Sanovnik ostrvo – Šta znači sanjati ostrvo?

Ostrvo u snovima simbolizuje područje Vaše nesvesnosti skriveno od sveta. Deo sebe je odsečen spolja. Generalno se odnosi na sigurno mesto gde se osećate prijatno.

Međutim, moglo bi se odnositi i na zarobljenost ako je komunikacija ili transport u snu potpuno prekinut.

Advertisements

Knjige snova sugerišu da je ostrvo viđeno u snu odraz emocija koje sanjalac ima u stvarnom životu kada ostaje sam sa sobom.

Postoji tumačenje sna o tome da se vidi ostrvo u okeanu, ali da se dalje plovi bez pristajanja. Ova slika Vam daje veliku šansu da ispunite svoju dužnost i za to dobijete pristojnu nagradu.

Ako je ostrvo izgledalo čisto i privlačno, a voda oko njega čista, to znači da će svi Vaši počeci biti uspešni.

Advertisements

Možete biti slobodni da započnete putovanje ili se ne bojite položiti ispit. Sada je najbolje vreme da iskažete svoja osećanja, možda ćete saznati da su uzajamna.

Osoba koja je videla san o ostrvu koje je izgledalo kao da je posebno stvoreno za zabavu na odmoru, konačno će pronaći svoju motivaciju u stvarnom životu.

Vaša efikasnost, produktivnost i briljantni rezultati iznenadiće sve.

Miler pretpostavlja da se samo pravi putnici mogu videti na tako egzotičnom mestu. Pred Vama je uzbudljivo putovanje u dobrom društvu.

Zeleni tropski raj podseća na porodična zadovoljstva. Možda biste zaista mogli da provedete više vremena sa rođacima.

Tumačenje snova takođe zavisi od ostrvskog pejzaža: gole stene predviđaju gubitak, zeleni rtovi – mir.

Uzmite u obzir svoje okolnosti i emocije da biste imali jasniji pogled na san. Preći ćemo na druga tumačenja snova povezana sa ostrvima kako bismo Vam pomogli da razumete značenje.

Advertisements

Sanjati da ste zaglavljeni na pustom ostrvu

Ako ste nasukani i zaglavljeni na pustom ostrvu bez ikakvih metoda odlaska, sugeriše da se osećate odsečeno od društva.

Svoje misli i ideje držite u sebi, a da ih ne možete ni sa kim podeliti. San o praznom ostrvu simbolizuje usamljenost bez ikakvog oblika druženja ili sistema podrške.

Sanjati da letujete na ostrvu

Videti ili sanjati da ste na ostrvskom odmoru poput Havaja znači opuštanje i udobnost.

Možda imate previše stresa na poslu, u školi ili drugim svakodnevnim zadacima. Želite da iskusite neki oblik opuštanja da biste se privremeno oslobodili stresa.

Sanjati da preživljavate na ostrvu

Sanjati o preživljavanju na ostrvu odnosi se na Vaš ego i samopouzdanje da biste postigli uspehe u životu. San Vam sugeriše da radite na nekim projektima sa velikim ulogom za svoj trenutni život.

Pokušajte da se setite koraka i stvari koje morate učiniti da biste ostali motivisani i preuzimali inicijativu. San simbolizuje da treba da iskoristite sve moguće resurse da biste postigli svoje ciljeve.

Sanjati putovanje ili plovidbu na ostrvo

Ako sami putujete na ostrvo u snu, to simbolizuje da su Vam potrebni trenuci samoće da biste preispitali svoje vrednosti. Razmislite o tome da utišate zvukove oko sebe i usredsredite se na ono što zaista želite.

Advertisements

Sanjati tropsko ostrvo

Poseta bujnom i obilnom tropskom ostrvu punom voća, vode i hrane u snu bez ikakve opasnosti ili brige, dobar je znak da ćete dobiti blagoslov u svom braku ili vezi.

Vaš um zamišlja želje za smirenjem u mirnom okruženju. Možda je vreme da se skrasite i stvorite svoju porodicu i prenesete taj dar.

Sanjati plutajuće ostrvo na nebu

Snovi o plutajućem ostrvu na nebu povezani su sa nekim oblikom nemogućih ciljeva i razmišljanja. Razmotrite svoje gledište u vezi sa plutajućim ostrvom.

Ako ste na plutajućem ostrvu i gledate dole, to simbolizuje da ste upravo izvršili neke naizgled nemoguće zadatke.

Sada je vreme za samorefleksiju i uživanje u plodu Vaših uspeha. Ako ste na zemlji i posmatrate plutajuće ostrvo; odražava da su pred Vama ozbiljni izazovi.

Sanjati ostrvske zemlje

Kada san sadrži neki oblik preseljenja na prepuno ostrvsko područje, poput Japana ili Tajvana, sugeriše Vam da se udaljavate od zahteva svog svakodnevnog života.

Vaša podsvest zahteva novi početak bežeći od trenutnih situacija. Pored toga, prepuni ostrvski grad takođe može da sugeriše da ćete se teško uspeti na istaknuto mesto u svojoj radnoj organizaciji.

Razmislite o promeni posla za veće šanse za poboljšanje Vaših radnih aspekata.

Sanjati biljno ostrvo puno života

Ako ostrvo u snu cveta biljnom lepotom i životom, uzmite u obzir vrstu biljaka koje naseljavaju ostrva. Mogli biste naslutiti vrstu bogatstva ili putovanja koja Vas čekaju.

Na primer, ostrvo puno trave može nagovestiti da se zdravlje i bogatstvo čuvaju i uzgajaju. A ostrvo puno zimzelenih jelki može sugerisati večne ili nepromenljive aspekte Vašeg unutrašnjeg ega.

Sanjati ostrvo pokriveno ledom

San u kojem se nalazi zaleđeno ostrvo prekriveno snegom ili ledom, nagoveštava da ste u kolotečini i da ne znate šta da radite sa svojim životom. Osećate da je Vaš život bio zamrznut i izolovan.

Ne osećate niti vidite bilo kakav napredak u svojim projektima ili karijeri. Možda je rešenje izvan ostrva, potražite druga područja u kojima možete da rastete.

Sanjati ostrvo na okeanu

Ostrvo u okeanu obično predstavlja ono što sanjaocu najviše treba. To mogu biti tako vredne stvari kao što su mir, sloboda ili priznanje.

Advertisements

Sanjati ostrvo na moru

Ostrvo u moru viđeno u snu predviđa velike promene u životu sanjaoca. To može biti preseljenje u drugi grad, promena bračnog statusa ili načina života. Knjige snova obećavaju da će ovo biti dugo očekivani događaji.

Videti san o ostrvu na horizontu u moru znači da će se i na Vašem horizontu pojaviti divan čovek koji će igrati važnu ulogu u Vašem životu.

Sanjati beživotno stenovito ostrvo

Ako ste sanjali o beživotnom stenovitom ostrvu u moru, san upozorava sanjaoca da raspušteni način života može pre ili kasnije dovesti do materijalne i duhovne pustoši.

San o nenaseljenom ostrvu ima sasvim suprotno značenje: imaćete niz sastanaka i zanimljivih poznanstava.

Ako se ostrvo ispostavilo da nije toliko nenaseljeno i oko Vas su ipak bili drugi ljudi, to znači da ćete imati rivale sa kojima ćete morati da se borite u pitanju koje je za Vas veoma važno.

Sanjati da ste na izolovanom ostrvu

Ako se vidite na ostrvu izolovanom sa svih strana, ovaj san odražava Vašu veliku želju za neograničenom slobodom. Ako Vas sklonište plaši prirodnim katastrofama, malo je verovatno da ćete moći da pobegnete od sebe.

Sanjati kamenito ili pusto ostrvo

Prema Medejinom sanovniku, ostrvo je simbol izolacije, odvojenosti, dobrovoljnog otuđenja. Kamenito ili pusto ostrvo odražava osećaj odbačenosti ili strah da ga ne doživite.

Advertisements

Sanjati poluostrvo

Poluostrvo je povezano sa strahom od samoće. Plašite se da će komad zemlje koji Vas povezuje sa društvom jednog dana nestati pod vodom.

Sanjati napušteno ostrvo

Ponekad napušteno ostrvo sanjaju oni koji su umorni od usamljenosti u gomili, nemaju razumevanja i imaju problema u komunikaciji.

Advertisements