X

Sanovnik peškir – Šta znači sanjati peškir?

FOTO: PIXABAY

Videti peškire u snovima ukazuje na to da morate da se oslobodite emocija iz prošlosti pre nego što nastavite dalje sa životom.

Advertisements

Sa nekom vrstom zaključnosti ili odluke, vaše emocije iz prošlosti će vas preplaviti i uticaće na vaš trenutni život.

San se takođe može tumačiti na različite način u zavisnosti od konteksta sna o peškiru i u zavisnosti od toga kako je peškir izgledao.

Sanjati da kupujete peškire

Kupovina novih peškira u snu govori o tome da ćete uskoro doživeti novi početak. Pripremate se da se aktivirate kroz određene treninge, projekat kod kuće ili kroz novu vezu.

Na putu ste da se suočite sa novom fazom izazova za koje ćete morati da uložite znoj, krv i suze.

Advertisements

Sanjati da perete peškire

Ako sanjate da perete prljave peškire, to znači da pokušavate da popravite lošu sliku o vama ili vašu reputaciju. Možda ste nedavno pokušali da prikrijete štetu koju su izazvali vaši postupci i odluke, i sada pokušavate da se oporavite kako biste mogli da napredujete.

Sanjati peškir za plažu

Upotreba peškira za plažu u snovima simbolizuje da patite od neuravnoteženosti i od emocionalnih problema između vaše materijalne i duhovne prirode. Moraćete da učvrstite emocionalnu vezu između vaših zemaljskih želja i viših poziva.

Sanjati da slažete peškire

Slaganje peškira u snu nagoveštava da postoje snažna osećanja prema nečemu, koja ne želite da otkrijete prijateljima i porodici. Posebno se osećate sramotno zbog određenih situacija.

Sanjati da nosite peškir

Nositi samo peškire i ništa drugo osim njih u snu je znak da ste spremni da otkrijete svoju ličnost. Spremni ste da budete ranjivi i da se otvorite drugima. Ne želite više da krijete ono što ste dugo pokušavali da sakrijete, i gotovo ste spremni da se suočite sa svojim emocijama.

Sanjati peškir za kupanje

Peškiri za kupanje u snu vam najavljuju da imate snažnu želju za intimnošću i sek*ualnim odnosom.

Advertisements

Sanjati da bacite peškir

Baciti peškir u snu znači da bi mogli da se osećate zbunjeno, i da zbog toga u svom svakodnevnom životu odustajete. Zaustavljate svoj projekat i odustajete od svojih nastojanja, i priznajete poraz.

Sanjati mokar peškir

Mokri peškiri u snovima ukazuju na to da vas preplavljuju emocije. Možda više ne možete da izađete na kraj sa sobom, i zato treba da razmislite da potražite određenu mrežu podrške koja će vam pomoći da se nosite sa svojim osećanjima.

Sanjati peškir za lice

Peškiri za lice u snu ukazuju na to da vam je mnogo stalo do spoljašnje slike vas i čistoće. Možda ste pažljivi u otkrivanju vaših tajnih želja drugim ljudima.

Sanjati veliki peškir

Ako u snu vidite veliki peškir, ovaj san predskazuje da ćete uskoro steći partnera sa kojim ćete deliti svoje prljave tajne, emocije i osećaje.

FOTO: PIXABAY

Sanjati star peškir

Stari peškiri u snu predstavljaju neki oblik prtljaga i mudrosti koji proizilaze iz iskustva. Znate dosta toga o sebi, kao i to kako reagujete na podsticaje i probleme. Brzo biste mogli da sredite i počistitie svoje emocije kada stvari ne idu svojim putem.

Advertisements

Sanjati peškire za bebe

Ako u snu vidite peškire za bebe, ovaj san predskazuje da ćete vi ili neko iz vaše porodice uskoro dobiti prinovu.

Sanjati beli peškir

Beli peškiri u snu predstavljaju neki oblik praznog stanja. Vi tražite jednostavnost.

Sanjati plavi peškir

Plavi peškiri u snu odražavaju vašu potrebu da kontrolišete svoje emocije. Moći ćete brzo da se smirite.

Sanjati ružičasti peškir

Ružičasti peškiri u snu ukazuju na to da će neko predložiti brak, ili će se uskoro venčati.

Sanjati crveni peškir

Crveni peškiri u snu odnose se na vrstu strasti i ljubavi. Možda bi se ovaj san čak mogao odnositi i na afere i neverstvo.

Sanjati žuti peškir

Žuti peškiri u snu ukazuju na to da ćete se uskoro oporaviti od bolesti.

Sanjati zeleni peškir

Zeleni peškiri u snu predstavljaju situaciju koju želite da izbrišete kao da se nikada nije dogodila, kako bi mogli ponovo da započnete svoj život.

Sanjati braon peškir

Videti braon peškire u snu znak je da ćete uskoro ostvariti veliku zaradu rešavajući probleme drugih ljudi.

Sanjati crni peškir

Crni peškiri u snu upozoravaju da ćete pretrpeti misterioznu bolest ili gubitak. Pretrpećete period tuge.

Sanjati narandžasti peškir

Narandžasti peškiri u snu vam najavljuju da ćete se osloniti na vaš društveni krug koji će vam pomoći da rešite vaše emocionalne probleme. Možda ćete se poveriti krugu bliskih prijatelja kako biste dobili savet.

Advertisements

Sanjati ljubičasti peškir

Videti ljubičaste peškire u snu ukazuje na to da ćete uskoro prisustvovati raskošnoj zabavi koja će vam pomoći da zaboravite privremene tuge.

Još tekstova