Sanovnik pranje veša – Šta znači sanjati pranje veša?

Obično san o pranju veša ili gledanje pranja veša ukazuje na želju da se očistite od negativnih navika ili negativnih osobina.

San o pranju veša takođe može otkriti Vašu želju da napravite neke značajne promene i eventualno promenite svoja uverenja i obrasce razmišljanja.

Advertisements

To bi mogao biti znak okončanja starog načina gledanja na stvari ili oslobađanja od nekih uverenja za koja ste shvatili da Vam ne služe dobro.

San o pranju veša često je znak promene načina života.

Možda niste zadovoljni načinom na koji su stvari u Vašem životu postavljene i već ste dugo želeli da vršite promene.

Advertisements

Pranje veša u snu često ukazuje na promene u životu koje će Vas učiniti nezadovoljnim i neizmerno poboljšati Vaš život.

Tumačenje snova o pranju veša zasniva se na interpretaciji odeće u snovima.

Odeća predstavlja našu ličnost, a snovi o njenom čišćenju su obično znak čišćenja negativnih stvari od naših bića.

Ovaj san takođe može da ukaže na promene na Vašoj ličnosti. Ako ste prali veš, san obično ukazuje na poboljšanja koja ste uneli ili ćete u životu učiniti.

Ako je veš bio mnogo prljav, san je verovatno upozorenje o nekim negativnim osobinama kojih trebate da se oslobodite što pre.

Sanjati da perete veš

Ako ste sanjali da perete veš, taj san može ukazivati na promenu Vaše slike u javnosti, naročito na oslobađanje od negativnih navika i uverenja.

Sanjati da ste pronašli prljave mrlje na vešu

Ako ste sanjali da ste otkrili male prljave mrlje na vešu nakon što ste ga oprali, taj san mogao bi biti znak Vaše podsvesti koja Vas upozorava da ste preokupirani izgledom.

Advertisements

Važno je da prestanete toliko da se bavite svojim izgledom i da skrenete pažnju na dublje stvari.

Sanjati da vidite opran i okačen veš

Ako ste sanjali da ste okačili opran veš, taj san često otkriva ličnu transformaciju kroz koju prolazite. Proces još uvek traje, ali promene će značajno poboljšati Vašu ličnost.

Sanjati da slažete opran veš

Ako ste sanjali da slažete opran veš, taj san često otkriva Vaše pokušaje da razumete neke emocije koje imate ili da se suočite sa njima da biste ih mogli osloboditi.

San u kojem ste savijali veš i stavljali odeću u ormar, mogao bi da simbolizuje Vašu organizovanu prirodu. Ovaj san ponekad otkriva Vaše stroge navike trošenja.

Možda ste osoba koja ne želi da troši novac i veoma pazite gde ulažete svoj novac. Najverovatnije uvek tražite popuste i najpovoljnije ponude, tako da možete uštedeti novac.

Ponekad Vas mogu smatrati jeftinim i izbegavaće Vas zbog Vašeg ograničenja potrošnje.

Ovaj san bi takođe mogao da bude podsetnik iz Vaše podsvesti da se malo opustite kada je u pitanju trošenje novca i priuštite sebi luksuz i zadovoljstvo.

Advertisements

Sanjati da perete nečiji veš

Ako ste sanjali da perete nečiji veš, posebno ako je ta osoba bila neko s kime ste nekada bili u vezi, taj san obično otkriva nerešena pitanja između vas dvoje, a u slučaju Vašeg bivšeg partnera to može ukazivati na to da imate osećanja prema svom bivšem partneru.

Ponekad san o nečijem vešu može otkriti osećaj ljutnje i gorčine koju osećate prema toj osobi.

Sanjati deterdžent za veš

Ako ste sanjali o deterdžentu za pranje veša, ovaj san može ukazivati na Vašu potrebu za pružanjem pomoći kroz ličnu transformaciju. Pomoć može doći kao podrška prijatelja ili članova porodice.

Sanjati korpu za veš

Ako ste sanjali punu korpu za veš, taj san mogao bi Vam otkriti želje da unesete neke značajne promene u svoj život i u svoju ličnost.

Ako je korpa bila prazna, san može ukazivati na to da ne treba ništa da menjate na sebi.

Puna korpa za pranje veša u kojoj nema mesta ni za jedan odevni predmet mogao bi biti znak mnogih nagomilanih problema.

Takav san bi mogao bi biti i upozorenje o primanju nekih loših vesti u bliskoj budućnosti.

Ovaj san može tražiti od Vas da se pripremite da sa mirnoćom i dostojanstvom prihvatite šta god Vam dođe.

Sanjati da ste u praonici veša

Ako ste sanjali da ste u praonici veša, taj san je obično znak Vaše spremnosti da se promenite ili očistite od negativnih emocija i prošlih boli.

Ovaj san otkriva Vaše planove za započinjanje procesa čišćenja i priprema za novo poglavlje u Vašem životu.

Sanjati gomilu prljavog veša

Ako ste sanjali o velikoj količini prljavog veša koja je stvorila gomilu, taj san se često smatra upozorenjem Vaše podsvesti.

Često ovaj san predstavlja znak da bi neko uskoro mogao da Vas iskoristi ili da Vas nekako pokuša prevariti.

U nekim slučajevima, ovaj san ukazuje na to da Vas neko vara u poslu sa njima i kao rezultat toga gubite novac.

Advertisements

Hrpa prljavog veša u snu je često znak nagomilanih negativnih navika koje Vam upropaštavaju život. Možda ih se ne možete početi oslobađati jer ne znate odakle započeti.

San je ozbiljno upozorenje da napravite strategiju o tome kako ćete početi da rešavate ove loše strane svoje ličnosti pre nego što postane prekasno da ih se rešite.

Sanjati da sušite veš u kući

Ako ste sanjali da sušite veš u svojoj kući, taj san treba smatrati znakom upozorenja. Sušenje veša u kući može biti znak bolesti ili nekih drugih loših događaja koji se dešavaju u Vašem domaćinstvu.

Neko ko je Vama blizak mogao bi uskoro da se razboli, ali na sreću to neće dugo trajati i neće ostaviti posledice.

Sanjate da kačite veš napolju

Ako ste sanjali da vešate veš ispred kuće, takav san je dobar znak. Kačenje veša napolju bi moglo biti najava bogatstva i sreće koja će Vam uskoro stići u život.

Ponekad je ovaj san znak nasledstva koje biste eventualno mogli dobiti. Generalno, san o vešanju veša napolju znak je koji ukazuje na poboljšanje Vaših životnih uslova.

Sanjati da nečiji veš visi na štriku

Ako ste sanjali da vidite nečiji veš na štriku za odeću, taj san može biti upozorenje o mogućem sukobu u Vašoj porodici.

Advertisements

Možda će se neki članovi Vaše porodice sukobiti sa ostalim članovima porodice i ovu situaciju neće biti lako rešiti.

Ovaj san obično ukazuje na doživljaj stresa i anksioznosti zbog porodičnih sukoba i nesuglasica.

Sanjati da je veš uredno složen

Ako ste sanjali da je veš uredno složen nakon pranja, taj san je obično dobar znak, koji najverovatnije ukazuje na prosperitet i obilje koje Vas očekuje u bliskoj budućnosti.

To je znak povećanja prihoda i stalnog napretka u svim oblastima Vašeg života.

Ovaj san često otkriva Vašu organizovanu ličnost i prirodu. Dobar ste organizator i uživate u negovanju i brizi svojih najbližih.

Često je taj san znak predstojeće promocije ili povećanja prihoda.

Sanjati da perete veš u prljavoj vodi

Ako ste sanjali da perete veš u prljavoj vodi, taj san treba smatrati lošim znakom. Ovaj san obično najavljuje neuspeh Vaših postupaka i druge negativne ishode.

U nekim slučajevima, san o pranju veša u prljavoj vodi može ukazivati na sramotu ili sukobe u Vašim odnosima.

To može značiti svađu sa prijateljem ili članom porodice. Ponekad je ovaj san znak bolesti ili neke druge prepreke na koju možete naići.

Advertisements