Sanovnik pazuh – Šta znači sanjati pazuh?

Videti ili primetiti svoj ili nečiji pazuh u snu predstavlja vaše društvene veze i vaše odnose prema drugima.

Budući da je pazuh uglavnom privatnije područje skriveno daleko od javnog pogleda, pokazivanje pazuha ili viđenje pazuha druge osobe može značiti blisku vezu vas sa tom osobom.

Advertisements

To znači da se osećate potpuno ugodno jedno sa drugim. Pronađite dublja značenja i analize svojih snova vezanih za pazuhe.

Sanjati pazuh može značiti karakteristike vaše ličnosti koje ste izabrali da pokažete javnosti. Imati dlakaviji pazuh u snu simbolizuje vašu mušku stranu (Kad u stvarnosti nemate dlakav pazuh).

Sanjati miris pazuha

Miris pazuha u snu ukazuje na to da vršite neka prilagođavanja karaktera kako biste ugladili situaciju ili vezu.

Advertisements

Miris vašeg pazuha u snovima nagoveštava da tražite prihvaćanje od ljudi oko sebe, tako što ćete obezbediti da “mirišete” prihvatljivo drugima. Brinete se kako vas drugi vide.

Sanjati da vam brzo rastu dlake pod pazuhom

Ako imate san u kojem vam dlake ispod pazuha rastu brzo i duge su, to simbolizuje vašu muževnu stranu.

Možda ćete se imati agresivniji pristup ljudima. Ako ste mladi tinejdžer, sanjanje o rastu dlaka ispod pazuha može ukazivati da ćete imati ubrzan rast i razvoj u pubertetu.

FOTO: WIKIPEDIA

Sanjati da brijete pazuh

Sanjati brijanje dlaka ispod pazuha, znači da se pripremate za početak novih odnosa susrećući se sa drugim ljudima, brinete o svom izgledu i kako će vas drugi prihvatiti.

Takođe možete podsvesno pokušavati da uklonite svoje agresivno ponašanje prema osobama koje su vam bliske.

Sanjati zapušten pazuh

Iako duge dlake ispod pazuha uglavnom simbolizuju muževnost, ružne i nepristojne dlake ispod pazuha odražavaju više ležeran stav. Imaćete tendenciju da vam nije stalo do toga kako vas drugi doživljavaju.

Sanjati znojav pazuh

Ako vam pazuh uglavnom nije znojav, ali sanjate da jeste, to znači da neki tračevi koji se vrte oko vas mogu naštetiti vašoj reputaciji.

Advertisements
Advertisements