Sanovnik poklon – Šta znači sanjati poklon?

Primanje poklona tokom vizije iz snova često se tumači kao pozitivan simbol, slično kao što se doživljava u stvarnosti.

Predviđa sreću u opštem smislu, ponekad se odnosi na povoljan preokret događaja ili dobijanje nagrada ili priznanja za vaš trud.

Advertisements

Za one iz oblasti poslovanja i trgovine, ovaj san znači unosne ponude koje mogu doći. Ovo je posebno tačno u slučajevima kada se ishod takvih nastojanja činio negativnim ili nesigurnim.

Sanjati da šaljete poklon

U kontekstu sna, čin slanja poklona može značiti gubitak mogućnosti okretanja događaja u svoju korist ili rešavanja problema na vaše zadovoljstvo.

Možda niste obraćali pažnju ili ste bili neodlučni, što je dovelo do ove propuštene šanse. Drugo moguće značenje predviđa da vas oni iz vaše oblasti kritikuju i ismejavaju.

Advertisements

Verovatno su razočarani vašim nedavnim ponašanjem. Njihovo kajanje takođe bi učinilo da se osećate ljuto, sitno i stidljivo što ste bili uhvaćeni u takvoj kompromitujućoj situaciji.

Sanjati rođendanski poklon

Primanje poklona za rođendan često se u svetu snova tumači kao pozitivan simbol. Često se misli da predviđa sreću za vaše trenutne projekte i aktivnosti.

Davanje poklona za rođendan nekom drugom tokom vizije nema suprotno značenje.

Umesto toga, predstavlja nedostatak poštovanja prema osobi kojoj ste dali poklon ili, ako je niste prepoznali, znači opšte nepoštovanje ili nepristojan stav.

Sanjati da dobijete poklon koji niste očekivali

Ako ne primite poklon koji ste očekivali tokom vizije iz snova, to može značiti da ste skloni da se lako odričete ili ne ispunjavate obećanja koja dajete drugima.

Možda viđate ovu viziju kao reakciju na nedostatak poverenja i samopouzdanja koje smatrate da dolaze od onih koji vas u stvarnosti dobro poznaju.

Ovaj simbol može takođe otkriti da drugi zbog vas ne poštuju vas ili vaš rad na visokom nivou. Ili veruju da ne znate kako da postignete željeni rezultat ili da niste u stanju da budete odgovorni.

Advertisements

Sanjati da dobijete poklon od nekoga koga poznajete

Ako ste sanjali da vam prijatelj ili član porodice poklanja poklon u svetu snova, to može otkriti da bi ta osoba uskoro mogla postala trn u vašem oku.

Kada ugledate ovu osobu tokom svakodnevnog života, stalno bi vas podsećala na nevolje koje vam je nanela.

Sanjati da dobijte poklon od neznanca

Primanje poklona od nekoga nepoznatog u svetu snova, bilo od potpunog stranca ili od nekoga koga ne možete prepoznati tokom vizije, predviđa da ćete uskoro postati meta nekoga zlog i moćnog u stvarnosti.

Ovaj muškarac ili žena koristili bi svoj uticaj da negativno utiču na rad vašeg svakodnevnog života, narušavajući vaše odnose, uništavajući vašu reputaciju i sprečavajući vas da napredujete u svojim ciljevima.

Sanjati da birate poklon

Čin izbora poklona u svetu snova može predstavljati vašu trenutnu finansijsku nevolju ili nedostatak finansijskog planiranja u stvarnosti.

Čak i u snu razmišljate o kupovini materijalnog dobra, bez obzira na uštede ili buduće potrebe.

Vizija bi mogla biti upozorenje vaše podsvesti da pažljivije razmotrite vaš budžet kako biste uštedeli novac za teške dane i postali sigurniji.

Advertisements

Sanjati da pravite poklon

Proces kreiranja ili izrade poklona za nekoga tokom vizije iz snova, predstavlja finu kontrolu koju imate ili biste mogli da imate nad svojom finansijskom situacijom.

Vaša sposobnost upravljanja fiskalnim odgovornostima, fizičkim potrebama i željama je drugačija, a prijatelji i porodica verovatno traže vaš savet u vezi novca ili investicija.

Pažljiv odnos prema računima i novčaniku znači da ste u stanju da živite mirno i da znate da se za vaše svakodnevne potrebe u potpunosti vodi računa.

Sanjati da ne možete pronaći poklon

Ako sanjate da želite dati poklon nekome, ali niste u mogućnosti to učiniti, bilo da niste mogli pronaći nešto odgovarajuće vrednosti ili niste mogli fizički predati poklon namenjenom primaocu, ukazuje na buduće probleme zbog vaše finansijske situacije.

Možda ćete smatrati da se vaše bogatstvo iscrpljuje ili smanjuje, bez načina da nadoknadite gubitak.

Uz to, poslovne transakcije koje su nekada bile povoljne uskoro bi mogle presušiti ili postati teret. Ova situacija bi mogla stvoriti velike poteškoće za vas i svakoga ko je povezan sa vašim novčanim poduhvatima.

Sanjati neotvorene poklone

Slika netaknutih, neotvorenih poklona, bez obzira da li oklevate da ih otvorite ili ste previše zauzeti za to, verovatno je manifestacija nadolazeće igre za upoznavanje u koju se nameravate uključiti.

Verovatno ćete se upustiti u neku aferu ili se zbližiti sa nekim za koga radije ne biste da drugi znaju. Druga, malo drugačija interpretacija istog sna mogla bi predskazati vašu zaljubljenost.

Sanjati da bivši dečko šalje poklon

U viđenju iz snova, primanje poklona od bivšeg dečka ili devojke sugeriše da će ta osoba uskoro postati prava smetnja u vašem svakodnevnom životu.

U ovom slučaju vaš bivši dečko (ili devojka) vam smeta jer je ljubomoran na druge osobe sa kojima se družite.

Naravno, takođe je moguće da nedostajete toj osobi i da bi vas mogla maltretirati da joj pružite drugu priliku.

U bilo kojoj situaciji, trebali biste pokušati izbeći bilo kakve vanjske pritiske i sami doneti odluku da li to želite ili ne.

Sanjati poklon kutiju

San o poklon kutiji znak je za važnu poruku vaše podsvesti. Doživljavate neko novo duhovno prosvetljenje.

Advertisements

U svoj život treba da unesete više entuzijazma, zabave ili odlučnosti. To je predskazanje za vašu odlučnost, smer i cilj. Dobro ste izolirani od životnih problema.

Poklon kutija iz snova ukazuje na luksuzni život i ugodno okruženje. U mogućnosti ste da maksimalno iskoristite svoj potencijal.

Otvoreni ste za novo putovanje ili fazu u vašem životu. Vaš san može da se odnosi i na razdvojenost i nesklad u ljubavi.

Imate snagu da se hrabro suočite sa tajnama svoje podsvesti i suočite se sa životnim izazovima.

Sanjati da nekome dajete poklon

Sanjati o tome da nekome dajete poklon je znak ravnoteže, gracioznosti i discipline. Vi svet doživljavate na komičan i neozbiljan način. Daje vam se druga prilika.

Ovaj san nagoveštava luksuz i bogatstvo. Postigli ste svoje ciljeve i želite da to svi znaju. Davanje nekome poklona u snu predstavlja pomlađivanje i izlečenje.

Vaša ljubav ili interesovanje za nekoga bledi. Ovaj san izražava moć, vođstvo i autoritet. Uspešno ste prošli kroz neka teška vremena i emocije.

Advertisements

Sanjati slomljen poklon

San o slomljenom poklonu odnosi se na povezanost vašeg duha sa zemljom, vazduhom, vatrom i vodom. Vi kontrolišete svoje emocije.

Možda ima nešto što treba da kažete. Ovaj san označava uspeh, prosperitet i bogatstvo. Dižete se na visoko mesto. Slomljeni poklon u snu je dokaz materijalnog i fizičkog života.

Trebalo bi da se lako nosite sa svojim osećajima. Smetate i blokirate vlastiti rast. San nagoveštava ritam života. Morate da uskladite svoj plan da biste postigli uspeh.

Sanjati prodavnicu poklona

San o prodavnici poklona istovremeno je i otvorenost i prikrivanje. Volite da učite o različitim kulturama. Osećate da se samouništavate. Ovaj san signalizuje zadovoljstvo u vašem životu.

Imate čvrst odnos i jak sistem podrške. San o prodavnici poklona znači da vodite svoj život i radite ono što želite.  Tražite priznanje za svoj rad.

Neko obraća pažnju na korake koje preduzimate. Vaš san označava mir uma, prosvetljenje, spokoj, bogatstvo, dobru volju i uvid. Uvek ste spremni da pomognete drugima.

Sanjati mnogo poklona

San o mnogim poklonima odnosi se na kreativnu i intuitivnu stranu vašeg karaktera. Izgovorili ste nekoliko bolnih reči. Možda ulazite u novu vezu ili novu fazu u vezi.

Ovaj san izražava odakle ste došli i kako morate biti tamo gde ste danas. Vreme je da prevaziđete svoju depresiju. San o mnogim poklonima je metafora za samoprihvatanje.

Tražite mir i tišinu. Trudite se da napravite razliku. San označava vašu auru i vašu duhovnu energiju. Trebali bi da rizikujete.

Sanjati da pokloni padaju sa neba

Sanjati o poklonima koji padaju sa neba znak je stabilnosti i sigurnosti. Ključ za prevazilaženje straha jeste da razgovarate o njima i otvoreno se nosite sa njima.

Dobro se negujete. Ovaj san je poruka koja vam govori da pobegnete ili se povučete iz neke situacije. Želite da stvari završite po sopstvenim uslovima.

Plašite se da ne izgubite ono što imate. Nešto vas jede u podsvesti. San je o vašoj spremnosti da se suočite sa bilo kojom situacijom. Potreban vam je neko s kim biste mogli razgovarati o vašim problemima.

Sanjati veliki poklon

San o velikim poklonima predstavlja nežnost, pasivnost, brižnu prirodu i ljubav. Vaš misaoni proces ili um je zamagljen. Želite da budete u centru pažnje.

Advertisements

Ovo je dokaz kako se trenutno bavite svojim osećanjima i izražavanjem svojih emocija. U stanju ste da se oslobodite i izrazite svoje želje, strasti i emocije.

San o velikim poklonima ukazuje na sreću. Izbegavate neki duboki emocionalni problem. U svom pristupu nekoj situaciji morate biti nežniji.

Sanjati poklon za venčanje

San o poklonu za venčanje ukazuje na mir i blagostanje. Novčana pitanja su jedna od glavnih briga u vašem životu. Osećate da ste iznad nekoga.

To je simbol vaše proširene svesti i razvoja ličnosti dubokog nivoa. Oslobođeni ste brige i usredsređeni ste na lagodan život.

San o poklonu za venčanje sugeriše plodnost i romantiku. Izražavate svoje zadovoljstvo. Vaš san je simbol vaših želja za ugodnijim i uzbudljivijim životom. Izvršićete svoje zadatke i ostvariti svoje ciljeve.

Sanjati da izgubite poklon

San o gubitku poklona znači neku vrstu partnerstva i posvećenosti. Nešto negirate zbog nekih svojih istinskih osećanja.

Možda postoji jedan odevni predmet koji pokušavate da uklopite. Vaš san je vaša stvarna životna situacija. Obuzimaju vas strasti.

Advertisements

Izgubiti poklon u snu ponekad znači skoro putovanje, bilo duhovno ili fizički. Morate naučiti da se prilagođavate situacijama koje se stalno menjaju.

Plašite se da napravite greške ili se spotaknete na nekom projektu. San označava nešto u vašem životu što je nadohvat ruke, ali nastavlja da vam izmiče.

Sanjati da dobijete poklon od pokojnika

San u kome dobijete poklon od pokojnika predstavlja pozitivan aspekt promene. Možda je vreme za promenu karijere. To signalizuje zahvalnost za život koji imate.

Doživljavate nešto uznemirujuće što utiče na vašu psihu i blagostanje. Poklon od pokojnika u snu je poruka za slobodu, spokoj i obnovu.

Vreme je da istražite svoju duhovnu stranu. Vaša strast vas može pojesti. Ovaj san predstavlja bogatstvo, prosperitet i sreću. Oslobađate se uzbuđenja.

Advertisements