Sanovnik prase – Šta znači sanjati prase?

Prase u snu može da simbolizuje pohlepu, tvrdoglavost, sebičnost, prljavštinu, proždrljivost, prekomerno popuštanje itd.

Ako ste sanjali prase, možda ono predstavlja neku osobu u vašem životu sa takvim osobinama.

Advertisements

Ljudima koji vole prasad, san o prasetu može ukazivati na njihova pogrešna uverenja o određenim stvarima ili čak o ljudima.

Ako ste sanjali prase, stvari možda nisu onakve kakve ste ih zamislili. Prase je takođe simbol promene.

Ako je prase u snu bilo dobro nahranjeno i zdravog izgleda, očekujete neke srećne promene u vašem poslu.

Advertisements

Bolje je da je bilo više od jednog praseta, jer će vaš uspeh biti veći od očekivanog.

Jedno prase može ukazivati na neki dodatni prihod ili malu zaradu. Prasad takođe mogu značiti neke dobre prilike koje vam dolaze.

Vaša jedina uloga je da ih uočite i radite dovoljno da ih dobro iskoristite, jer nećete dobiti drugu šansu.

Sanjati mršavo prase

Ako ste sanjali mršavo, odnosno neuhranjeno prase, takav san je obično loš znak. Ovaj san može ukazivati na neke probleme sa decom ili podređenima na poslu.

Ovaj san bi takođe mogao biti znak finansijskih i profesionalnih razočaranja.

Sanjati o viđenju ili susretu s nehranjenim ili mršavim prasetom mogao bi biti znak da će doći do nekih profesionalnih ili finansijskih razočaranja.

Alternativno, uskoro bi mogli da se pojave neki argumenti, nesporazumi ili sukobi između vas i vaših saradnika ili između vas i vaše dece.

Advertisements

Sanjati prase nezdravog izgleda

Ako ste sanjali prase, koje izgleda bolesno, takav san može biti znak malih problema na poslu, koji će se lako rešiti uz pomoć vaših kolega.

Sanjati zdravo i dobro uhranjeno prase

Ako ste sanjali prase, koje je izgledalo zdravo i nahranjeno, takav san je vrlo dobar znak. Možda ćete imati skorašnjih promena u vezi sa vašim poslovanjem u bliskoj budućnosti.

To takođe može ukazivati na mogućnost nekih novih poslovnih odnosa i novih unosnih ugovora.

Sanjati da hranite prase

Ako ste sanjali o hranjenju praseta, takav san otkriva vaše sposobnosti štednje. Možda imate štedljivu prirodu, ali verovatno samo svesno pružate bolju budućnost za sebe i porodicu.

Ako ste sanjali o hranjenju praseta, takav san je vrlo dobar znak. Ovaj san je znak poboljšanja vašeg blagostanja.

Ako su prasići jeli iz vaše ruke, to znači da ćete uspeti sami, bez ičije pomoći. Ako prasad odbijaju da jedu, takav san može ukazivati na neke sukobe.

Sanjati da naletite na prase

Ako ste sanjali da ste neočekivano naleteli na prase, takav san nije dobar znak. U bliskoj budućnosti ćete možda naići na period loše sreće i razočaranja.

Advertisements

Sanjati o naletu na prase ili o neočekivanom naletu na prase često je simbol nesreće.

Moguće je da biste uskoro mogli doživeti neke nesrećne događaje ili proći kroz period loše sreće, neuspeha i razočaranja.

Sanjati prase u vašoj kući

Ako ste sanjali prase u vašem domu, takav san je dobar znak i ukazuje na dobro zdravlje. To takođe može ukazivati na brz oporavak ako ste trenutno bolesni.

Sanjati da vidite prase u vašoj kući predstavlja dobro zdravlje. Odnosno, uživate ili biste uskoro mogli da uživate u prednostima opšteg dobrog zdravstvenog stanja.

Alternativno, brzo biste se oporavili od bilo koje nadolazeće tegobe ili zdravstvenih problema.

Takođe možete doživeti bezobrazno i uvredljivo ponašanje od nekoga, možda vašeg romantičnog partnera ili neke druge bliske osobe.

Sanjati svinju sa svojim prasićima

Ako ste u snu videli svinju sa svojim prasadima, takav san je dobar znak. Ovaj san može ukazivati na sreću koja vam dolazi.

Možda ćete imati odličnu priliku za započinjanje novog unosnog posla. Ovaj san je znak da se vaše finansije i prihod neprestano povećavaju.

Sanjati da prase gunđa ili cvili

Ako ste u snu čuli kako prase gunđa ili cvili, takav san nije dobar znak. Ovaj san može značiti uskoro dobijanje loših vesti, verovatno o prijatelju kojeg niste videli dugo, a koji bi vam mogao naneti tugu i bol.

Sanjati da posmatrate prase iz daljine

Ako ste sanjali da posmatrate prase iz daljine, takav san je dobar znak. Ovaj san najavljuje uspešno i prosperitetno razdoblje koje je pred vama.

Trebali biste to koristiti na najbolji mogući način. To bi vam moglo pružiti šansu da osigurate svoju budućnost i budućnost svoje porodice.

Sanjati dobro uhranjeno prase

Snovi koji uključuju zdravo i dobro hranjeno prase mogli bi biti povoljan znak. Uskoro bi mogli doći do korisnih i profitabilnih promena u pogledu vašeg poslovanja ili poduhvata.

Takođe bi uskoro mogle da se pojave i nove mogućnosti umrežavanja. One mogu stvoriti obećavajuće poslovne odnose ili unosne ugovore sa dodatnim profitom.

Advertisements

Sanjati da jašete prase

Ako ste sanjali da jašete prase, takav san znači mogućnost da se u bliskoj budućnosti uključite u neke čudne i ekscentrične aktivnosti.

Sanjati nekoliko prasadi

Ako ste videli nekoliko prasadi u snu, takav san bi vam mogao biti upozorenje. Vaša reputacija bi mogla biti ugrožena u bliskoj budućnosti zbog vaših sopstvenih akcija i ponašanja.

Možda ćete početi da se ponašate na neprimeren način, što će dovesti do toga da vas ljudi ne poštuju.

Sanjati da ubijete prase

Ako ste sanjali o ubijanju praseta, da biste ga pojeli nakon toga, takav san je dobar znak. Ovaj san ukazuje na buduće profitabilne poslovne transakcije, što bi vam moglo znatno povećati prihod.

Sanjati da skuvate živo prase

Ako ste imali takav san, to može značiti duboku transformaciju kroz koju ste prošli. To je promena na bolje, jer ste spremni da se oslobodite svih negativnosti u svom životu.

Sanjati glavu od praseta na tanjiru

Ako ste sanjali o očišćenoj glavi praseta, posluženoj na tanjiru, takav san ukazuje na potrebu da se aktivirate i završite sve nezavršene zadatke.

Ovaj san takođe može da predstavlja neku uticajnu osobu, koja bi vam mogla finansijski pomoći.

Advertisements

Sanjati da odsečete glavu od praseta

Ako ste sanjali da odsečete glavu od praseta, takav san nije dobar znak. Ovaj san vam može predstavljati opasnost u bliskoj budućnosti, pa bi bilo preporučljivo izbeći neke rizične situacije.

Ako je glava praseta bila krvava, to upozorava na moguće razočaranje i neuspeh vaših planova.

Sanjati da prodajete prasad

Ako ste sanjali da prodajete prasad, takav san je dobar znak, jer ukazuje na nabavku nečega što ste oduvek želeli, ali tek nakon što uložite malo vremena i truda.

Ovaj san bi mogao predstavljati neke predstojeće nove akvizicije ili vlasništvo. Uskoro bi se mogli domoći nečega što ste oduvek želeli.

Međutim, da biste uspešno stekli vlasništvo nad tom stvari, moraćete da uložite mnogo ličnog vremena, truda i pažnje na detalje.

Sanjati da prasad cvile

Sanjati o slušanju kako prasad cvile, predstavlja nadolazeće negativne vesti. Naime, mogli biste očekivati dolazak neke neprijatne ili razočaravajuće vesti.

Ova vest možda potiče od vaših prijatelja, poznanika ili rođaka koji trenutno žive u nekom udaljenom mestu.

Sanjati da neko ubija i seče prase

Sanjati posmatranje nekoga kako ubija i potom seče prase može biti znak radoznalosti. To jest, moguće je da biste mogli da imate želju da znate šta vam budućnost donosi.

Uložićete mnogo vremena i truda u pokušaj utvrđivanja šta bi se uskoro moglo dogoditi.

Sanjati glavu praseta

Sanjati o viđenju ili gledanju glave praseta može imati negativno značenje. Naime, uskoro bi vas neko mogao iskoristiti za ličnu korist.

Neko bi mogao da vas iskoristi za ostvarenje sopstvenog plana. Ta obmana bi vam mogla izazvati trajnu ličnu bol.

Sanjati malo i prljavo prase

Ako ste u snu videli malo i prljavo prase, takav san nije dobar znak. To je znak da vašim vezama nedostaje poštovanje. Možda se osećate kao da se prema vama ne postupa onako kako zaslužujete.

Sanjati o tome da vidite malo i prljavo prase znači da postoji problem sa niskim nivoom. Uskoro biste mogli biti preokupirani nekim osnovnim aktivnostima.

Advertisements

Bili biste usredsređeni na zadovoljenje nekih svojih instinktivnijih potreba i želja.

Međutim, u pokušaju da nađete zadovoljstvo, možete zanemariti osećaje drugih. Manjak pažnje mogao bi čak biti shvaćen kao prekršaj.

Sanjati dlakavo prase

Ako ste sanjali da vidite prase sa dlakama (čekinje) to je pozitivan simbol. Naime, uskoro biste mogli dobiti neke neočekivane vesti. Ta vest će vam prijati i imaćete koristi na vrlo značajan ili nezaboravan način.

Sanjati belo prase

Sanjati o belom prasetu je loš znak. Naime, to predviđa smrt. Na primer, možda će neko umreti ili proći iskustvo skore smrti. Ova situacija može uključivati člana vaše uže porodice ili nekoga s kim imate blisku vezu.

Sanjati crno prase

Sanjati da posmatrate crno prase je znak predstojećih zdravstvenih problema. Naime, vaše zdravlje ili zdravlje nekoga ko vam je vrlo blizak moglo bi proći kroz izazovan period. U skoroj budućnosti neko od vas bi mogao postati bolestan.

Sanjati mrtvo prase

Sanjati da se spotaknete na mrtvo prase ili vidite mrtvo prase kako leži na zemlji je negativan simbol.

To bi moglo predstavljati pojavu problema i poteškoća. Moraćete se mnogo truditi da rešite, nadmašite ili prevaziđete ove prepreke.

Advertisements

Sanjati prase prekriveno blatom

Sanjati o prasetu koje je pokriveno blatom od glave do repa često simbolizuje pojavu glasina. Mogli biste se uključiti u osetljive situacije zbog onoga što vam se govori iza leđa.

Uskoro bi se mogle pojaviti glasine o vama koje bi mogle pokrenuti pitanja u vezi s vašim ponašanjem. Na vašu slavu ili ugled mogu negativno uticati i gubitak poverenja.

Advertisements