Sanovnik novosti – Šta znači sanjati novosti (vesti)?

Pre svega, san sa nekim novostima je signal iz vaše podsvesti da obratite više pažnje na nešto ili nekoga. Napokon morate shvatiti šta ili ko vam je zaista važan. Zbog vaše neizvesnosti, mogu se pojaviti ozbiljni sukobi u vašoj porodici i problemi na poslu.

San sa nekim novostima je slučaj kada u stvarnosti označava sasvim suprotno. Dobijanje dobrih novosti u snu nije razlog za radost. Naprotiv, upozorava vas na nešto neprijatno, pa čak i opasno u bliskoj budućnosti.

Advertisements

Budite pažljivi. U svakom slučaju, sa poteškoćama se morate ponosno suočiti. Niko osim vas ih neće izgladiti. Primanje loših novosti u snu podrazumeva da se ne morate plašiti nečega zbog čega se brinete. Ishod neće biti toliko nepovoljan koliko mislite. Bićete impresionirani kako će se lako stvari sortirati.

Ako u snu čujete neke novosti iz masovnih medija, sugeriše vam da se možete ponašati s nepoštovanjem sa nekim visokim zvaničnikom. Ovo ćete morati platiti pre ili kasnije. Može se dogoditi da budete degradirani (to je najblaža kazna).

U svakom slučaju, vi možete odlučiti da li je vredno svih negativnih posledica koje može prouzrokovati. Ako je odgovor da, trebali biste biti spremni na sve i izdržati to čvrsto.

Advertisements

Takođe, san takvog sadržaja nagoveštava neka iskušenja na vašem životnom putu. Postići ćete ono što želite, ali nešto kasnije. Moraćete steći više iskustva da biste igrali negovanu ulogu.

Videti svoje prijatelje ili poznanike koji vam u snu prenose neke novosti o svom životu je nepovoljan znak. To predoseća probleme u vašem privatnom i poslovnom životu. Treba da zapamtite da ne možete izgubiti srce. Ovi problemi su prilično rešivi.

FOTO: PIXABAY

Ako se potrudite i budete razumni, pomoći ćete da izađete kao pobednici. Raspodela vremena između vašeg posla i porodice prilično je teška, ali na takav ćete način uravnotežiti pažnju.

Kao što znamo, nedostatak pažnje i koncentracije može prouzrokovati stvarne probleme, kako emotivne, tako i finansijske.

Ako muškarac primi novosti o trudnoći svoje drage, to je dobar znak. Označava da je psihološki spreman da ima dete i vaspitava ga. To je ujedno i naklonost i ljubav prema njegovom partneru; želi da mu sadašnja voljena rodi bebu.

Ne plašite se ako čujete novost o smrti osobe prema kojoj niste ravnodušni. To je dobro predviđanje u stvarnosti. To podrazumeva da će živeti dug i srećan život i biti zdrava.

Sanjanje o primanju novosti simbol je da će se u vašem životu dogoditi važan događaj. Opšti način primanja vesti je u direktnoj korelaciji sa stvarnim novostima koje ćete dobiti, međutim, novosti iz snova su obično alegorijske ili visoko simbolične.

Advertisements

Ako sanjate o gledanju vesti na TV-u, to znači da novosti koje ćete dobiti u budnom životu neće direktno uticati na vas.

Ako sanjate o tome da novosti dobijete od prijatelja ili poznanika putem telefona ili elektronske poruke, to znači da će novost biti lična, ali će uticati na vas samo u meri u kojoj je povezana sa nekim koga poznajete.

FOTO: PIXABAY

Možda je prijateljica trudna ili je dobila novi posao. Ako sanjate o tome da sednete ili da razgovarate licem u lice sa nekim ko ima novosti za vas, to znači da će to direktno uticati na vas i vaš život na sjajan način i verovatno je ozbiljno.

Slušanje ili gledanje novosti u snu je vaša podsvest koja pokušava da vam privuče pažnju. Već imate odgovore. Samo slušajte svoju intuiciju. Verujte u ono što instinktivno znate da je istina.

To je hitna poruka koju treba da znate. Takođe može upozoriti da morate promeniti svoju perspektivu o nekome ili situaciji u vašem budnom životu.

Postoji li nešto u vašem životu na šta bi se ovo moglo primeniti? Postoji li nešto o čemu imate uski pogled?

Ako čujete dobre novosti u snu, to vas upozorava da će uskoro u vaš život doći loše vesti. Ovo je negativan san. Kakve god da su vesti iz ove vrste snova, u stvarnosti će se pokazati suprotnim.

Advertisements

Čuti loše novosti znači da nevolje u vašem budnom životu nisu tako loše kao što se očekivalo.

Advertisements