X

Sanovnik piti vino – Šta znači sanjati da pijete vino?

FOTO: PIXABAY

Sanjati da pijete vino ili generalno da pijete, može se tumačiti kao dobar ili loš san prema različitim faktorima.

Advertisements

Između svih vrsta snova, toliko je uobičajeno da osoba nešto pojede ili popije u snu, a među svim vrstama pića vino je jedno od najpopularnijih, tako da je sasvim uobičajeno sanjati o tome da se pije vino.

U ovom tekstu smo pripremili sva moguća tumačenja snova ispijanja vina u različitim kulturama i religijama.

Islamsko tumačenje snova, u kome se pije vino, predstavlja veliki greh. Ovaj san takođe može označavati verbalno zlostavljanje, iskušenje ili neprijateljstvo. Piti vino u snu takođe je pokazatelj patnje od stanja omamljenosti.

S jedne strane vino u snu, a posebno crno vino simbolizuje krv i žrtvu, s druge strane, simbolizuje mladost i večni život. Duhovno postoji verovanje da san o ispijanju vina predstavlja upijanje božanskog života i moći.

Advertisements

Sanjati da pijete vino u takmičenju ili zbog zabave

Ako ste sanjali da pijete vino u takmičenju ili zbog zabave, to označava gubitak novca. Ako ste vredan radnik, označava trenutan komfor ili da ćete oženiti stariju damu.

Sanjati preminulu osobu koja s radošću pije vino

Sanjati preminulu osobu koja s radošću pije vino znači da je ta osoba sad u raju. Ovo je posebno tačno samo ako ta osoba nije imala naviku da pije alkohol na javi.

Sanjati da ste bolesni i da pijete vino

Ako sanjate da pijete vino dok ste bolesni, to je dobar znak koji ukazuje na to da ćete dobiti pravi lek i oporaviti se od bolesti.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da pijete vino (za školarce i devojke)

Ako školarac sanja da pije vino, to ukazuje na to da će njegovo znanje da se poboljša. Ako je vino od grožđa u snu, to podrazumeva da će mu možda trebati lek za lečenje bolesti, ili bi to moglo označavati zarađivanje zakonitog novca ili pad u neki sramotan čin .

Ako devojka sanja da pije vino, to je dobar san jer znači da će se udati za bogatog gospodina, ali pored toga i časnog.

Advertisements

Sanjati da pijete bezalkoholno vino

Ako ste sanjali da pijete bezalkoholno vino, to znači nevolju, tugu, jadan život, siromaštvo ili neočekivani trošak. U snu ispijanje bezalkoholnog vina takođe može da označava zakonit novac koji će se zaraditi od nevolje i znoja.

Sanjati da pijete vino sa nekim

Ako ste sanjali da pijete vino sa nekim, to može značiti da ćete se posvađati sa tom osobom, u vezi sa sredstvima za život, pod uslovom da između vas postoji trpezarijski sto.

Sanjati da ste se napili od vina

Ako ste sanjali da ste se napili od vina, to je pokazatelj koji sugeriše da zarađujete nezakonit novac. Takođe simbolizuje da će takva zarada da ima moć nad vama, u načinu na koji trošite novac.

Sanjati da se napijete i povraćate vino

Ako ste sanjali da pijete vino, da se napijete i da povraćate, to znači da ste škrtica koja daje jako malo novca na svoju decu i porodicu i da se kajete zbog toga što trošite novac na gluposti.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da pijete crno vino

Ako ste sanjali da pijete crno vino, to je znak koji predstavlja da grupa ili udruženje može jako puno uticati na vas. Brojni psiholozi i tumači snova tvrde da ispijanje vina u snu predviđa radost i dosledna prijateljstva u stvarnom životu

Advertisements

Sanjati da pijete vino iz vrča ili šolje

Ako ste sanjali da pijete vino iz vrča, to znači da ćete uživati u dobrom zdravlju i naći zadovoljstvo u svim krugovima života. Ovaj san takođe ukazuje na to da ćete u stvarnom životu imati optimistične poglede na svet.

Ako ste sanjali da pijete vino iz šolje, to je dobar znak koji ukazuje na to da će se spojiti bogatstvo i zadovoljstvo u bliskoj budućnosti.

Sanjati da se ne napijete, nego samo povraćate vino

Ako ste sanjali da pijete vino ali da se ne napijete, nego samo povraćate, to predstavlja uzimanje prljavog novca i njegovo vraćanje.

Sanjati da pijete vino u društvu mentalno poremećenih ljudi

Ako ste sanjali da pijete vino u društvu mentalno poremećenih ljudi zajedno sa sedativima, drogom, muzikom, plesom ili sličnim radnjama, to znači da ćete prekršiti svoj zavet vernosti svom čuvaru ili vladaru, poreći svoj savez svom Gospodaru ili da možete započeti rat protiv svog vladara.

Ako vam je tekst bio koristan, lajkujte i podelite. ❤
Još tekstova