X

Sanovnik patent – Šta znači sanjati patent?

FOTO: PIXABAY

Snovi o patentu ili autorskim pravima, predstavljaju neke ideje ili procese koji su jedinstveno vaši. Bićete u mogućnosti da stvorite ili obnovite svoj uspeh i dostignuća na osnovu vaše kreativnosti i promišljenosti.

Advertisements

Međutim, treba da budete marljivi i metodični u pogledu načina na koji pristupate problemima i svojim ciljevima. Morate zaštititi svoj rad i osigurati to da vas niko drugi neće iskoristiti.

Sanjati podnošenje i prijavu patenta

Ako se prijavite za patentiranje poslovne ideje ili izuma u snu, to znači da ćete biti pažljivi i brižni u zaštiti svog poslovnog poduhvata.

Možda preuzimate vlasništvo nad određenim projektima ili hobijima vezanim za kućne ljubimce, a želite da dobijete veliku platu za svoje nagrade.

Sanjati odbijeni ili napušteni patent

Sanjati da je vaš patent odbijen ili napušten, predstavlja naporan i neuspešan put.

Advertisements

Vlasti ili moćnici neće priznati vaš rad i pronalazak. Vaše kreativne prijave na različitim platformama poput YouTube-a ili blogova mogu biti odbijene.

FOTO: PIXABAY

Sanjati zanemarivanje zahteva za autorska prava

Sanjati da vi ili neko drugi ignoriše tvrdnje o autorskim pravima, može biti povezano sa neetičkim ili monopolističkim poslovnim stavovima.

Možda vaši saradnici ili studenti koriste nelegitimna sredstva kako bi ostvarili napredak, poput varanja na testovima ili kopiranja domaćih zadataka. San je odraz onih koji ignorišu smernice.

Sanjati da tužite druge zbog vaših autorskih prava

Ako sanjate da tužite druge ljude za autorska prava preko advokatske tužbe, to govori o tome da želite da preuzmete zasluge i budete uredno nagrađeni za svoj rad.

Možda se osećate kao da sami radite sav posao na grupnom projektu vašeg tima ili škole. San odražava vašu ogorčenost zbog toga što vas drugi iskorišćavaju.

Advertisements

Sanjati da istražujete patent ili autorska prava

Sanjati da istražujete postojeće patente ili autorska prava, nagoveštava da ćete se uskoro uključiti u neka preduzeća ili poslovne poduhvate.

Možda ćete vršiti dužnost radi opreznosti, kako bi proverili svoje konkurente i tržište. San predviđa da ćete biti u mogućnosti da donesete dobru odluku o postavljanju svog biznisa.

Još tekstova