Sanovnik pojas ili kaiš – Šta znači sanjati pojas ili kaiš?

Pojas u snu odražava titulu, statusni simbol, ali i ograničeni protok ili ograničenje koje dolazi sa tim. Na neki način se ograničavate kako biste održali određeni standard.

Svoje postupke disciplinujete smernicama i principima da delujete na određeni način koji opravdava Vaša verovanja. Razmislite šta radite sa pojasom u snu da biste postigli bolje značenje iz snova.

Advertisements

Dati ili primiti pojas

Sanjati o tome da dobijete ili dajete pojas, suptilan je nagoveštaj da neko želi da drugi bude malo konzervativniji u odnosu na svoj ego. Možda je osoba previše sklona greškama.

Kupiti pojas

Ako kupujete pojas u snu, predviđa da ćete koristiti usluge ili profesionalce koji će Vas voditi izvan nevolje. Možda tražite savet od advokata ili računovođe koji bi Vam mogli pomoći u preporukama.

Izgubiti pojas

Sanjati da gubite pojas, ukazuje na to da ćete izgubiti nekoga ko Vas voli i koji Vas je disciplinovao u prošlosti. Možda gubite poverljive ili korisne prijatelje koji su Vas vodili u prošlosti.

Advertisements

Dobiti pojas za borilačke veštine

Sanjati da imate pojas borilačkih veština ukazuje na potrebu za samozaštitom i očuvanjem. Potrebno je da imate snažan um i dušu usred nedaća. Moraćete da se borite i izbegnete svoj put van trenutnih okolnosti.

Bičevanje kaišem

Sanjati da bičujete nekoga kaišem, predviđa da ćete koristiti ekstremna sredstva da biste nekoga kaznili zbog njegove greške. Dvaput razmislite da li su ove kazne preterane. Ipak, želite da naglasite svoja očekivanja.

Upotrebiti i nositi kaiš

Sanjati da koristite i nosite kaiš, pokazuje da koristite nešto ili nekoga da bi Vas podsetio koje je Vaše mesto. Suzdržavate određene osećaje ili želje da budete slobodni.

Ukloniti pojas

Ukloniti pojas u snu nagoveštava da uklanjate inhibicije i ograničenja koja ste sami sebi postavili.

Rušite neke granice da biste pogurali svoj limit. To bi se takođe moglo odnositi na opuštenost i puštanje nekih slika. Pokušavate da se pridržavate strogih standarda za sebe.

Pojas koji je suviše mali ili zategnut

Sanjati o tome da je pojas premalen ili zategnut, predstavlja vreme vitkosti ili recesije. Morate uštedeti svoj novac da Vam izdrži kroz teška vremena. Moraćete zategnuti kaiš i probiti se kroz nedostatak resursa ili posla.

Pojas koji je pukao ili se pokidao

Sanjati o puknutom ili pokidanom pojasu, ukazuje da se previše trudite oko određenih problema.

Advertisements

Možda zbog svojih stavova znatno ograničavate kako možete da delujete ili razmišljate. Vaš porodični život ili radni život može biti prelomna tačka ako nastavite sa prekoračenjem granice.

Probiti rupu u pojasu

Sanjati da štancate novu rupu u pojasu, predviđa Vam da ćete morati da budete fleksibilni u vezi sa određenom situacijom.

Možda studirate ili radite u situaciji u kojoj morate ili proširiti ili suziti svoje poglede. Možda treba da proširite ili smanjite svoj ego da bi se što bolje uklopio u Vašu trenutnu ulogu.

Stari pocepani pojas i oštećeni pojas

Videti oštećeni i pocepani pojas, ukazuje na umor i dosadu u ljubavi ili radnom životu. Umorni ste od uloge koju igrate u vezi, možda je došlo vreme da isprobate nešto novo.

Novi pojas

Novi pojas u snu odnosi se na nove verske ili poslovne identitete koje ćete uskoro imati. Možda ćete dobiti nove ideje iz Biblije ili ćete dobiti unapredjenje u preduzeću. Vaše uloge i perspektive će se na neki način promeniti.

Pojas za podršku majčinstvu

Sanjati da nosite pojas za podršku trudnoće ili porođaja, odnosi se na podržavajuće uloge koje članovi porodice ili suprug igraju tokom trudnoće.

Šampionski pojas

Sanjati da nosite šampionski pojas, slično je trofeju. Zamišljate pobedu nad svojom konkurencijom.

Advertisements

Pojas za alat

Sanjati da nosite pojas za alat predviđa Vam da ćete uskoro sastaviti glavni i fleksibilan tim. Neka Vaš tim bude mali, okretan, ličan i fleksibilan. Oni će Vam moći pomoći na uskim mestima poput tavana ili podruma kad Vam budu potrebni.

Opasač

Pojas oko struka odražava samokontrolu i ograničenje. Ograničavate svoje želje ili nagone.

Trimmer pojas za vežbanje

Nošenje pojasa za vežbanje za podsticanje trbušnih mišića, sugeriše da se sa gubitkom kilograma treba suočiti sa hrabrošću i odlučnošću. Razmislite o dobijanju svih vrsti podrške i motivacije za postizanje svojih ciljeva. Možda Vam je potreban trener koji će Vas održatvati u formi.

Orionov pojas

Orionov pojas u snu ukazuje na novoosnovano bogatstvo i sreću. Pronaći ćete nove ideje i mogućnosti u jednostavnim stvarima.

Kopča za pojas

Videti kopče pojasa u snu, nagoveštava da treba da ostanete prizemljeni svojim ciljevima. Budite praktični i realni kako biste postigli trajne rezultate.

Sigurnosni pojas

Koristiti ili videti sigurnosne pojaseve u snu, podsetnik je da proverite svoju zaštitu od neke vrste nesreća. Možda treba da proverite polisu osiguranja, da li ste zaštićeni od neviđenih opasnosti.

Kožni kaiš

Kožni kaiš u snu ukazuje na namere da se privuku interesantne osobe. Možda želite da impresionirate druge.

Svileni pojas

Svileni pojas u snu ukazuje na poštovanje i uvažavanje. Možda želite da impresionirate ljude Vašom titulom.

Zmijski kaiš

Sanjati da upotrebljavate ili nosite zmiju kao kaiš, predviđa da ste pod uticajem manipulativnih pojedinaca. On ili ona Vas tera da se ponašate ili da se osećate na određeni način. Malo šta biste mogli da učinite u vezi s tim. Bićete ograničeni zavišću i lošom voljom drugih.

Crni pojas

Crni pojas u snu ukazuje na izvrsnost i odlučnost. Daćete sve od sebe da ostvarite svoje ciljeve.

Smeđi pojas

Smeđi pojas u snu Vam najavljuje da ćete uskoro preuzeti odgovornosti i opterećenja. Moraćete da poradite na svojoj uštedi i ulaganjima da biste ostali prizemljeni.

Zlatni pojas

Zlatni pojas u snu, ukazuje na luksuzan i srećan život. Imate veliki apetit za lepim stvarima. Uskoro ćete imati novac i sposobnost da zadovoljite sebe.

Zeleni pojas

Zeleni pojas u snu nagoveštava potrebu za otkrivanjem razlika između Vas i drugih. Moći ćete da rastete emocionalno i duhovno.

Advertisements

Beli pojas

Nošenje belog pojasa u snu znači da ćete uskoro biti student novih ideja, mišljenja i praksi.

Crveni pojas

Crveni ili krvavi pojas, prenosi Vam da strast ili bes mogu da Vam stvaraju probleme. Možete izgubiti samokontrolu ako niste svesni svojih osećanja.

Žuti pojas

Žuti pojas se odnosi na srećna i ljupka vremena. Neozbiljno razmatrate stvari, umesto da date sve od sebe.

Advertisements