Sanovnik nosila – Šta znači sanjati nosila?

Sanjati nosila predstavlja potrebu za podrškom ili pomoći za ogroman problem. Sanjati da ste na nosilima predstavlja sposobnost samostalnog rešavanja problema.

Sanjati nekoga drugog na nosilima predstavlja aspekt vas samih ili vaše projekcije nekoga drugog kome je potrebna podrška za prevazilaženje poteškoća.

Sanjati nosila predstavlja uskraćivanje stvari ili važnih stvari ili neophodnost pomoći u bilo kom aspektu života, a ne samo u ličnom zdravlju. Nosila simbolizuju racionalan trenutak i ljudski, rajski ili nebeski prostor.

Ako sanjate o nosilima koja vas transportuju u halu koja je vrlo osvetljena, odmah treba da proverite zdravstvena pitanja, rođake i finansijere kako biste odmah poboljšali svoje stanje.

Sanjati nosila koja prevoze nepoznatu osobu u bolnicu je znak značajnog smanjenja narudžbina vašoj kompaniji tokom dva meseca, što bi takođe moglo ograničiti finansije u vašem životu.

Nosila kao simbol snova pokazuju da vam je potrebna podrška da biste se oslobodili lošeg uticaja ili da biste završili bolnu vezu.

Uopšteno nosila najavljuju da će u bliskoj budućnosti doći do nekih promena koje će imati povoljan efekat. Ali biti na nosilima u snu označava vašu sposobnost da se nosite sa nesrećom i brigama.

Advertisements

Sanjati nosila je vrlo tipičan san o iscrpljenosti. Glavna stvar koju možete učiniti da biste izbegli apsolutnu iscrpljenost, trebali biste naći vremena da budete odmorite.

Prazna nosila možda pokazuju čak i prazninu veze. Ne postoji mogućnost da se taj odnos „spasi“. Može da najavljuje bolesti ili nesreće.

San vam daje tragove pa možete preduzeti odgovarajuće mere predostrožnosti kako biste izbegli obe okolnosti. Sanjati sebe kako koristite nosila ukazuje na zabrinutost i moralnu nevolju.

Simbol za odmor, posebno tokom stresa. Podrška i pomoć, ali i strah od nesreće ili smrti.

Sanjati nosila znači da se neguju vaše rane dok se krećete sa mesta zločina ka zaceljenju. Sa vama se rukuju brige dok ste provedeni kroz teško vreme.

Sanjati da ležite na nosilima ukazuje na vašu potrebu za spašavanjem u nekoj situaciji ili vezi. Možda treba da odvojite vreme i suočite se sa svojim emotivnim demonima.

Sanjati  nosila predstavlja vrednog čoveka koji zarađuje za život trudom i patnjama. Nema prednosti tokom sanjanja nosila u snu, a posebno ako se neko izvede pred bolesnu osobu, onda to znači njegovu smrt i odlazak s ovog sveta.

FOTO: PIXABAY
  • Pomoć i podrška, ako vidite nosila – Ako sanjate da vidite nosila, ovaj san predstavlja da ćete dobiti podršku za svoje nove ideje ili planove, i treba da budete vrlo sigurni u uspeh.
  • Zadovoljstvo, ako su prazna nosila – Prazna nosila u snu obično označavaju srećan događaj u budućnosti, ali to će biti samo za neženje i slobodne devojke.
  • Nesreća, ako ste na nosilima – Ovaj san je znak da ćete imati nesrećnu i nepovoljnu situaciju i da morate samo da spasite ono što se spasiti može.
  • Vreme za odmor, ako ležite na nosilima – Sanjati da ležite na nosilima znači da je vreme da se opustite jer ste beznadežni i preumorni da biste pronašli rešenje.
  • Uspeh, ako imate nosila – Sanjati da imate nosila označava dobre izglede za uspeh i brz napredak u vašem životu.
  • Bolest, ako neko leži na nosilima – Ovaj san je upozorenje da morate da vodite računa o svom zdravlju, jer se možete razboleti.

Videti nosila u snu, takođe može značiti da vas očekuju nevolje u bliskoj budućnosti.

Šta znači sanjati nosila u drugim knjigama snova?

U istočnoj knjizi snova piše da ako koristite nosila, onda ćete morati da uradite neprijatan posao. Sanjati da ste na nosilima – vaše zdravlje će se znatno poboljšati. Pasti s nosila – stroga kazna za počinjenje prekršaje.

U Heseovoj knjizi snova stoji da ako sanjate da ste na nosilima, vaše zdravlje će se znatno poboljšati. Pad s nosila – moguće kazne zbog počinjenih dela.

U savremenoj knjizi snova piše da ako neko nosi nosila sa nekim ili nečim – imaće puno vremena i energije da se posveti rešavanju problema rođaka ili dobrog prijatelja. Sanjati da ste nosili nosila sami – mora da patite od hronične bolesti. San predstavlja velike gubitke. Ako sanjate da ste na nosilima, to je poboljšanje zdravlja. Sanjati da ste u snu pali s nosila – očekuje vas vrlo stroga kazna za dela koja ste počinili.

Advertisements