X

Sanovnik pisoar – Šta znači sanjati pisoar?

FOTO: PIXABAY

Videti pisoar ili odlazak u toalet u snu relativno je uobičajeno.

Advertisements

Ako urinirate u snu, to može biti samo san, što znači da u budnom životu treba da da idete u toalet. Nalet urina u snu takođe može ukazivati na to da patite od anksioznosti.

Snovi mogu prepoznati snažne fiziološke potrebe, kao što je Frojd već spomenuo da su naši snovi povezani sa slikama koje držimo u svakodnevnom životu ili željama i potrebama našeg tela.

Uriniranje u javnom toaletu tokom sna može nagovestiti da ćete naići na nezaustavljiv problem, možda Vas drugi pogrešno razumeju. Pisoari su puni svega gadnog.

Stidne dlake često se nalaze u pisoarima i možda ste to videli u snu. Ako ste videli  kapljice mokraće oko pisoara ili da ciljate poput mitraljeza, to ukazuje da bi trebalo da se na trenutak fokusirati na sopstvene ciljeve.

Advertisements

Ako ste u snu premali da biste dosegli do pisoara, to može značiti da Vam je teško da izrazite svoje emocije. Ukoliko Vam je potrebno mnogo da biste dosegli do pisoara može sugerisati da niste dovoljno fokusirani u životu.

FOTO: PIXABAY

Činjenica da ne možete da dođete do pisoara ukazuje da se niste u stanju izraziti na željeni način. Videti kapljice mokraće na pisoaru u snu može Vam sugerisati da se morate fokusirati na opuštanje i oporavak u životu.

Ako ste se vratili da biste nuždu izvršili u pisoaru, to znači da osećate da Vam je povređen ego, kao i ponos. Sanjati mokrenje na pisoar znači da Vam se život na neki način otima kontroli.

Sanjati druge ljude na pisoaru ukazuje da je vreme da se zaustavite i razmislite o projektu. Da li zaista vredi Vašeg vremena?

Ovaj san može pokazati neku vrstu asocijalnog ponašanja iz nekog opisa. Kako se ponašate u poslednje vreme? Da li se slažete sa ljudima? Koje delove svog života možete promeniti da biste se prilagodili društvu?

Advertisements

San o pisoarima odnosi se na opasnost da ne slušate druge, a posledice ovog sna su gubitak kontrole.

FOTO: PIXABAY

Razmislite o svojim postupcima u poslednje vreme, ovo je važno jer ćete samo tako moći da postanete bolja osoba – iznutra i spolja!

Ako vidite da druga osoba ide do pisoara, to pokazuje da ste van kontrole nad situacijom gde Vam neko želi pomoći. Urin u pisoaru koji nije Vaš, ukazuje na to da se neko pobunio protiv Vas u radnom životu.

Ako je mokraća posuta po podu oko pisoara, to pokazuje da postoji strah od gubitka finansijske odgovornosti i brige o novcu u budućnosti.

Ovaj san je povezan sa lošim osećajem prema drugima i može ukazivati na to da se pokušavate rešiti negativne situacije u svom svakodnevnom životu.

Advertisements

Nadalje naglašava potrebu da u budućnosti ne budete toliko bezbrižni, već da bi trebalo obratiti pažnju na događaje u Vašem životu.

Pisoari u snu sa duhovne perspektive mogu biti znak velikog bogatstva i važne finansijske sreće.

Ako ih vidite ispunjene mokraćom, ukazuje na neočekivanu korist koja Vam dolazi. To bi moglo biti u vidu velike količine novca.

Još tekstova