskoristili buduće nagrade.

Ovo je možda dobar trenutak da uložite finansijska ulaganja ili obnovite svoj dom. Nar podseća da svoje resurse trebate iskoristiti za potrebe u budućnosti.

Advertisements

Sadnja stabla nara je pozitivan znak za bogatstvo koje Vam dolazi. To pokazuje da donosite pozitivne finansijske odluke i da ste dobro ukorenjeni.

Ovo je verovatno dobro vreme za investicije ili rad na Vašem domu. U ovom trenutku želite da prikupite svoje resurse i pripremite se za budućnost.

Sanjati da kuvate nar

Kuvanje nara je znak da Vas ljudi poštuju. Možda ste osoba kojoj se drugi obraćaju da bi razgovarali o svojim problemima.

Možete biti emocionalno uravnoteženi i dobri u pomaganju drugima dobrim savetima. Ovo je znak da ste na pravom putu.

To je vreme planiranja i postavljanja sebe za budućnost. To je jasan podsetnik da imate izbor. Donesite pravi izbor za izgradnju pravih temelja za postizanje budućeg uspeha.

Advertisements

Sanjati da jedete semenke nara

Jedenje semenki nara može značiti da Vas neko tajno privlači. To može biti na bilo kom nivou kao što su sek*ualnost, moć ili novac.

Prema knjizi o ljubavnim snovima, san o naru ukazuje na zadovoljstvo.

Ako u snu osoba pojede ovo voće, u stvarnosti će odlučiti da doživi nestandardni ili spontani se*s, štaviše, posle toga će se osećati sjajno i dobiti ogromnu količinu pozitivnih emocija i zadovoljstva.

Pored toga, nar simbolizuje izvanrednu sek*ualnu moć.

Jedenje nara (semenke) u snu znak je privlačnosti. Ova privlačnost može biti sek*ualna ili u vezi sa ljubavlju, radi bogatstva ili moći.

Advertisements

Konzumiranje semenki takođe je znak konačnosti. To može značiti početak ili kraj nečega u Vašem životu, ali radnja je konačna.

Ako gladujete i sve što možete da nađete su semenke nara, ovo je prikaz Vaše snage za više u Vašem životu.

Ovi snovi su paralelni sa željama u Vašem sopstvenom životu, imaju požudu.

Ponekad ovo može biti dobra stvar kada se radi o recipročnoj emociji ili pozitivnoj osobini da bi se posao obavio. Međutim, često Vam to može pobeći ili možete izgubiti kontrolu.

Sanjati da jedete celi nar

Jedenje celog nara nije normalno. Ako to radite u snu, ovo može biti upozorenje da se u stvarnom životu preterano prepuštate.

Možda ćete morati da se osvrnete na svoje ponašanje i finansije da biste se zaštitili od pucanja ili pada.

Jesti ceo nar nije uobičajena akcija jer se obično jede samo unutrašnjost. Ako žvaćete koru i meso nara u snu, onda trebate biti oprezni.

Kora nara je ponekad reprezentacija spoljnog sveta. Ovo može biti o Vašem domu ili materijalnom bogatstvu.

Zbog guste prirode kore ploda, to je pokazatelj da u ovom trenutku trebate zaštititi dom i novac.

Sanjali nar koji je truo

Ako ste sanjali truli nar, po kome pužu bube, to predstavlja Vaša životna razočaranja. Razmislite kako ste se možda postavili za neuspeh? Ili, zbog čega se osećate neuspešno?

Advertisements

Na truli nar obično se u snu gleda kao znak neočekivane bolesti.

FOTO: PIXABAY

Sanjati sočan nar

Prema savremenoj knjizi snova, nar koji se vidi u snu simbol je velike marljivosti i strpljenja. Sočan nar predviđa dobijanje nagrade za plodonosan rad i veliku istrajnost u poslovima.

Sanjati da prospete sok od nara

Ako ste u snu prosuli sok od nara po odeći ili telu, verovatno je da nećete imati dovoljno strpljenja da obavite važan posao.

Sanjati da vidite nar

Ako vidite nar u snu, bez ikakvih drugih radnji, možete biti sigurni da pravilno upotrebljavate svoje talente, a ne samo da ih trošite.

Ako žena vidi nar u snu, to ukazuje na granicu razuma i bezobzirnog ponašanja.

Međutim, ona može korisno da primenjuje sopstvene talente zahvaljujući neviđenoj marljivosti i integritetu svojstvenoj prirodi.

Sanjati da vam voljena žena daje nar

Ako muškarac u snu vidi kako mu voljena žena daje nar, to znači da bi se u stvarnom životu trebao paziti da će druga devojka pokušati da iskoristi sve svoje ženske čari kako bi ga zavela i odvela.

Sanjati da ogulite nar

Ako ogulite nar u snu, to znači da više volite da odložite zadovoljstvo i doživite potpuno uživanje. Zbog toga ste u krevetu zaista odličan partner.

Ovaj san takođe znači da sa sigurnošću možete očekivati potpuno blagostanje i veliki uspeh u svim poslovima. Pored toga, taj san znači da postoji zaštita od uticajnih ljudi.

Šta znači sanjati nar?

Ako sanjate da s drveća lupate nezrele plodove nara, to znači da biste u stvarnosti mogli naići na neku nesreću ili nevolju.

Advertisements

Prema drugom tumačenju, nar se u snu može pojaviti kao prognostik nadolazeće strasti i ljubavi.

Bilo kojem muškarcu je drago kada vidi nar u snu, jer to može da znači da će se uskoro mlada i lepa devojka zaljubiti u njega.

Nar je simbol za pol, moć, bogatstvo i privlačnost. On takođe predstavljaju lepotu i bogatstvo u snu.

Iako mogu biti dobar znak, često su znak da posegnete za vlastitim shvatanjem ili da želite previše toga i zbog toga mogu biti pokazatelji prevelike popustljivosti ili sumnje.

Berba zrelog nara ili kuvanje nara u snu su odlični znakovi i za Vaše emocionalno i mentalno blagostanje.

Advertisements

Imate čvrstu glavu na ramenima i spremni ste da učinite ono što je potrebno za negovanje budućnosti za sebe.

Kada imate ovakve snove, možete biti sigurni da u ovom trenutku radite ono što je ispravno za Vaš put i da preduzimate pozitivne korake ka ciljevima.

Ovo je vreme planiranja i pripreme tako da možete kreirati ili manifestovati sopstvenu budućnost. Vi ste glavni za svoju sudbinu i niko drugi.

Ako vidite nar sa bubama ili truležom, onda trebate da razmotrite načine na koje ste razočarani u životu.

Koje ciljeve niste uspeli da postignete. Sa druge strane, sa kojim ciljevima ste si postavili neuspeh?

Advertisements
Ako vam je tekst bio koristan, lajkujte i podelite. ❤
Još tekstova