Sanovnik poštar – Šta znači sanjati poštara ili poštu?

Videti poštara u snu može značiti da ćete čuti vesti koje čekate, ali čija je verovatnoća ostvarivanja vrlo mala.

Sanjati razgovor sa poštarom znači da ćete planirati da napravite iznenađenje za osobu koju volite i za to ćete potrošite nešto novca. Ako u snu razgovarate sa poštarom, to se odnosi na troškove koji će nastati a koji su iznad vaših očekivanja.

Advertisements

Sanjati sebe kao poštara može značiti da ćete dati važnu ponudu osobi koju volite i uzbudljivo putovati s njom.

Sanjati kako uzimate novac, paket ili robu od poštara simbolizuje investiciju koja će biti vrednovana pre krajnjeg roka. Ako sanjate da poštaru dajete novac, paket ili robu, to predstavlja dugovanje koje ćete ispuniti i obavezu koju ćete učiniti radi ispunjenja vašeg očekivanja.

Sanjati uniformu poštara označava da će vam vaš prijatelj odati svoju važnu tajnu. Ova tajna će duboko uticati na vas, ali vaš prijatelj toga neće biti svestan.

Advertisements

Kada se neko u snu nađe u praznoj pošti, to predstavlja nedostatak komunikacije onoga koji sanja. To znači da im je u vreme sna važno da se preterano istaknu u svojim sposobnostima.

Kad neko sanja o poštaru koji nosi puno pošte, to predstavlja preterano zauzet i naglašen život onoga koji sanja. To može da znači da je onaj koji sanja zatrpan svim poslovima koje mora obaviti kako u svom finansijskom životu, tako i u svom ličnom životu.

Ovo je predstavnik pravnih pitanja u kojima se mora podneti mnogo papira, a ovo osobi koja sanja unosi strah ili predstavlja nerazumevanje onoga što treba da popuni.

Kad neko sanja poštu u kojoj nema markica, onaj koji sanja nalazi se važnom projektu bez potrebnih alata da završi započeto. Kada je pošta puna besnih radnika, to znači da će se onaj koji sanja suočiti sa situacijom besa nad kojom nema kontrolu.

Kad neko sanja o pošti koja ima neviđeno loše usluge dostave, to predstavlja osobu koja sanja koja ne može da pronađe ljude od kojih bi mogla da zavisi u životu.

Kada neko sanja da je preterano dugo u pošti, to znači da će onaj koji sanja primiti važnu poruku od svojih vodiča koja će mu pomoći u rešavanju problema koji pokuša da reši.

To je predstavnik jedne vrste mudrosti koja se nalazi unutar osobe koja sanja i koja će uskoro pronaći ono što joj najbolje paše.

Advertisements

Sanjati da ste u praznoj pošti znak je vašeg nedostatka komunikacije. Morate progovoriti. Prestanite da gurate u sebe svoja osećanja. Pustite ih napolje.

Pošta puna pisama koja tek treba da budu dostavljena označava da ste verovatno zauzeti i pod velikim stresom u životu.

Da li radite puno radno vreme a onda se na kraju dana vratite kući da brinete i o svojoj porodici. Da li se osećate preplavljeno? Takođe može predstavljati brigu o pravnim pitanjima, neke vrste papirologije koju treba da popunite. Da li se plašite negativnog ishoda?

Pošta bez markica može značiti da ste na pola puta izvršenja nekog projekta i da ste ostali bez resursa da biste ga završili.  Ovo će vas zaista naljutiti.

Sanjanje loše usluge pošte simbolizuje vašu nesposobnost da pronađete pouzdane ljude od kojih biste u svom životu mogli da zavisite.

FOTO: PIXABAY

Ako sanjate da provodite dosta vremena u pošti to je znak da vam univerzum šalje vrlo važnu poruku. Slušajte svoju intuiciju. Jer ovo će biti rešenje za vaše probleme.

Zapamtite, u sebi imate zaista mnogo mudrosti, što znači da već imate sve odgovore. Ovo je podsetnik da sledite svoje unutrašnje instinkte.

Advertisements

Primanje paketa u snu znači da temeljno istražite neko isuskutvo  iz vašeg života. Ovo je možda poklon koji ranije niste uzeli u obzir, pa o tome morate više da saznate. To takođe može značiti da su pozitivna iznenađenja na putu ka vama – uskoro će biti otkrivene razne tajne.

Videti pogrešnu adresu na paketu može biti razočaravajuće kada shvatite da paket nije za vas. Ovo može predstavljati vašu sumnju u sebe i svakodnevne strahove.

Slanje paketa predstavlja energiju koju šaljete u svet. Bez obzira da li je ta energija negativna ili pozitivna, ona će na neki način direktno uticati na vas.

Videti razglednicu u snu može značiti da pokušavate da budete otvoreniji za različite stvari. Primanje razglednice simbolizuje da neko ko je vama drag vas ima u mislima. Da li vam neko nedostaje?

Sanjati da tražite određenu razglednicu može značiti da želite drugima da date do znanja kako se osećate. To takođe može da znači da želite da obavestite ljude gde se trenutno nalazite u stvarnom životu.

Sanjati poštara može predstavljati komunikaciju i poruke nepoznatog. Videti poštara kako dostavlja poštu može značiti da bi trebalo da poradite na komunikaciji sa drugima.

Postoji poruka koju morate podeliti sa svetom, a za čiju uspešnu realizaciju će vam biti potrebna stručna pomoć. Poštar ukazuje da je ovo važna poruka. Sledite svoju intuiciju.

Kada sanjate da ste poštar, to je znak da u bi u ovoj situaciji trebalo da slediti svoju intuiciju. Vaša podsvest pokušava da vas navede da to primetite. Ako ste poštar u snu, a u stvarnom životu to niste, to može značiti da vam je neko poverio svoje najdublje tajne.

To takođe može značiti da vaša podsvest pokušava da vas natera da slušate. Obratite pažnju jer je važno. U ovom trenutku morate da verujete svojim instinktima.

Videti poštara kako nosi poštu znak je da treba da se pozabavite nečim iz prošlosti. Možda postoje lekcije koje ste naučili u prošlosti a koje vam mogu pomoći u vašem stvarnom životu.

Kada vidite kako poštar stavlja poštu u poštansko sanduče, to je upozorenje da će vam uskoro stići važne informacije. Ako je poštansko sanduče puno, to može značiti da pokušavate da ignorišete ove poruke.

Upozorenje je da ih ne ignorišete jer mogu da vam stvore probleme. Ako poštar nema pošte za vas i prođe pored vašeg poštanskog sandučeta, možete očekivati razočaranje u nekom momentu svog života.

Advertisements