X

Sanovnik oči – Šta znači sanjati oči?

FOTO: PIXABAY

Oči su generalno neutralan simbol u snovima koji se često povezuje kako sa porastom nekoga ko ima moć i uticaj na vaš život, tako i sa vašim pokušajima da racionalizujete njegovu sposobnost da to učini ili vašu spremnost da to dozvolite.

Advertisements

Ovaj uticaj može biti pozitivan ili negativan u zavisnosti od okolnosti kako u životu tako i u kontekstu sna.

Na primer, ako ste imali intenzivan kontakt sa očima, to može poprimiti negativnije tumačenje, što znači da vas uticaj može odvesti na loš put.

Sanjati nečije oči

Sanjati da se zagledate u oči određene osobe predstavlja rivalstvo koje postoji između vas i nekoga drugog. Može biti da samo podsvesno shvatate da je ovaj pojedinac ustvari vaš ravnopravan i dostojan protivnik.

San u kome vidite nečije oči označava problem između vas, sugerišući da će vas posmatrali i tražiti bilo koju slabu tačku koja bi im donela prednost u direktnom sukobu ili nadmetanju sa vama.

Advertisements

Ako ste nedavno stupili u novu romantičnu vezu sa nekim, ovaj isti znak bi mogao predvideti suparnika za naklonosti vašeg novog partnera.

Sanjati zakrvavljene oči

Sanjati da su vaše oči postale crvene i krvave je zloslutni znak. Često se tumači kao znak da će se vaš život uskoro okrenuti u smeru koji niste očekivali, što bi vas moglo dovesti do toga da budete zabrinuti i da strepite kako će se situacija dalje razvijati.

Slično tome, gubitak jednog ili oba oka može značiti isto, što sugeriše prelazak jedinstvenog, neiscrtanog puta koji bi mogao dovesti do nekih osećaja sumnje u sebe.

Sanjati čoveka sa jednim okom

Sanjanje muškarca sa samo jednim okom često se smatra zlokobnim znakom. Predviđa izuzetno izazovni vremenski period koji bi mogao testirati vašu odlučnost i zahtevati puno vremena i energije za rešavanje. Verovatno ćete se osećati iscrpljeno i umorno ako i kada budete mogli da prođete kroz ovaj proces.

Sanjati oči čudnog izgleda

Sanjati oči neobičnog oblika ili zanimljive boje, predstavlja blagotvorne okolnosti koje će nastati u vašem životu. Naročito će vam uskoro naići profitabilne poslovne mogućnosti i zanimljivi predlozi. Trebali biste obratiti pažnju na ove ponude, jer biste mogli vrlo dobro da ih iskoristite.

Advertisements

Sanjati ukrštene oči

Sanjati ukrštene oči, bilo da su to vaše ili tuđe oči, može se protumačiti kao pozitivan znak. Obično je povezano sa srećom u svim stvarima vezanim za novac i finansije, kao što su upravljanje bogatstvom, poslovni ugovori i investicije.

Ako ste imali ovaj san, trebalo bi da pažljivo obratite pažnju na svoju finansijsku situaciju i potražite mogućnosti da povećate svoje bogatstvo.

Sanjati lepe oči

Sanjati oči koje su posebno lepe bilo po obliku ili po boji može biti manifestacija vaših dubokih osećanja prema ljubavniku, partneru ili supružniku.

Simbol ovog sna može samostalno da otkrije osećanja koja ste možda do sada poricali ili se radi o već priznatim osećanjima i san znači da će doći do povećanja intenziteta ovih osećanja ili jasnoće osećanja.

Sanjati ogromne oči

Sanjati oči koje su posebno velike, izgledaju ili veće od normalnih ili neprirodno velike, često predviđaju nagli porast vašeg bogatstva ili materijalne vrednosti.

Advertisements

Uzrok vašeg poboljšanog materijalnog stanja će najverovatnije biti nasledstvo koje vam je ostavljeno voljom nekoga ko je nedavno preminuo.

Drugo tumačenje ovog znaka sugeriše da bi neobično okrugle i velike oči mogle predstavljati predstojeće sukobe u vašoj porodici, posebno one koje ste vi izazvali ili ćete izazvati.

Postoji šansa da učinite nešto što vaša porodica u velikoj meri ne odobrava, što će dovesti do nekih napetih, neprijatnih situacija u bliskoj budućnosti.

Sanjati neprivlačne oči

Smatra se da gledanje u oči koje smatrate neprivlačnim predviđa niz nesrećnih događaja koji se dešavaju u vašem svakodnevnom životu.

Ovo obično ima vrlo opšte značenje, počevši od negativnih socijalnih interakcija, poput gubljenja prijatelja i novih neprijatelja, do ličnih problema, poput lošeg zdravlja, gubitka posla ili siromaštva.

Ovaj san treba da vam posluži kao upozorenje za nadgledanje vaših reči i ponašanja, jer je verovatno da ste sami autor svoje nesreće.

Ako vam se učini da se ponašate loše, ne zaboravite da bi to moglo da vam stvori još veće probleme ako ne zadržite uljudnost i staloženost.

Sanjati privlačne oči

Sanjati oči koje doživljavate kao posebno zdrave ili privlačne često predviđaju sreću u budućim poduhvatima. Verovatno ćete imati mnogo uspeha u bilo kojim zadacima koje želite da izvršite ili odgovornostima koje ste dobili. Ovo bi krenulo od sreće i osećaja uspeha koji se ne može meriti.

Sanjati svetle oči

Oči koje izgledaju blistavo ili su obasjane svetlošću, posebno kada se čine da se ističu u poređenju sa ostalim crtama lica, sugeriše da na vas pazi neko poseban.

To obično znači da vas je viša sila uzela pod svoje okrilje, poput anđela čuvara ili prijateljskog duha, mada ponekad to mogu biti živa bića koja poseduju posebno velikodušna i ljubazna srca.

Advertisements

Isti san takođe može biti podsetnik iz vaše podsvesti da pažljivo slušate savete i životne lekcije koje su vam rekli oni iskusniji u životu.

Sanjati povredu očiju

Sanjati povredu sopstvenih očiju u snu, na primer nakon što ih prejako istrljate ili ubodete oštrim predmetom, može predvideti direktan kontakt sa pojedincem ili grupom kojoj je zadatak da uništi vaše zadatke ili raspored.

Njihovo mešanje će vas verovatno usporiti do te mere da biste morali potpuno zaustaviti ili napustiti svoj projekat.

Ako vam se činilo da ste trajno slepi nakon što ste povredili oči u snu, to bi dalje moglo da znači da ćete biti u strašnoj situaciji nakon što vas izdaju ili prevare.

Sanjati smeđe oči

Sanjati smeđe oči u kontekstu vizije iz snova predstavljaju uskoro stupanje u kontakt sa nekim ko namerava da vas obmane ili prevari.

Možda će uspeti u ovom poduhvatu ili zato što ste previše lakoverni i verujete u njihove priče koje su previše dobre da bi bile istinite, ili ste možda naivni i nevoljni da verujete da bi neko bio tako zlokoban.

U oba slučaja, njihova varka može vas odvesti u propast ako ne budete pažljivi. Pored toga, ovo tumačenje se može koristiti i za druge oči tamne boje, posebno one crne.

Sanjati plave oči

Sanjanje plavih očiju predviđa lošu sreću ili sastanak sa mnogim preprekama na putu kada pokušavate da završite neki projekat ili zadatak koji vam je važan. Plave oči dalje sugerišu da izvor vaših nevolja potiče iz vašeg niskog samopoštovanja.

Ovo vas sprečava da svoj pun napor uložite u nešto važno jer se bojite rezultata ako biste zaista dali sve od sebe.

Pored toga, duboke i tamne plave oči, poput boje okeana tokom oluje, mogle bi nagovestiti zaljubljivanje neko vreme u bliskoj budućnosti.

Advertisements

Sanjati sive oči

Sanjati nečije sive oči predstavlja predstojeći sastanak sa nekim ko namerava da vas iskoristi. Mogli bi to postići jer vas lako nagovore da verujete u stvari ili ne volite da verujete u najgore u ljudima.

U oba slučaja, ovaj pojedinac ili grupa su spremni da koriste sve trikove i laži neophodne da bi postigli svoj put. Za sada bi bilo najbolje biti izuzetno oprezan.

Ako vam je tekst bio koristan, lajkujte i podelite. ❤
Još tekstova