X

Sanovnik ovca – Šta znači sanjati ovcu?

FOTO: PIXABAY

Ovce se ne pojavljuju često u snovima. Ovca kao simbol sna obično je dobar znak, koji ukazuje na radost, blagostanje i sreću. Ovce u snu ponekad mogu ukazivati i na decu.

Advertisements

Snovi o ovcama takođe mogu ukazivati na to da neko vrši pritisak na Vas ili da nemate slobodu da mislite za sebe. To takođe može ukazati na to da neko upravlja Vama iz nekog razloga.

To takođe može ukazivati na Vaš strah da ne ispunite svoje dužnosti. U nekim slučajevima, san o ovcama može ukazivati na to da Vas neko koristi i manipuliše.

Ovaj san takođe može ukazivati na loše osećanje zbog potrebe da poštujete naredbe drugih ljudi. Ponekad bi ovaj san mogao da predstavlja ljude u Vašem životu koje organizujete i govorite im šta da rade.

Ovce se često koriste kao simboli mekih, slabih i plašljivih ljudi. Ova simbolika bi se mogla preneti i na neke snove o ovcama.

Advertisements

Na primer, san o ovci mogao bi otkriti Vaša podsvesna osećanja prema sebi. Moguće je da podsvesno osećate da niste dovoljno sposobni ili hrabri i da simbolično prikazujete svoj osećaj kroz san o ovcama.

Snovi o ovcama uopšte, mogli bi otkriti neka pitanja koja se tiču našeg privatnog života i intimnosti.

Oni bi mogli ukazivati na Vašu nesposobnost da sa partnerom razgovarate o svojim osećajima i željama. Možda osećate da uvek pristajete na želje Vašeg partnera.

Kao i kod drugih simbola snova, i snovi o ovci imaju različita značenja, koja možete pročitati u nastavku u zavisnosti od detalja svakog pojedinog sna.

Sanjati da vidite ovcu

Ako ste sanjali da vidite ovcu, taj san bi mogao biti podsetnik iz Vaše podsvesti da pronađete vremena da se posvetite negovanju svojih ličnih odnosa. Možda ste zapostavili porodicu ili nekoga koga smatrate bliskim, i vreme je da to izmenite.

Advertisements

Ako je ovca bila bolesna ili je na neki drugi način predstavljena negativno u snu, san nije dobar znak i mogao bi ukazivati na nesreću i tugu. To takođe može ukazivati na sukobe i probleme u vezi s partnerom.

Sanjati da jedete ovčetinu

Ako ste sanjali da jedete meso od ovce, taj san može ukazivati na manje prepreke, ali da biste mogli da se nosite sa njima ako se uspete smiriti i strpljivo pristupite rešavanju problema.

Sanjati da muzete ovcu

Ako ste sanjali da muzete ovcu, taj san je često dobar znak. To može značiti da koristite nečiju pasivnost u Vašu korist. Možda koristite neko konformističko ponašanje.

Sanjati ovčji izmet

Ako ste sanjali ovčji izmet, taj san bi mogao otkriti probleme koje ste prouzrokovali time što ste previše pasivni u nekoj situaciji. To može ukazati na Vaše probleme prouzrokovane time što niste u stanju da se suprotstavite nekoj vlasti.

Sanjati belu ovcu

Ako ste sanjali potpuno belu ovcu, to je dobar simbol sna. Ovaj san često najavljuje rođenje deteta, bilo da je Vaše ili da ćete čuti vest o rođenju. To bi takođe mogao biti znak harmonije i radosti u životu.

Advertisements

Ovaj san je takođe simbol odanosti i istinskog prijateljstva. Ako ste sanjali o beloj ovci, taj san može ukazivati na neke Vaše prijatelje koji su Vam potpuno predani i odani.

Sanjati crnu ovcu

Ako ste sanjali crnu ovcu ili stado crnih ovaca, taj san obično nije dobar znak. To može značiti da neko iz Vašeg kruga prijatelja i poznanika ili više osoba nema na umu Vaše najbolje interese i može Vam na neki način naštetiti.

Sanjati stado ovaca

Ako ste sanjali stado ovaca, taj san obično ima dobro značenje. Obično ukazuje da ćete moći da ostvarite svoje ciljeve ako budete dovoljno strpljivi. Ovaj san u nekim slučajevima otkriva Vaše osobine ličnosti.

Mogli biste biti osoba koja nema sposobnost za liderstvo i zadovoljna je što je sledbenik i radi ono što im kažu drugi. Ovaj san bi mogao biti znak Vaše podsvesti da razmotrite da li želite da nastavite svoj život ponašajući se tako.

Ovaj san takođe može ukazivati na nepromišljeno ponašanje i pravljenje strašnih grešaka zbog lošeg prosuđivanja i nepromišljenih postupaka.

San u kome vidite stado ovaca takođe može imati značenje u vezi sa Vašim finansijskim i materijalnim blagostanjem, na način koji ukazuju na nagomilavanje bogatstva i materijalnog dobra.

Sanjati ogromno stado ovaca

Ako ste sanjali o ogromnom stadu ovaca, taj san je odličan znak. To ukazuje na uspeh i zadovoljstvo Vašim radom. Najverovatnije doživljavate napredak i napredovanje u karijeri, kao i ostvarenje ciljeva koje ste imali u vezi sa karijerom.

Ovaj san je znak dobrog perioda da preduzmete bilo kakav rizik da biste postigli cilj koji imate, jer ćete verovatno doživeti uspeh svih Vaših trenutnih poduhvata.

Sanjati da stado ovaca spava

Ako ste sanjali da vidite čitavo stado ovaca koje su spavale ili odmarale, taj san je obično dobar znak. To bi moglo ukazivati na proširenje Vašeg kruga poznanstava.

Ponekad ovaj san može značiti susret sa nekim novim ljudima koje ćete smatrati prijatnim za druženje. Ovaj san takođe može ukazivati na poznanstva koja bi Vam mogla pomoći u poboljšanju karijere ili posla.

Advertisements

Sanjati da kupite stado ovaca

Ako ste sanjali da ste nekako dospeli do stada ovaca, taj san je često dobar znak. To bi moglo ukazivati na to, da ćete postati vodeća snaga neke grupe ili organizacije.

To takođe može ukazivati na porast Vašeg društvenog statusa, da postajete uticajniji, preuzimate neku vrstu liderske uloge u svom poslu ili koordinirate druge ljude u zajedničkom projektu, itd.

Sanjati da ne možete da okupite ovce na pašnjaku

Ako ste sanjali da ne možete okupiti sve ovce sa pašnjaka, taj san nije dobar znak. To može značiti gubitak ili neka druga razočarenja.

Ovaj san takođe može ukazivati na to, da postajete predmet ogovaranja i kritike zbog nečega što ste uradili ili odlučili da uradite. Možda su Vaša dela napravila neku štetu i sada ljudi o tome pričaju.

Sanjati da ovce bleje (mekeću)

Ako ste sanjali da čujete kako ovce bleje, taj san obično nije dobar znak. To može značiti da Vas je razočarala ili će vas razočarati osoba koju smatrate vrlo bliskom. Možda neće pokazati veliko interesovanje za neke stvari koje su Vam važne ili nećete dobiti njihovu podršku tokom nekih teških vremena.

Advertisements

Sanjati zaklanu ovcu

Ako ste sanjali da vidite zaklanu ovcu u nekom prostoru, na primer u mesari, taj san obično nije dobar znak. To može značiti da imate poteškoće i izazove koje ćete morati savladati.

To bi mogao biti znak problema koje uopšte nećete moći da rešite, što bi vam moglo doneti veliko razočaranje i tugu.

Sanjati ovčju vunu

Ako ste sanjali da vidite ovčju vunu, to je obično dobar znak u snu. To bi mogao biti znak radnih prilika i rasta. To bi moglo značiti da ćete uskoro dobiti unapređenje ili čak promeniti posao za bolji.

To bi moglo značiti povećanje prihoda i sreće i zadovoljstva zbog toga.

Sanjati da ovca beži od vas

Ako ste sanjali ovcu koja je bežala od Vas i niste je uspeli uhvatiti, taj san nije dobar znak. To može ukazivati na probleme sa mlađim članovima porodice, možda mlađim rođacima, braćom i sestrama ili čak sa Vašom decom.

Advertisements

Možda imate kontrolni stav prema njima i oni bi mogli pokušati da se pobune protiv Vaše vlasti.

Sanjati da strižete ovcu

Ako ste sanjali da strižete ovcu ili da je neko drugi striže, taj san nije dobar znak. To može ukazivati na pokušaj okrivljavanja nekoga drugog za sopstvene greške.

Možda se želite sačuvati od posledica svojih postupaka, ali Vaša podsvest Vas podseća da ono što radite nije pošteno i ispravno.

Ako ste sanjali da strižete ovce, ali to ne možete učiniti kako treba, to nije dobar znak. Vaša podsvest Vas verovatno upozorava da odustanete od nekih planova za koje znate da nisu dobri za Vas.

Možda ćete se uključiti u neki posao zbog kojeg ćete uskoro žaliti, ali nećete moći ništa da promenite i možete da pretrpite veliki gubitak zbog nedostatka promišljenosti.

Advertisements

Sanjati da šetate ovcu na konopcu

Ako ste sanjali da šetate ovcu na konopcu poput psa, taj san nije dobar znak. To može značiti da ili koristite nekog bliskog, ili Vas neko koristi na neki način. Možda Vas neko koristi da biste ispunili njihove dužnosti, a Vi to radite bez prigovora.

Sanjati da se ovca jagnji

Ako ste sanjali da ovca rodi jagnje ili joj čak pomažete u rođenju, taj san je često loš znak, pogotovo ako imate decu. Verovatno bi Vam deca mogla uzrokovati neke probleme uključivanjem u neke problematične situacije.

Ako nemate decu, ovaj san može ukazivati na to da bi neko mlađi od Vas, poput prijatelja, nećakinje, kolege, komšije, itd., mogao učiniti nešto da Vam učini život nepodnošljivim.

Ponekad ovaj san može ukazivati na to da preterano kontrolišete svoju decu i da im ne dopuštate da samostalno razvijaju svoje ličnosti.

Ako je to slučaj, Vaša podsvest Vas podseća da odustanete i pružite svojoj deci slobodu koja im je potrebna i koju zaslužuju.

Advertisements

Sanjati ovcu sa jaganjcima

Ako ste sanjali da vidite ovcu s jaganjcima, taj san je dobar znak. Obično ukazuje na Vašu negovateljsku prirodu i majčinske instinkte. Verovatno ste vrlo ljubazni i pomažete drugima kada treba.

Sanjati ovcu koja je potpuno dezorijentisana

Ako ste sanjali ovcu koja je potpuno dezorijentisana i nije se mogla kretati u pravom smeru, to obično nije dobar znak. To može ukazati na nekoga u Vašem životu ko je mnogo tvrdoglav ili nedovoljno inteligentan i čini Vam težak život.

Uz ovaj san, Vaša podsvest verovatno pokušava da Vas osvesti da je potrebno distancirati se od ove osobe i sprečiti je da Vaš život čini jadnim.

Još tekstova