X

Sanovnik potres – Šta znači sanjati zemljotres?

Sanjati zemljotres može da simbolizuje veliku ličnu transformaciju, koja se odvija u vašem životu, što izaziva snažne emocije u vama.

Advertisements

Ne treba da se odupirete promenama koje vam se događaju, već pokušajte da idete u korak sa njima.

Ponekad san o zemljotresu ne dolazi sam od sebe. Ponekad idu ruku pod ruku sa drugim prirodnim fenomenima.

Ispod možete pročitati šta ovi snovi mogu značiti.

Sanjati da osećate ili da vidite zemljotres

Ako ste sanjali da osetite uticaj zemljotresa ili videli da se dešava negde blizu mesta na kome ste, takav san može ukazivati na neuspehe u vašem romantičnom ili poslovnom životu.

Advertisements

Ovaj san bi mogao biti znak sukoba, pa čak i razdvajanja u bliskoj budućnosti. To bi takođe mogao biti znak velike nesreće i teškoća koje predstoje.

Sanjati kako se tlo trese od zemljotresa

Ako ste sanjali o osećaju da se tlo trese od zemljotresa, takav san nije dobar znak. Ovaj san može ukazivati na nesigurnost ili finansijsku nestabilnost sa kojom biste uskoro mogli da se susretnete.

To može biti upozorenje da preispitate svoju potrošnju i pokušate da smanjite neke troškove, tako da jednog dana ne biste bili neprijatno iznenađeni, otkrivši da ste bankrotirali.

Sanjati da ste žrtva zemljotresa

Ako ste sanjali da ste žrtva zemljotresa, takav san zapravo može ukazivati na to da u bliskoj budućnosti postanete žrtva neke prirodne katastrofe. Čuvajte se.

Sanjati zemljotres sa cunamijem

Ako ste sanjali da ste u zemljotresu, praćen talasom cunamija, takav san obično nije dobar znak, što ukazuje da vas preplavljuju negativne emocije, izazvane nekim naglim promenama u vašem životu.

Advertisements

Sanjati da se skrivate od zemljotresa

Ako ste sanjali da se pokušavate sakriti od zemljotresa, takav san može ukazivati na neorganizovanost, neodlučnost i spontanost prilikom donošenja odluka, što često dovodi do odlaganja i otkazivanja vaših planova.

Sanjati da se osećate sigurno tokom zemljotresa

Ako ste sanjali da ste doživeli zemljotres, ali se niste plašili i osećali ste se sigurno, takav san je dobar znak, koji ukazuje da ćete uskoro moći da otplatite svoje dugove.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da vidite pukotine u zemlji nakon zemljotresa

Ako ste sanjali da ste videti ruševine i pukotine u zemlji, ostale nakon zemljotresa, takav san može ukazivati na primanje nekih vesti od nekoga ko živi daleko od vas u bliskoj budućnosti.

Sanjati da vidite zemljotres sa sigurnog mesta

Ako ste sanjali da ste svedoci zemljotresa sa sigurnog mesta, takav san znači da nećete primiti vesti koje očekujute na vreme.

Sanjati da spasite nekoga tokom zemljotresa

Ako ste sanjali da ste nekoga spasili tokom zemljotresa, takav san može ukazivati na pomoć nekom prijatelju u rešavanju nekih problema u bliskoj budućnosti.

Advertisements

Sanjati da ste na poslu tokom zemljotresa

Ako ste sanjali da ste na poslu tokom zemljotresa, takav san može ukazivati na neke događaje u bliskoj budućnosti, koji mogu izazvati nepotrebne svađe i probleme.

Sanjati ljude kako beže od zemljotresa

Ako ste sanjali o posmatranju ljudi koji beže od zemljotresa i koji traže mesto za skrivanje, takav san može ukazivati da neki bliski članovi porodice trebaju vašu pomoć.

Sanjati zemljotres sa erupcijom vulkana

Ako ste sanjali zemljotres izazvan erupcijom vulkana, ovaj san može značiti da gomilate negativnost i bes već neko vreme, što bi moglo dovesti do eksplozivne reakcije u bliskoj budućnosti.

Sanjati da pronalazite sigurno mesto za skrivanje od zemljotresa

Ako ste sanjali o uspešnom pronalaženju sigurnog mesta za skrivanje od zemljotresa, takav san može značiti donošenje ispravnih odluka za rešavanje vaših problema sa kojima se trenutno suočavate.

Sanjati da čujete vesti o zemljotresu

Ako ste sanjali da čujete vesti od nekog rođaka ili prijatelja ili na primer preko radija, o zemljotresu koji se negde dogodio, takav san može značiti da ćete uskoro ići na prijatno putovanje.

Sanjati kako se vaša kuća trese od zemljotresa

Ako ste sanjali kako vam se tresla cela kuća i stvari padale kao rezultat zemljotresa, takav san može značiti promenu posla. Ovaj san takođe može značiti da će vaš partner promeniti posao ili biti premešten na neko drugo mesto za posao.

Sanjati da vam se kuća sruši od zemljotresa

Ako ste sanjali da se vaša kuća srušila u zemljotresu, ali vaša porodica je ostala neozleđena, takav san je dobar znak, koji najavljuje kraj lošeg perioda u vašem životu.

Sanjati da ste jedva pobegli od zemljotresa

Ako ste sanjali da ste jedva pobegli od zemljotresa, takav san je dobar znak, koji ukazuje na to da će sve biti u redu s vašim poslom u bliskoj budućnosti i da ćete možda moći da postignete neka dostignuća.

Sanjati da čujete zemljotres izdaleka

Ako u snu zapravo niste doživeli zemljotres, ali ste samo iz daljine čuli njegov zvuk, takav san nije dobar znak. Ovaj san može ukazivati na neverstvo vašeg partnera, koje traje već neko vreme, što bi vas moglo dovesti do razilaženja.

FOTO: PIXABAY

Sanjati zemljotres i zgrade koje se ruše

Ako ste sanjali o snažnom zemljotresu, kada se zemlja trese i zgrade padaju, takav san je upozorenje da budete oprezni, jer uskoro biste mogli naići na neke neprijatne okolnosti, koje bi mogle poljuljati stabilnost i mir u vašoj svakodnevici.

Advertisements

Za one koji još nisu u braku, ovaj san može ukazivati na promene u njihovom ljubavnom odnosu i probleme koji su pred njima. Za one koji su u braku, ovaj san može ukazivati na zabrinutost zbog nekih promena koje se trenutno događaju u njihovom braku i neznanja kakav bi mogao biti krajnji rezultat ovih promena.

Za privrednike, ovaj san može ukazivati na pad njihovog bogatstva i potrošnju više nego što zarađuju, pa im se savetuje da troše mudro. Za starije ljude ovaj san može ukazivati na pad njihovog zdravlja i upozoravanje na pitanja vezana za zdravlje u bliskoj budućnosti.

Sanjati dugotrajan zemljotres

Ako ste sanjali o zemljotresu koji je trajao dugo, takav san može ukazivati na zabrinutost za zdravlje vašeg prijatelja. To takođe može ukazivati na dobijanje dobrih prilika u karijeri, što će vam pomoći da poboljšate svoj status.

Sanjati kratkotrajan zemljotres

Ako ste sanjali o zemljotresu koji je trajao samo trenutak, takav san može ukazivati na to da ste trenutno lako iritirani i nervozni.

Sanjati ljude ispod krhotina uzrokovanih zemljotresom

Ako ste sanjali da vidite ljude kako leže pod srušenim zgradama i krhotinama uzrokovanim zemljotresom, takav san je obično loš znak. Ovaj san može ukazivati na primanje loših vesti od nekoga ko živi daleko.

Advertisements

To takođe može ukazivati na završetak nekih važnih stvari u vašem životu. Ponekad to može ukazivati na velike promene u vašem životu. U gorim slučajevima, ovaj san čak može ukazivati na siromaštvo.

Sanjati zemljotres sa pepelom i dimom

Biti usred zemljotresa praćenog pepelom i dimom koji pokrivaju nebo i sunce znak je ozbiljnih socijalnih sukoba, etničkih svađa i ratova koji će se odvijati u vašoj blizini i uticati na vaš život.

Sanjati da ste u kancelariji tokom zemljotresa

Sanjati o tome da budete u vašoj kancelariji dok se događa zemljotres, ukazuje na buduće događaje koji u vaš život mogu doneti puno praznih gnjavaža ili besmislenih stvari.

Sanjati da ste povređeni tokom zemljotresa

Ako ste povređeni ili zarobljeni zbog zemljotresa, to može predskazati da ste ili slabo opremljeni za katastrofu, ili da ne obraćate pažnju na svoje postupke.

Ako ste u snu pronašli pokrivače i preživeli veliki zemljotres, ovaj san sugeriše vam da ćete prevazići sve životne izazove.

Advertisements

Ovaj san takođe može ukazivati na vašu nesigurnost u pogledu trenutne životne situacije. Možda ste uplašeni zbog mogućnosti gubitka posla, ili nekoga ili nečeg važnog.

Sanjati da je vaš grad neoštećen u zemljotresu

Ako ste imali ovakav san, to ukazuje na to da vaši neprijatelji ili protivnici neće moći negativno da utiču na vašu porodicu.

FOTO: PIXABAY

Šta znači sanjati zemljotres?

Zemljotresi su vrlo snažan simbol u snu, pogotovo ako ne živite u području u kojem su zemljotresi česta pojava. Oni otkrivaju snažne emocije i nemire u sebi i mogu ukazivati na velike događaje koji mogu ugroziti vaš život i stabilnost.

Zemljotresi su simbol neočekivanih promena koje će se uskoro dogoditi u vašem životu, okrećući ga naopako. Oni simbolizuju gubitak stabilnosti, probleme u vezi ili preokrete u životu. Oni mogu značiti životne događaje koji u potpunosti menjaju vaš život i uverenja.

Možda ćete se osećati potpuno nesigurno ili van kontrole u ​​svom životu ili nekoj situaciji. Ako ste sanjali o zemljotresu, možda se osećate kao da je nešto važno, kao na primer vaš brak ili se poslovno partnerstvo nepovratno raspada.

Advertisements

Lokacija na kojoj ste bili, kada se potres dogodio, važna je za određivanje područja vašeg života gde biste mogli da očekujete značajne promene i nemire. Na primer, ako ste sanjali da ste kod kuće, kada je počeo zemljotres, možda očekujete neke velike promene u vezi s vašim domaćinstvom i članovima porodice.

Ili, ako ste bili na poslu, možda ćete naići na neke promene u vezi sa poslom, ponekad čak i izgubiti posao.

Ponekad zemljotresi označavaju katastrofalne promene koje se dešavaju u vašem životu i koje mogu uticati na stvari i druge ljude u vašem životu. Možda će uticati na ljude i stvari koje smatrate najdragocenijim u vašem životu

Ti snovi nas retko upozoravaju na pravi zemljotres koji će se zbiti. Obično su povezani sa našim osećajem sigurnosti i stabilnosti. Podsećaju nas da budemo oprezni i izbegavamo da postanemo previše samopouzdani.

Oni su često znak preseljenja ili neke transformacije u našem životu. Oni mogu predvideti neke velike negativne životne događaje, poput gubitka posla, ali takođe ukazuju na to da možemo prevazići probleme sa kojima se susrećemo.

Advertisements

Oni su podsetnik da cenimo dobre stvari koje imamo u životu i da im budemo zahvalni, jer sve u ovom životu je neizvesno, i nikada ne znamo kada bismo mogli izgubiti stvari i ljude koje najviše volimo.

Ovaj san vas takođe može podsetiti da donesete neke važne odluke u svom životu, koje možda izbegavate već neko vreme. To bi vas takođe moglo upozoriti da obratite pažnju na svoje ponašanje; u suprotnom, možete se povrediti svojim postupcima.

Snovi o zemljotresu takođe mogu otkriti vaše podsvesne strahove. Ovi snovi mogu ukazivati na neke velike promene u vašoj porodici, obično loše prirode, poput nečije bolesti, gubitka posla itd.

Oni takođe mogu biti znak depresije, potisnutih emocija ili kreativnosti koje ne možete otvoreno izraziti.  Ponekad san o zemljotresu može značiti primanje nekih nepredviđenih i iznenađujućih vesti. U nekim retkim slučajevima, ovaj san najavljuje venčanje u bliskoj budućnosti.

Sanjati zemljotres ponekad ukazuje na stvaranje nečega, ili može ukazivati na promenu vašeg karaktera. Snovi o zemljotresima često sanjaju ljudi koji se razvode ili razvode.

Advertisements
Još tekstova