X

Sanovnik pilići – Šta znači sanjati piliće?

FOTO: PIXABAY

Sanjati piliće u kavezu

Ako ste sanjali o pilićima u kavezu, takav san može značiti finansijske probleme u bliskoj budućnosti. Možda su vaše finansije na neki način ugrožene. Možda planirate da investirate, ali nakon ovakvog sna, bilo bi pametno preispitati svoje planove i ideje.

San o pilićima u kavezu može takođe značiti strah od iskoraka iz vašeg društvenog kruga. Ovaj san često znači da se bojite napustiti svoju zonu komfora u nekom području vašeg života.

Oni takođe mogu biti znak novog početka koji će se uskoro dogoditi u nekom području vašeg života, posebno ako ste u svom dvorištu videli piliće. Pilići mogu biti znak prosperiteta, sreće i obilja.

Ovi snovi takođe mogu značiti da ste svesni svoje uznemirenosti u situacijama kada trebate da se suprotstavite sebi. Oni bi takođe mogli biti znak straha da se suočite sa svojim problemima.

Ovaj san takođe može predstavljati vašu sposobnost prevladavanja prepreka na koje nailazite. Snovi o pilićima mogu ukazivati na vašu sklonost kontrolisanju drugih ljudi. Ako je to slučaj, ovaj san je znak da bi trebalo da se više fokusirate na sebe.

Advertisements

Oni takođe mogu ukazivati na finansijsku dobit, bogatstvo i prosperitet, ali samo ako su dobro zbrinuti i nisu u kavezu. Pilići u kavezima u snu mogu da ukažu na finansijske probleme u bliskoj budućnosti. Oni takođe mogu ukazivati da se nečega plašite.

Pilići u snu takođe mogu ukazivati na skrivanje od nečega važnog ili zadržavanje na nečem važnom u vašem životu.

Sanjati piliće

Ako ste sanjali piliće, bez mnogo dodatnih detalja, takav san je obično dobar znak. Ovaj san može značiti dodatak vašoj porodici, obično rođenjem ili brakom.

Slika pilića u viđenju iz snova često se tumači kao pozitivan znak. U mnogim slučajevima ovaj simbol predstavlja dodavanje nekoga novog u krug vaše porodice, često rođenjem, usvajanjem ili brakom.

To se takođe može odnositi na nekoga ko će ponovo ući u vaš život nakon perioda razdvojenosti, na primer, nakon što ste radili ili studirali u drugom gradu ili zemlji.

Advertisements

Ovaj sastanak ili ponovno druženje verovatno će doneti mnogo uzbuđenja i radosti vašem postojanju, podići vam raspoloženje i podstaći vašu sreću u doglednoj budućnosti.

Druga interpretacija ovog sna sugeriše da biste mogli biti zabrinuti ili razmišljati o nekome od svojih ženskih članova porodice. Možda se brinete za zdravlje ili sreću svoje majke, sestre ili tetke, zbog čega se ovaj simbol manifestuje u vašim snovima.

Sanjati da kupujete piliće

Ako ste u snu kupili piliće, takav san može značiti dobre stvari koje će vam uskoro doći u život. Možda ćete uživati u životu sa darovima koje vam donosi, zajedno sa porodicom i bliskim prijateljima.

Kupovina pilića u viđenju iz snova, smatra se pozitivnim simbolom. To može da sugeriše da ćete doživeti bezbrižan, srećan životni stil i da ćete biti blagoslovljeni raznim malim iznenađenjima i zadovoljstvima tokom svog života.

Ova povoljna atmosfera i njeni efekti verovatno će se proširiti i na vašu najbližu porodicu i saputnike.

Advertisements

Sanjati piliće koji trče uokolo

Ako ste sanjali da vidite piliće koji trče uokolo, na primer po dvorištu, takav san može značiti da ste preokupirani nekim ko je bio izostao iz vašeg života neko vreme.

Možda je ovoj osobi potrebno mesto za boravak ili joj je potrebna neka pomoć, možda ćete biti zauzeti da ih obezbedite u danima koji slede.

Takav san takođe može značiti da mnogo cenite vaša prijateljstva i imate mnogo sjajnih prijatelja oko sebe.

Sanjati da čujete piliće

Ako ste u snu čuli piliće, takav san može značiti da planirate neko putovanje u bliskoj budućnosti. Možda ćete otići na poslovno putovanje ili ćete putovati iz zadovoljstva, poput odmora.

Ako su se pilići čuli zato što se nečega boje, takav san možda i nije dobar znak, a mogao bi ukazivati na bolest ili razočaranja u bliskoj budućnosti.

Sanjati da vidite piliće u gnezdu

Ako ste videli piliće kako sede u gnezdu, takav san je vrlo dobar znak, posebno za one u bliskoj vezi ili braku. Ovaj san označava kraj nevolja i teškoća u romantičnim vezama i ponovno uspostavljanje ravnoteže i sklada.

Za samce ovaj san može značiti susret sa nekim ko bi uskoro mogao postati njihov budući supružnik.

Sanjati da hranite piliće

Ako ste sanjali da hranite piliće, takav san može značiti dobijanje nečega za priznanje, u bliskoj budućnosti. To takođe može ukazivati na primanje poklona ili pomoći od nekoga ko se brine o vama. Ovaj san takođe može ukazivati na upoznavanje novih prijatelja u bliskoj budućnosti.

Sanjati piliće u kavezu

Ako ste sanjali o pilićima u kavezu, takav san može značiti finansijske probleme u bliskoj budućnosti. Možda su vaše finansije na neki način ugrožene. Možda planirate da investirate, ali nakon ovakvog sna, bilo bi pametno preispitati svoje planove i ideje.

San o pilićima u kavezu može takođe značiti strah od iskoraka iz vašeg društvenog kruga. Ovaj san često znači da se bojite napustiti svoju zonu komfora u nekom području vašeg života.

Advertisements

Sanjati da sečete piliće na komade

Ako ste sanjali da sečete piliće na komade, takav san nije dobar znak i može ukazivati na neke poteškoće ili neke velike nesreće sa kojima biste mogli da se susretnete i uskoro postanete žrtva. Vi i vaše nepristojne radnje i odluke donete u prošlosti verovatno bi bile krivac za situaciju u kojoj biste se mogli naći.

Sanjati bele piliće

Ako ste sanjali bele piliće, takav san je dobar znak, koji obično simbolizuje venčanja i proslave. Možda ćete biti pozvani na venčanje uskoro ili može značiti i vaše venčanje.

To takođe može ukazivati na sastanak sa budućim supružnikom. Ovaj san bi takođe mogao biti znak prosperiteta i obilja u bliskoj budućnosti.

Sanjati crne piliće

Ako ste sanjali crne piliće, takav san može biti loš znak. Ovaj san može biti znak sukoba, neslaganja i agresije među članovima porodice ili ljudima koji imaju isti krov.

Ovaj san ponekad može biti znak nevolja i poteškoća u vašoj porodici, koji mogu uticati na mnoge ljude, uzrokujući im puno tuge. Ponekad to može biti znak da vas neko iskorišćava ili maltretira.

Advertisements

Sanjati piliće (za trudnice)

Za žene koje su trudne ili planiraju da zatrudne u budućnosti, sanjati da vide piliće pred sobom ili u blizini, moglo bi značiti da će buduće dete biti devojčica. Ova ženska beba bi mogla doneti mnogo sreće i radosti u život sanjara, ispunivši dane smehom i prijatnošću.

Sanjati da spasite piliće od smrti

Ako ste sanjali da ste spasili piliće od smrti, takav san je dobar znak, koji ukazuje na uspeh nekih ciljeva i planova koje imate.

Sanjati farmu pilića

Ako ste u snu videli farmu pilića, takav san možda nije dobar znak, što ukazuje na mogućnost bliskog susreta sa nekim opasnim ljudima u bliskoj budućnosti.

Sanjati da pilići lete

Ako ste u snu videli piliće kako lete, takav san može značiti vašu potrebu za slobodom.

Sanjati da vidite mnogo pilića

Vizija koja sadrži sliku mnogo pilića na istom mestu ili području često je povezana sa povećanjem vašeg bogatstva i blagostanja. Tačnije, ovaj simbol sugeriše da biste mogli uložili nešto novca.

Advertisements

Uz to, isti ovaj znak može da predvidi loše vremenske uslove, poput kiše, vetra ili snega. Ovo upozorenje o vremenskim prilikama treba uzeti u obzir, posebno ako planirate da putujete.

Sanjati piliće kako kljucaju zrna

Sanjati da gledate piliće kako kljucaju zrna ili traže hranu po travi i zemlji, često se u svetu snova tumači pozitivno. Ovaj san znači da biste u bliskoj budućnosti mogli doživeti veliki prosperitet i sreću.

Pored bogatstva i materijalnog vlasništva, ovaj simbol je takođe povezan sa dobrim zdravljem, bliskim odnosima i duševnim mirom koji bi dugo trajao u budućnosti. Ova situacija bi vam omogućila da se opustite i uživate u životu do maksimuma.

Sanjati da pokušavate uhvatiti piliće

San u kojem trčite da pokušate uhvatiti piliće često se tumači kao neutralni simbol. S jedne strane, ovaj san predstavlja teško, izazovno ili komplikovano nastojanje koje bi vam moglo izazvati mnogo frustracija i rezultirati nekim preprekama.

S druge strane, ovaj san znači da ćete verovatno uspeti ako se obratite za pomoć prijateljima, porodici i drugim koji se nadaju i raduju vašem uspehu.

Advertisements

Sanjati da pilići napadaju nekoga

Sanjati da pilići nekoga napadaju nosi vrlo zloslutnu interpretaciju. Ovo je posebno tačno ako su pilići pokušali da se zaštite od opasnosti ili pretnji.

U suštini, pilići u ovoj vrsti sna su sinonim za upozorenje da pazite na one koji pokušavaju da se uključe u vaš posao. Iako vam mogu pružiti pomoć ili savet, druga strana možda zapravo planira da vas iskoristi ili izda.

Njihova obećanja nikada se neće ostvariti, ostavljajući vas u strašnoj situaciji u poslednjem trenutku. Treba izbegavati poverenje u one koji su u prošlosti delovali sumnjivo.

Sanjati da hoćete da ubijete piliće

Ako prilikom vizije iz snova razmišljate o tome da ubijete piliće, možda biste želeli da budete oprezni kod onih koji vrebaju u senkama vašeg života. Ovaj san može predstavljati prisustvo osobe koja pokušava da manipuliše ili vas iskoristi u svoje svrhe.

Takođe bi mogli da budu zainteresovani da stanu na put vašim ličnim ciljevima ili da ih unište širenjem lažnih glasina. Ova situacija, ako se ne spreči, može vam doneti mnogo sramote, frustracije i tuge.

Advertisements

Sanjati piliće koji idu za petlom

Ovaj san često predstavlja negativan i nepovoljan znak. Može značiti da ćete proći kroz niz neslaganja ili otkriti da je osnova na kojoj ste izgradili svoje poverenje u braku nestabilno na ovaj ili onaj način. Za nekoga ko nije u braku, isti ovaj simbol može odražavati nedavne interakcije sa parom koji se često svađaju ili sukobljavaju.

Još tekstova