X

Sanovnik noj – Šta znači sanjati noja?

FOTO: PIXABAY

Snovi o noju sugerišu da je došlo vreme da dobro pogledate svoj život i da izvršite sve neophodne promene.

Advertisements

Jednom kada donesete odluku, moći ćete brzo da nastavite dalje.

Međutim, ako se plašite, prilika neće sedeti i neće vas čekati da je iskoristite. Ispod se nalazi više srodnih tumačenja snova u kojima se pojavljuje noj.

Sanjati nojevo jaje

Sanjati o nojevom jajetu simbolizuje neki oblik stagnacije i neuspeha da se krene napred. Proći će dosta vremena pre nego što pokažete bilo kakve rezultate svojih projekata.

Sanjati napuklo nojevo jaje

Ako ste videli nojevo jaje koje je napuklo, to vam nagoveštava da izlazite iz perioda stagnacije i da treba da pokušate da krenete napred. Uskoro će biti novih iskustava i avantura.

Advertisements

Sanjati izleganje nojevog jajeta

Ako sanjate o izleganju nojevog jajeta, taj san vam prognozira da će neko koga poznajete konačno zatrudneti nakon dužeg perioda pokušaja i čekanja.

Sanjati da jašete noja

San u kome jašete noja, simbolizuje slobodu i nezavisnost. On sugeriše da se više ne bojite onoga što vas je obuzdalo.

Međutim, budite svesni ove novopronađene sposobnosti da radite sve što želite, ako se ne držite čvrsto, možete pasti u neuspeh.

Sanjati da je noj sakrio glavu u pesak

Sanjati da noj sakriva svoju glavu u pesku, ukazuje na to da izbegavate određene probleme ili prepreke.

Pravite se da problema nema i nadate se da će nestati. Možda je vreme da izađete iz svoje zone komfora i da se konačno pozabavite problemima.

Advertisements

Sanjati da vas jure nojevi

Kad vidite da vas nojevi jure u snu, to znači da ste sebi otežali određena pitanja ili ljude. Učestvovali ste u situacijama u kojima ste trebali da odstupite. Sada ćete biti prisiljeni da odvojite vreme da pobegnete od svojih posledica.

FOTO: PIXABAY

Sanjati nojevo perje

Sanjati o nojevom perju znači da možete dobiti ono što želite samo ako ulažete trud.

Sanjati nojeve bebe

Videti nojeve bebe u snu, ukazuje na to da živite u mašti umesto da se suočavate sa stvarnošću. Takav vaš stav može biti frustrirajuć za druge, jer težite da postignete ono za šta vi mislite da je istinito.

Sanjati mrtvog noja

U nekim slučajevima ovakav san ukazuje na slabost osobe ili nešto što se može dogoditi, a što će negativno uticati na vaše moralno stanje (problemi na poslu, svađe i nesporazumi sa porodicom).

Sanjati džinovskog noja

Videti velikog džinovskog noja u snu, predstavlja brze zaključke koji su doneti bez razmišljanja i obzira.

Advertisements

Suočićete se sa određenim problemima i odmah ćete preći na zaključke. Budite svesni ove pretpostavke, jer će vam promaći tajne i misterije iza tih situacija.

Sanjati crnog noja

Crni noj u snovima je znak da ćete u bliskoj budućnosti dobiti neočekivana i ugodna iznenađenja.

Sanjati belog noja

Sanjati o čisto belom noju, predviđa vam da ćete brzo proceniti druge na osnovu sopstveno percipirane pravde i istine.

Međutim, ovaj san vam sugeriše da ćete biti posebno pristrasni u svojim pogledima, i vaša prosudba drugih se na kraju može okrenuti protiv vas.

Sanjati grupu ili jato nojeva

Ako ste sanjali da vidite grupu ili jato nojeva, to znači da ćete ubrzo pratiti najnoviji trend ili ćete se pridružiti masi.

Ako poranite, možete da napravite veliki profit. Ali ako zakasnite, može se desiti da izgubite većinu svojih ulaganja, truda i vremena.

Još tekstova