X

Sanovnik parking – Šta znači sanjati parking ili parkiranje?

FOTO: PIXABAY

San o parkiranju automobila obično predstavlja vašu želju da se skrasite.

Advertisements

U zavisnosti od vaših emocija i konteksta scenarija vezanog za parkiranje, snove povezane sa parkiranjem možete različito tumačiti.

U nastavku ćemo nabrojati najčešće scenarije.

Sanjati da parkirate u svoju garažu

Sanjati o parkiranju u svojoj garaži koja je pri kući ili stanu, znači da osećate da ste postigli svoje ciljeve i da ste zadovoljni svojim životom. Vreme je da predahnete i da se odmorite neko vreme.

Sanjati da tražite parking

Traženje parking mesta na velikom parkingu, znači da tražite svoje mesto u životu. Možda ste na mestu gde morate da donesete odluku, kao što je promena posla ili mesta za život.

Advertisements

Ako je parking prazan i imate mnogo mesta za parkiranje koje možete birati, to znači da imate puno mogućnosti ili izbora da donesete odluku koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Sanjati da parkirate u podzemnu garažu

Ako ste sanjali o parkiranju u podzemnoj garaži ili podrumu, razmislite o pravcu u kojem idete na parking rampama. Oni bi se mogli odnositi na vaše želje, ako u životu imate drugačiji put.

Sanjati da ste zaposleni na parkingu

Snovi o obavljanju zadataka kao pomoćnik ili čuvar na parkingu, znače da nekome u vašem životu trebaju uputstva o tome kako da se odmori od života.

Pokušajte da se setite vrste automobila na koje nailazite u snu, da biste shvatili ko bi ta osoba mogla da bude.

To bi takođe moglo sugerisati da trošite previše napora pomažući drugima, umesto da ispunjavate sopstvene ciljeve.

Advertisements

Sanjati merače za parking

Videti sat za merenje vremena parkiranja u snu, odražava vaš užurban život i nedostatak vremena koje imate.

Zbog takvog života, uvek ste u žurbi da idete od mesta do mesta, a to može da vređa ili povređuje ljude oko vas.

Možda ćete morati da se odlučite za cilj i ostavite dovoljno vremena da ispunite željene zadatke.

Sanjati vatrogasnu traku na parkingu ili zonu bez parkiranja

Ako ste sanjali o parkiranju na mestima na kojima ne bi trebalo da se parkirate, kao što je vatrogasna traka ili zona gde je zabranjeno parkiranje, to znači da shvatate da ne pripadate nekim mestima. Možda ćete naići na problem, i uticaćete na posao drugih ljudi.

FOTO: WIKIPEDIA

Sanjati sudar tokom parkiranja

Sudar tokom parkiranja ili postojanje poteškoća sa uklapanjem u prostor, znači da ste u nekoj vrsti rutine i osećate se nemirno.

Advertisements

Možda ste u osetljivoj situaciji u kojoj stvari mogu poći po zlu ako niste pažljivi. Vaš um povezuje vašu situaciju sa uskim mestom gde morate da pogledate sve strane da ne bi došlo do sukoba.

Sanjati da ste zaboravili gde ste se parkirali

Sanjati o izgubljenom automobilu u velikom lavirintu automobila, i nemogućnost da ga pronađete, ukazuje da ste izgubili smer u životu.

Osećate da ste isti kao i masa ljudi u vašem životu, i možda osećate da ste lako zamenljivi, i izgubili ste sopstveni pogled na to ko ste.

Sanjati da dobijete kartu za parkiranje

Dobijanje karte za parkiranje ili prolaz u snu, sugeriše da sada dobijate ideju šta treba da radite sa svojim životom. Međutim, još ne znate tačno kako doći do mesta gde želite.

U procesu ste prosuđivanja i procene putanje kojom želite krenuti. Karta za parkiranje nagoveštava da ste već uložili vreme i novac u svoje putovanje, ali možda imate i druge misli.

Sanjati kaznu za parkiranje

Prekršaj vezan za parkiranje i dobijanje kazne za parkiranje u snu, sugerišu da ste nekako kažnjeni u svakodnevnom životu.

U zavisnosti od razloga, i načina na koji ste dobili kaznu za parkiranje u snu, može odražavati kontekst i u svakodnevnom životu.

Na primer, ako ste u snu dobili kaznu za parkiranje zbog nepažnje, to može značiti da će vas neko opomenuti u životu. Možda zaboravljeni ili zakasneli račun za komunalne usluge.

Sanjati žutu parking zonu za utovar

Snovi o parkiranju u žutoj zoni, ukazuju na to da je vaš trenutni put karijere ili stil života samo privremen. San vam govori da završite posao i pređete na sledeću stanicu života.

Nećete dugo ostati tamo gde ste, vreme za donošenje odluke da se preselite i promenite svoj život moglo bi uskoro stići. Ako promene ne izvršite sami, neko bi mogao da vas natera da na silu to uradite.

Advertisements
Još tekstova