Sanovnik pomrčina – Šta znači sanjati pomrčinu (tamu)?

Videti pomrčinu u snu može biti znak da propuštate nešto u stvarnom životu. Ako je pomračenje Meseca, niste u mogućnosti da se usredsredite na emocije.

Ovaj san može značiti da su vam potisnute emocije, nesrećnu ljubav, depresiju i propadanje vaših ciljeva i snova. Kad sanjate pomrčinu, važno je zapamtiti da postoji svetla i tamna strana života, pa će čak i negativne situacije proći.

Sanjati pomračenje Meseca je simbol skrivenih tajni i emocija. Ako postoji neko koga poznajete u snu kada vidite pomrčinu, to navodi da ne verujete toj osobi. Ponekad može pokazati i nedostatak poverenja u samog sebe.

Često skrivamo sopstvene emocije, a Mesec često predstavlja božanski osećaj i razumevanje.

Kada je Mesec pomračen, budni svet to ne primećuje – ali duboko u sebi znamo šta se dešava jer osećamo promene plime i oseke i promene osećanja i to utiče na naše unutrašnje ja.

Razmotrite načine na koje možda potiskujete svoja osećanja i da li je to vredno vašeg truda.

Pomračenje Sunca je vreme tame i u snu može biti loš znak. Ako se drugi aspekti vašeg sna odnose na ljubav ili vezu, onda je ovo loš znak za vas.

Advertisements

Takođe je isto ako drugi aspekti sna odražavaju posao ili društveni život. Pomračenje  sunca je takođe znak depresije ili potrebe za nečijom stručnom pomoću.

Ako ste sanjali pomrčinu, to često pokazuje na nedostatak vašeg usmeravanja u bilo čemu trenutno u životu ili da vam fali fokus.

Ako se završava pomrčina u snu, onda je to pozitivan znak. To ukazuje na povećane mogućnosti i prilike koje vam se pružaju.

Osećati bilo šta u vezi sa pomrčinom – bilo da je to strah ili sreća – ukazuje na to da vaša osećanja u vezi sa emocijama i religijom u vašem životu u ovom trenutku nisu baš dobri.

Može ukazivati na pozitivno emocionalno stanje ili osećaj bliskosti sa božanskim, ili na nedostatak ovih stavki u vašem životu.

Tama ili pomrčina – ovaj simbol u snu je nedvosmislen i lako prepoznatljiv. Videti ovaj san predviđa privremene neuspehe ili prepreke koje se dugo neće zadržati u vašem životu.

Uprkos prividnoj jednostavnosti tumačenja, pomrčina u snu ne može se tumačiti jednoznačno.

Sanjati pomračenje Sunca nije toliko loš znak kako se možda čini. Tumačenje sna, prema Nostradamusovoj knjizi snova, je sledeće: tokom ovog perioda u vašem životu su se pojavile poteškoće koje će vrlo brzo proći i sve probleme će odneti sa sobom.

Ako sanjate da gledate kroz tamni komad stakla i da se senka polako uvlači na sunčev krug – u stvarnosti će se pojaviti beznačajni razlozi za tugu, ali ako posmatrate kako svetlost postepeno izlazi iz senke – sreća i radost „kucaju na vaša vrata“.

Ako ste sanjali da ste bili svedoci kako je oluja nastala za vreme pomrčine, npr nadirao je snažni nalet vetra i počeo da kida drveće uz korenje – to je znak da ćete morati da prođete kroz velike nevolje koje će započeti vaš novi uspešan život.

Sanjati pomračenje Meseca u noći – u stvarnosti vas očekuju tuga i seta, a da to ničim nije opravdano.

Ako ste sanjali da posmatrate pomrčinu rano ujutro, kada je mesec skoro nestao sa neba – morate da prihvatite da ćete se razočarati u voljenu osobu koja ne opravdava vaše poverenje, to proriče Milerova knjiga snova.

Ako ste sanjali san u kome je senka zemlje prekrila Mesečev krug i zaustavila se, ne žureći se da ga napusti – budite spremni na to da ćete u svom životu imati težak period pun neuspeha i problema koji će vam doneti suze i tugu.

Ako ste sanjali da vas je peščana oluja uhvatila u pustinji koja je njome prekrila sunce – pažljivo pratite svoje zdravlje u narednih nekoliko dana. Šanse za prehladu su velike, ovako upozorava jedna knjiga snova.

Sanjati pomrčinu, koja je izazvana nekom vrstom katastrofe koju je čovek stvorio, znači da treba da se čuvate nesreća na putu, posmatrajte saobraćaj i kao vozač i kao pešak.

San u kome ste bili svedoci nepotpune pomrčine, znači da vas očekuje finansijsko zatišje, sve će biti glatko i bez posebnih uspona i padova.

Videti zatamnjenje gornje ivice Mesečevog kruga znači da ćete dobiti novac. Možda ćete dobiti bonus, podići platu ili osvojiti novac na lutriji ili u opkladi.

Delimično zatamnjenje donje ivice Sunčevog ili Mesečevog kruga znači da dolazi do bankrota, rasipanja i neuspešnih transakcija. U ovom periodu ne biste trebali obavljati nikakve transakcije povezane sa novcem.

Pomrčina predstavlja trenutak tame i sumnje. Može predvideti neuspeh u poslovnom ili ličnom životu. Trenutno ne postoje jasni putevi u vašem životu. Sve što možete je da ostanete mirni dok trenutak ne prođe i dok ne progledate.

Srećom, san o pomrčini sa sobom nosi nadu da mrak neće trajati večno. Sunce će ponovo izaći, a kad se pojavi, moći ćete da se preorentišete. Tama često ima duhovni značaj i predstavlja priliku za nove uvide u sebe ili čak otkriće novog identiteta.

Sanjati pomrčinu može značiti da vam nešto nedostaje u životu. Pomračenje Meseca može se odnositi na emocionalna pitanja. Možda ste emocionalno odbačeni ili se bojite neuspeha ili uspeha.

Možda ste čak i zaljubljeni u nekoga ko ne zna da postojite. Tama je takođe podsetnik da u životu postoje i svetlost i tama. Morate da zapamtite da onoliko koliko se pozitivne situacije u vašem životu mogu promeniti, tako se mogu promeniti i negativne.

Pomračenje Meseca u snu može da simbolizuje duboko zadržane tajne i emocije. Videti nekoga koga prepoznajete u ovoj vrsti snova može značiti da budete oprezni. Upozorenje je u snu da im ne verujete.

To takođe može značiti da je ovo vreme u kojem možda nećete moći ni da verujete u donošenje sopstvenih dobrih izbora ili odluka.

Možete sahraniti svoja istinska osećanja. Mesec ih iznosi na površinu radi većeg razumevanja. Tama predstavlja duboku podsvesnu promenu u boljem razumevanju sebe i sveta oko sebe.

Videti pomračenje Sunca može upozoriti na loša vremena. Morate pogledati šta se još dešava u snu da biste dublje razumeli jer će to negativno uticati na većinu delova vašeg života.

Takođe može simbolizovati svetlost koja je napustila vaš stvarni život i da patite od depresije. Možda vam nedostaju smer i motivacija da biste napredovali u životu.

Pomračenje na kraju sna simbolizuje nove početke. Osećaj pozitivnog ili negativnog u pogledu tame predstavlja vaša trenutna osećanja u vezi sa stvarima iz vašeg budnog života. Možda postoje stvari sa kojima treba da se suočite.

Advertisements
Advertisements