Sanovnik nasip – Šta znači sanjati nasip?

Kada neko sanja da stoji u blizini nasipa ili na njemu ili samo da je nasip u vašem snu doživljen, to govori da imate puno donekle pretećih i frustrirajućih vremena nesreće kao rezultat doslednog stavljanja nasipa.

Sanjanje nasipa obično simbolizuje nesrećne situacije na putu, jer čovek nije zaista mogao da dozvoli sebi da se suoči sa svim negativnostima oko sebe, već je postao poplavljen na takav način da je sanjaoc izgubljen zbog sve ove tuge.

To se naravno može rešiti razumevanjem da vas ovaj san upozorava da počnete da se bavite svim pasivnim agresivnim stvarima pre nego što izmaknu kontroli, ali ponekad za neke ovaj san dođe malo prekasno.

Ako vam se ovo dogodi, počnite da ispitujete koji aspekti vašeg života vas čine srećnim i koji čine da se osećate znatno nesrećnim. Ako otkrijete da vas nešto čini nesrećnim, vreme je da eliminišete sve što je van vašeg života.

Nasip može biti u pesku pored okeana ili češće pored potoka ili reke. Područja oko vode često uzrokuju kašasto tlo i tonjenje, pa ako neko sanja da se zaglavio ili čak tone u nasip, to je simbolično kao da se oseća kao da im život nije pod kontrolom i oni se praktično utapaju.

Međutim, ne treba se plašiti, na kraju uranjanja u nasip je novi početak. Teško je doći do dna, ali na kraju se možete izvući iz toga. Ovo je zakon uzroka i posledice, ono što uložite, to ćete i dobiti.

Pazite da odaberete dobra i produktivna dela tako da primate sve više i više te energije.

Advertisements
FOTO: PIXABAY

Sanjati nasip u blizini mora ili okeana

Videti nasip u snu, znači suočiti se sa vrlo velikom preprekom. Tumači se da će osoba naići na poteškoće u poslovnom životu. Želećete da sprečite uspeh svojih neprijatelja koji su lukavi, manipulativni i rade protiv vas.

Takođe se kaže da neće biti moguće doći do cilja ili ostvariti vaše želje. Stoga bi trebalo da krenete svojim putem i pokušate da se usredsredite na nove stvari. Takođe simbolizuje ljude koji spolja izgledaju dobro i ljubazno, ali zapravo su prevaranti.

To je takođe znak postojanja žene koja je lagala o svojoj prošlosti i izvodila razne trikove da bi se udala. Videti nasip u snu odnosi se na prosvetljenje da ste pogrešili u vezi sa voljenima i doživećete veliko razočaranje.

Sanjati izgradnju nasipa

Tumači se da je sanjaoc psihološki prizemljen i odbija da dobije pomoć od drugih. To će dovesti do sve usamljenijeg života. To se takođe može odraziti i na poslovni život.

Vaše radno mesto će možda biti zatvoreno, možda nećete dugo raditi i pašćete u teške situacije nakon što potrošite novac.

Ljudi koji su u snu postavili nasip, doživljavaće velika razočarenja zbog svojih prijatelja iz bliskog kruga i porodice i postojaće velika udaljenost između njih.

FOTO: PIXABAY

Sanjati rušenje nasipa

Ako neko vidi da sam probija nasip, osoba će savladati sve prepreke i postići uspeh snagom. San za koji se dugo molilo i želeo, uskoro će se ostvariti.

Bićete okruženi radošću. San se tumači kao da sklapate dobar brak, imate dete, otvarate sopstveni posao ili pobeđujete neprijatelje.

Advertisements