X

Sanovnik pištolj – Šta znači sanjati pištolj?

Sanjati pištolj predstavlja strah, agresiju, bes i potencijalnu opasnost. Pištolj predstavlja mogućnost upotrebe sopstvene moći da se odbranite od sveta. Međutim, to takođe može ukazati na vaš brzi temperament kada se suočite sa preprekama.

Advertisements

Treba napomenuti da ako ste gledali akcione filmove, igrali video igre ili gađali neke mete sa pištoljem, san može jednostavno odražavati vaša stvarna iskustva i imati manje simboličkog značenja.

Sanjati pucanje iz pištolja

Sanjati o pucanju pištolja simbolizira periode dobrog raspoloženja i bezbrižnog postojanja koje vas očekuju u vašoj budućnosti.

Sanjati nasumično pucanje pištoljem

Sanjati o pucanju nasumično ili bez određenog cilja upozorenje je protiv neozbiljnog ili neopreznog ponašanja koje možete iskazati drugima bez shvatanja negativnih posledica vaših postupaka.

Sanjati da dobijate pištolj

Ako vidite da iz nekog razloga dobijate pristup pištolju ili nabavite pištolj, znači da će prema vama postupati sa poštovanjem u svemu što pokušate da postignete.

Advertisements

Sanjati lovački pištolj

Vidjeti sebe kako kupujete ili koristite lovački pištolj znači da ćete imati zaista interes za bavljenje nečim što volite da radite.

Sanjati da čistite pištolj

Videti sebe kako čistite pištolj u snu predstavlja poziv na akciju ili potrebu da se vrlo brzo odbranite. Odbrana bi mogla biti častan čin, ali istovremeno biste mogli dobro pogledati i pokušati analizirati svoje postupke koji su pripremljeni pre nego što se pojave takve potrebe.

Sanjati pištolj iz drevnih vremena

Sanjati o drevnom pištolju predviđa da će vam dugogodišnji dug ili novac pozajmljen nekome vrlo brzo vratiti.

Sanjati da kupujete pištolj

Sanjati o kupovini pištolja upozorenje je da budete oprezni i pažljivi da ne postanete plen ili postanete žrtva provale ili pljačke koja može potencijalno uticati na vaše domaćinstvo.

Sanjati da dobijete pištolj na poklon

Sanjati o tome da dobijete pištolj na poklon je pokazatelj da nećete moći uspeti kad pokušate da postignete svoje ciljeve koristeći kriminalne ili pogrešne načine u njihovom postizanju.

Advertisements

Sanjati da čujete zvuke pucnjave

Sanjati o tome da čujete zvuke pucnjave predviđa primanje vesti o preminulom članu vaše uže porodice.

Sanjati da nosite pištolj

Doživeti san o tome da nosite pištolj znak je omalovažavanja i ravnodušnosti koje imate u stvarnom životu.

Sanjati da gledate razne vrste pištolja

Videti da u snu gledate razne vrste pištolja u oružarnici znak je primanja loših vesti vezanih za ratove, socijalne nemire ili sukobe u vašem mestu.

Sanjati da nabavite pištolj

Sanjati o tome da nabavite pištolj od nekoga, bilo kupovinom ili pozajmljivanjem, znači mogući sukob i periode nemira koji vam mogu uništiti život i uzrokovati neke velike probleme.

Sanjati da nosite pištolj u sklopu vaše dužnosti

Sanjati o dežurstvu i nošenju pištolja znak je da ste zaštićeni od nepovoljnosti koje vam mogu ugroziti život. Ova vrsta zaštite može doći od osobe ili agencije s kojom ste nekako povezani.

Advertisements
FOTO: PIXABAY

Sanjati pištolj sa mrljama krvi

Sanjati o pištolju sa mrljama krvi znak je perioda naizmenične sreće i tuge koja prati vaš život u zavisnosti od akcija koje odlučite da preduzmete.

Sanjati da koristite pištolj na neobičan način

Sanjati da koristite pištolj na neobičan način pokazatelj je vašeg unutrašnjeg sukoba koji uključuje praktične i kreativne strane vaše individualnosti, kao i agresivne i destruktivne motive koje ste skloni ispoljavati kao deo svoje ličnosti.

Sanjati da gledate sliku pištolja

Sanjanje o gledanju slike pištolja označava vaš unutrašnji sukob sa vašim podsvesnim umom i nesposobnošću da uspostavite vezu između savesti i vizija koja projicira vaš podsvesni um.

Sanjati da ranite nekoga sa pištoljem

San o ranjavanju nekoga dok koristite pištolj ukazuje na vaše ekstremno stanje introverzije ili plašljivu prirodu na koju lako može uticati mišljenje drugih.

Sanjati da meci ne odgovaraju pištolju

Sanjati o mecima koji su preveliki ili mali za pištolj kada ga pokušate koristiti simbol je sek*ualnih razlika ili fizičke neusklađenosti između vas i vašeg sek*ualnog partnera.

Sanjati municiju za pištolj

Gledanje municije za pištolj u snu, kao što je odabir metaka za vrstu pištolja kojeg imate, znači uspešno okončanje posla koji ste započeli ili projekta na kojem dugo radite.

Sanjati prigušivač za pištolj

Gledanje prigušivača za pištolj koji posedujete simbol je vaše razboritosti i sposobnosti da donosite ispravne odluke kada se suočite sa upitnim situacijama ili izazovima.

Sanjati da stavljate prigušivač na pištolj

Ako sanjate kako pričvršćujete prigušivač na pištolj to je simbol vaše izvanredne sposobnosti da ostvarite svoje ciljeve i težnje zbog svojih talenata i vaše prirodne težnje za uspehom.

Sanjati pištolj sa dvostrukom cevi

Ako ste sanjali pištolj sa dvostrukom cevi, to je znak želje za smrću usmerenom na dva aspekta, jedan je usmeren ka osobi koja čini vaš život jadnim, a drugi prema vama izražen kao neka vrsta samoubilačkih misli ili impulsa.

Sanjati da pucate na mete

San u kome pucate direktno na mete pištoljem je pokazatelj vaše koncentracije na određene stvari kako biste postigli svoje ciljeve.

Advertisements

Sanjati napunjen pištolj na zidu

Sanjati o napunjenom pištolju koji visi o zidu loš je znak i predstavlja moguće sukobe i neslaganja koja biste uskoro mogli doživeti a koji mogu uključivati vaše bliske prijatelje ili kolege.

Sanjati da držite pištolj

Sanjati da držite prste na pištolju, kao da ste u pretnji ili ste u opasnosti, znači da sledite svoje osnovne instinkte i fizičke užitke, a ne da zadovoljavate svoje duhovne potrebe. Ovaj san može biti i upozorenje ženi kada odbije istinsku ljubav zbog neprestane strasti zbog koje će se žaliti kasnije u životu.

Sanjati da vas neko pita za pištolj

Sanjati nekoga da vas pita za pištolj u snu je dobar znak koje znači da ćete moći da se suprotstavite i uspešno rešite zavere od strane vaših neprijatelja ili konkurenata koji prete vašem poslovanju ili projektu.

FOTO: PIXABAY

Sanjati laserski pištolj

Videti laserski pištolj u snu znači da neko iz vašeg bliskog kruga može iskoristiti vašu otvorenost i ljubaznost. Ne otkrivajte svoje tajne, posebno ljudima u koje imate sumnje.

Sanjati da koristite laserski pištolj

Sanjati o korištenju laserskog pištolja otkriva vašu sklonost destruktivnom ili bezumnom ponašanju ili bezobrazan odnos prema ljudima oko vas.

Advertisements

Sanjati da birate mete sa laserskim pištoljem

Sanjati o odabiru meta laserskim pištoljem loš je znak razvijanja nepoverenja ili prevare prema osobi ili osobama koje dobro poznajete.

Sanjati da posedujete pištolj

Sanjati da posedujete pištolj simbolizuje vašu spremnost da se suočite sa životnim okolnostima dok se oslanjate na svoj podsvesni um i budete osnaženi svojim instinktima.

Sanjati kolekciju drevnih pištolja

Gledanje kolekcije drevnih pištolja u snu je predviđanje vaše sposobnosti da uspešno upravljate stvarima oko sebe i delite pozitivan stav i motivaciju kako biste ostvarili zajedničke ciljeve dok radite kao tim.

Sanjati gomilu pištolja

Sanjati o tome da vidite gomilu pištolja znači primanje vesti o prolasku neželjenih promena ili potrebu drastične promene životnog stila.

Sanjati pištolj s dugom cevi

Ako u snu vidite pištolj s dugom cevi to označava falične simbole za kojima je vaš um možda preokupiran. To može biti i znak preteranog pragmatizma i nepotrebne agresije prema drugima.

Advertisements

Sanjati ljude naoružane sa pištoljima

Videti ljude naoružane pištoljima koji vas okružuju u snu je dobar znak i predstavlja neočekivanu radost i sreću koju ćete uskoro doživeti.

Sanjati da se naoružate pištoljem

Sanjati da se naoružate pištoljem upozorenje je da budete oprezni i obratite pažnju na stvari koje se dešavaju oko vas i da budete u stalnoj pripravnosti.

Sanjati da vas uhvate u pucnjavi

Sanjati da ste uhvaćeni u pucnjavi znači da biste mogli doživeti nevolju u stvarnom životu. Pucnjava takođe predstavlja agresiju i gnev, tako da možete da se nađete usred nesuglasica ili sukoba bliskih prijatelja ili voljenih. U tom kontekstu, pištolj može simbolizovati vašu dilemu.

Sanjati da ste pogođeni pištoljem

AKo ste sanjati da ste pogođeni pištoljem, to znači da će vam krivica biti oproštena. Ako nemate krivicu, vaša će nevinost biti dokazana u slučaju. To što vidite da ste upucani, ali ne osećate bol u snu, znači da će vam zaviditi rodbina zbog vašeg bogatstva.

Sanjati da čistite pištolj

Ako ste sanjali da čistite pištolj u snu, to znači da ćete svoje nevolje i poteškoće ostaviti iza sebe.

Advertisements

Sanjati da prodajete pištolj

Ako u snu vidite da prodajete pištolj ili da se pištolj prodaje, to bi moglo značiti da ćete obavljati uspešne poslove koristeći svoje sposobnosti, ali ova postignuća bi mogla vaše poštovanje dovesti u omalovažavanje.

Sanjati da uzmete pištolj od nekoga

Uzeti pištolj od osobe u snu znači da ćete biti dobar primer osobi u porodici i odgajati tu osobu.

Sanjati da ne možete pucati iz pištolja

Ako ste sanjati da ne možete pucati iz pištolja, to ukazuje na to da se na vaše male greške neće obratiti pažnja i da su ljudi zadovoljni vašim ponašanjem.

Sanjati dečiji pištolj

Snovi sa igračkama simbolišu profesionalne i lične ciljeve koje želite da postignete u svom životu. Napravite listu i procenite kako da to uradite, da postignete svaki cilj, jer će to biti veoma važno za vaš prosperitet i napredak.

Sanjati crni pištolj

Sanjati crni pištolj ima pozitivno značenje. Ovaj san pokazuje da će borba za vaše ciljeve dati dobre rezultate. Budite svesni mogućnosti koje imate.

Advertisements

Sanjati da sakrivate pištolj

Sakrivanje pištolja u snu, naročito ako je pištolj napunjen i spreman za pucanje, podrazumeva da potiskujete svoje ljute osećaje i misli. Pokušajte da pronađete načine da se izrazite umesto punjenja ljutnje.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da pucate u dobru osobu

Pucanje u dobru osobu može odražavati snažan izbor da se zaustavi nešto dobro ili nevino u vašem životu. Povređujete sebe ozbiljnim izborom tako što ste previše uporni, strastveni, nepošteni ili nestrpljivi. To takođe može odražavati odabir lošeg ili nemoralnog karaktera.

Sanjati da pucate u lošu osobu

Pucanje u lošu osobu može značiti prevazilaženje negativnih obrazaca razmišljanja tako što ćete odabrati da verujete u sebe ili radite ispravnu stvar. Donošenje snažnog izbora da trajno okončate nešto loše.

Sanjati pištolj uperen u vas

Sanjati pištolj uperen u vas često predstavlja neki oblik konfrontacije. Zapazite svoje emocije kada vam se pištolj ukazuje u snu, da li imate neku snagu da se borite, imate li vi pištolj? Da li vas pljačkaju?

Sanjati bandu kako puca iz pištolja

Pucanje u snu često ukazuje na složenu ili tešku situaciju i može takođe da označava odbacivanje neke vrste. Ako vidite „bandu“ ljudi koji pucaju jedni na druge sa pištoljima, to može značiti da će vam ljudi pomoći.

Advertisements

Šta Sigmund Frojd kaže o snu o pištolju?

Freudove pretpostavke o pištolju povezane su sa sek*ualnošću. Pištolj predstavlja vaše genitalije i strah od nemoći. Ako ste žensko i možete ugledati pištolj u snu, to znači da ste spremni da izrazite svoju sek*ualnost i otkrijete sek*ualnu napetost. Pronađite nove načine za uživanje u seksu.

Još tekstova