X

Sanovnik obala – Šta znači sanjati obalu?

FOTO: PIXABAY

Obala je uporište, dobrodošlo mesto posle nestabilne vode. Stoga obala viđena u snu simbolizuje pouzdanost i stabilnost. Dok tumačite san u kome vidite obalu, potrebno je obratiti pažnju na sve detalje.

Advertisements

Sanjati da brzo plivate prema obali

Ako sanjate da brzo plivate ka željenoj obali, to znači da niste zadovoljni nedostatkom stabilnosti u svom životu.

Sanjati da pokušavate da izađete na obalu

Ako u snu iznova pokušavate da izađete iz vode, ali vas bacaju talasi, to u stvarnosti znači da ne možete da razumete uzrok svojih problema. Ovaj san ukazuje na vašu potrebu za savetom mudre osobe.

Sanjati da ste u jezeru ali ne vidite obalu

Ako sanjate da ste u jezeru, ali ne vidite obalu, u stvarnosti ne treba žuriti sa donošenjem važnih odluka. Bolje je sačekati još malo.

Sanjati da stignete do obale

San u kojem ste stigli do obale povoljan je znak. Ovaj san predviđa da ćete u stvarnom životu pre ili kasnije postići svoj cilj. Posledica ovoga biće uspešan život.

Advertisements

Za osobu koja se suočava sa ozbiljnim finansijskim poteškoćama, ovaj san predviđa značajno poboljšanje poslova. Učesnicima suđenja ovaj san predviđa presudu u njihovu korist.

Sanjati da se obala udaljava

Ako sanjate kako se obala udaljava od vas, trebali biste biti spremni za duševne brige i životno nezadovoljstvo. Ako ste sanjali da se obala udaljava i nestaje, to znači da ne mislite na večnost. Sve vaše misli su o vama samima, ali vaša duša traži božansko.

Sanjati da se iskrcavate na obalu

Obala u Milerovoj knjizi snova ima više tumačenja. San u kojem se iskrcavate i izlazite na obalu, simbolizuje kraj teškog perioda u vašem životu. Uskoro ćete se moći vratiti smirenom i ustaljenom životu.

Sanjati da napuštate obalu na klimavom brodu

Ako morate da napustite obalu na klimavom brodu, to znači da bi planirani rizični poduhvat mogao završiti vrlo loše za vas. Ako takav san sanja žena, u bliskoj budućnosti ona treba da odbije sklapanje novih poznanstava.

Sanjati da vas mami neko sa druge strane obale

San u kojem sanjate osobu s druge strane obale koja vas mami, ukazuje na osećaj usamljenosti i nostalgije.

Advertisements

Sanjati da se odmarate na obali

Ako sanjate da se odmarate na obali, to znači da će vam se život vratiti na pravi put, vaši poslovi će biti glatki i nećete nailaziti na prepreke.

FOTO: PIXABAY

Sanjati obalu jezera

Obala jezera u snu znači dobrobit i sreću u vašem životu o kojem ste sanjali. Isto značenje ima i san gde sa partnerom stojite na obali.

Sanjati da stojite na obali i posmatrate brod

Ako sanjate da stojite na obali i posmatrate brod kako pluta, ali niste uspeli da se ukrcate na njega, ovaj san znači da ćete se vrlo brzo zbog nečega zabrinuti.

Sanjati da doplivate do obale

Dobar znak je sanjati o uspešnom dostizanju obale. To bi moglo značiti da će vaši trenutni projekti ili aktivnosti biti uspešno završeni. Odnosno, postigli biste svoje trenutne ciljeve od kojih su neki mogli da vas okupiraju već duže vreme.

Sanjati morske talase blizu obale

Sanjati da se nađete na plaži ili obali mora sa valovima koji u vašem snu prelaze preko vaših nogu simbol je mirnog i uređenog postojanja. U isto vreme, da biste uspeli u svom životu, moraćete da skrenete u pravom smeru.

Advertisements

Sanjati da se šetate morskom obalom

Šetnja plažom ili morskom obalom i kvašenje stopala u snu simbol je vašeg oklevanja ili neodlučnosti u upravljanju ili rešavanju stvari koje su vam važne. Jednostavno se bojite da će bavljenje ovim pitanjima doneti negativne ishode ili negativno uticati na vas.

Sanjati da stojite na obali reke

Sanjati kako stojite na obali reke, posebno ako je obala uzdignuta iznad površine reke, simboličan je znak da ćete možda krenuli na ekspediciju ili putovanje u daleku i zabačenu zemlju ili državu.

Sanjati da šetate obalom okeana

Sanjati kako šetate obalom okeana često predviđa predstojeća nova iskustva. Mogli biste da gajite novu strast ili da se bavite nečim što nikada pre niste radili. Ova nova aktivnost ili interesovanje mogli bi vam postati važni i doneti vam puno novih i uzbudljivih iskustava.

Šta znači sanjati obalu?

Obala u Frojdovoj knjizi snova simbol je psihološke usamljenosti. Ako ste sanjali obalu mora, reke ili jezera, to znači da ponekad imate osećaj da ste sami na celom svetu i da vas niko ne treba.

Kaže se da je sreća – kad te shvate. Možda je ovaj san signal za vas da napokon pronađete srodnu dušu.

Sanjati obalu u snu znači da će svi ciljevi koje ste planirali biti sprovedeni u životu.

Ako sanjate da je na obali visoka padina, takav san vas priprema za razmišljanja o partnerima. Ako nije visoka – nećete postići željene rezultate vašeg projekta.

Posmatrati padinu na obali, znači da morate biti spremni za iznenađenja. Ako sanjate da hodate obalom – budite oprezni jer ćete možda sresti lošu osobu.

Plivati i bez prepreka doći do najbliže obale znači da ćete uspešno završiti sve poslovne sastanke. To takođe znači sreću i radost.

Ako ste vodu prebacili s jedne na drugu obalu – budite spremni da se ispune vaši najželjeniji snovi.

Advertisements
Ako vam je tekst bio koristan, lajkujte i podelite. ❤
Još tekstova