Sanovnik nos – Šta znači sanjati nos?

Sanjati nos predstavlja vaše intuitivno čulo, osluškivanje vaših instinkta ili sposobnost da osetite neku situaciju. Nos može odražavati koliko dobro osećate problem.

San vam takođe može nagovestiti da trebate saznati više o situaciji koja se događa.

Sanjati da gubite nos predstavlja nemogućnost osećanja problema ili situacije. Osećaj intuicije je ugrožen i ne slušate svoje osnovne instinkte.

Sanjati da vam krvari nos

Ako ste sanjali da vam krvari nos, to predstavlja problem ili smetnju koja sprečava vašu intuiciju ili instinkte. Nešto vam otežava donošenje pravih izbora. Neugodna iskustva sa lošom srećom ili privremeni period loših intuitivnih izbora.

Sanjati da čaprkate nos

Sanjati kako čaprkate nos predstavlja neugodne probleme s kojima se treba pozabaviti i koje je najbolje čuvati privatno. Videti kako drugi čaprkaju nos može predstavljati neprikladan nedostatak diskrecije ili ograničenja s neugodnim ličnim problemima.

Sanjati vlastiti nos

Videti sopstveni nos u snu, možda gledajući nos ispred ogledala ili gledajući ga sa stanovišta trećeg lica, ukazuje na priliku da pokažete svoj integritet pred moralnom dilemom.

Ovaj test karaktera bio bi lak ako imate snažan skup vrednosti i jasno razumevanje svojih etičkih dužnosti.

Advertisements

Prevazilaženje ovog izazova koristeći vašu najbolju procenu steklo bi poštovanje vršnjaka i kolega. Takođe bi vam otvorilo vrata mogućnosti koje bi vam donele veliki uspeh.

Sanjati da vam je nos manji nego obično

Videti da vam se nos čini manjim od uobičajene veličine, možda nakon što vidite svoj odraz u prolazu ili dok se gledate u ogledalo, znači da verovatno imate nekih problema u vezi sa vašim najnovijim projektima ili poduhvatima.

Ove poteškoće su verovatno van vaše kontrole ili vas možda neko sabotira iz čistog inata. Štaviše, ova nepravda možda traje već neko vreme i ovo je vaša podsvest koja vas podstiče da preduzmete mere kako biste dobili zaslužene nagrade ili priznanja.

Sanjati da vam raste dlaka na nosu

Videti kako vam raste dlaka na nosu, pored nosne dlake koja prirodno raste unutar nosa, odnosi se na iznenađujuće, a opet prijatne događaje koji će se dogoditi u stvarnosti.

Osim što je neočekivan, ovaj događaj bi bio i izvanredan jer bi vam omogućio da svoje najluđe snove ostvarite.

Ovo nije iz čiste sreće, zapravo je ovo rezultat vašeg truda i odlučnosti da uspete uprkos ogromnim šansama. Taman kad pomislite da nikada nećete dobiti odmor kakav zaslužujete, možda ćete biti prijatno iznenađeni.

Sanjati da vam je nos veći nego obično

Sanjanje nosa većeg od njegove uobičajene veličine znači da ćete imati moćne ljude koji će vas podržavati ili štititi u stvarnosti.

Dobijanje podrške moćnih i uticajnih pojedinaca u izabranoj industriji verovatno bi se desilo nakon događaja koji bi vam omogućio da dokažete svoju vrednost u svojoj profesiji i steknete poštovanje svojih kolega.

Širenjem, stekli biste poverenje autoriteta, od kojih bi neki bili spremni da otvore vrata i upute vas u unosne mogućnosti.

Sanjati da vam je nos nestao

Pogled u vaše lice i primećivanje da vam nos nedostaje ili polako nestaje pred vašim očima označava lošu vezu. Ako ste u braku, ovo ukazuje na mogućnost razvoda.

Iako ste možda nedavno imali problema, stvari bi eskalirale dovoljno brzo. U ekstremnim slučajevima, ovo je takođe znak tragedije i smrti. Možete izgubiti voljenu osobu zbog prirodne smrti, možda od starosti ili nakon duge borbe sa bolešću.

Sanjati da hvatate nekog za nos

Sanjati da nekoga hvatate za nos, možda agresivno tokom fizičke tuče ili zaigrano kao štipanje nosa mlađeg brata i sestre, označava sreću u smislu vaše romantične veze.

Ako ste trenutno slobodni, to znači da biste uskoro mogli upoznati nekog posebnog s kim biste imali vezu. Ako ste trenutno u vezi, onda to znači da bi ona napredovala i možda znači da ste spremni da u paru uđete u novo poglavlje svog putovanja.

Sanjati otečeni nos

Otečeni nos u snu, možda nakon povrede ili kada vam se otok pojavi iz nepoznatog uzroka, zapravo je dobar znak. Ako ste vi osoba sa otečenim nosom u snu, to znači da biste uskoro mogli doći u posed značajne količine bogatstva ili imovine.

To može biti putem nasleđa ili zarade od vaših investicija. S druge strane, ako je to otečeni nos nekoga drugog, onda možda osećate zavist zbog uspeha druge osobe, možda nekog ko vam je prijatelj. Možete poželeti njihovo imanje ili njihov socijalni status.

Sanjati crveni nos

Kao simbol snova, crveni nos možda od gripa ili kao rezultat hladnog vremena obično ima neke veze sa vašim zdravljem. U većini slučajeva to je upozorenje o mogućnosti da se zarazite bolešću ili doživite neku vrstu pretnje svojoj dobrobiti.

Možda zanemarujete svoje zdravlje, pa vas ovo podsvest podstiče da se više brinete o sebi i možda više pregledate radi preventivnih mera, posebno ako osećate da nešto nije u redu sa vašim telom.

Sanjati slomljen nos

Slomljen nos u snovima, zbog udarca ili kao rezultat nesreće, znači da bi vas neprijatelji i klevetnici mogli dovesti u kompromitujući položaj. Možda se nađete u njihovoj zamci i u položaju da im “jedete s dlana”.

To bi moglo da se dogodi jer je neko vama blizak možda nehotice izneo vašu slabost ili biste i sami mogli slučajno to uraditi kada ste srećni ili samo generalno dobro raspoloženi.

Sanjati slomljeni nos predstavlja vaš osećaj intuicije ili instinkta koji su potpuno ugroženi. Problem vas je možda trajno skrenuo sa puta ili vas ostavio „u mraku“. Ne možete da nađete izlaz iz problema.

Sanjati začepljen nos

Začepljenost nosa, na primer pamučnim kuglicama ili krpom, da biste zaustavili krvarenje iz nosa ili blokirali neprijatne mirise, označava predstojeću opasnost i poteškoće.

U vašoj budućnosti biće rizična situacija koju bi bilo teško nadvladati zbog mnogih posledica koje bi svaka odluka imala po puno ljudi, uključujući i vaše voljene. Dakle, ovo zapravo predstavlja osećaj da ste blokirani ili zarobljeni i borite se da pronađete izlaz iz neke situacije.

Sanjati iskrivljen ili čudno oblikovan nos

Kriv ili nos neobičnog oblika, poput deformisanog nosa ili nosa sa nazubljenim i nepravilnim mostom, obično se odnosi na alkoholne tendencije. Vaša samokontrola može biti prilično niska, pa biste se često našli zavisni od određenih supstanci ili navika.

U ovom slučaju to znači da može doći do predstojeće prilike poput zabave koja bi dovela do prevelike intoksikacije s vaše strane. Ako niste pažljivi, prekomerna konzumacija alkohola može dovesti do mnogih postupaka ili ponašanja za žaljenje.

Sanjati da vam nos otpada

Otpadanje nosa u snu iz nekog nedokučivog razloga, možda kada ga je odseklo nešto oštro poput oštrice, obično ima veze sa promiskuitetom i negativnim posledicama povezanim s tim.

Često ukazuje na mogućnost zaraze polno prenosivom bolešću zbog promiskuitetnog ponašanja.

Vaš um bi vas mogao upozoriti da se bavite sigurnim odnosima, tj da koristite zaštitu i da budete odgovorniji prema svom intimnom životu, jer bi se vaše dobro moglo preokrenuti na gore.

Advertisements