Sanovnik prašina – Šta znači sanjati prašinu?

Sanjanje prašine ili bilo čega prljavog često nije pozitivan znak. Umesto toga, predviđa određeni otpor.

Prašina takođe predstavlja probleme sa vašim prijateljima, voljenima i rođacima. Sanjanje prašine takođe može biti znak izvrsnih poslovnih poduhvata i prilika.

Advertisements

Ako se nađete u šetnji prašnjavim putem, možda ćete morati da obavite težak posao u bliskoj budućnosti.

Ako vozite automobil, a put je posebno prašnjav, to znači da ćete vredno raditi i da ćete biti nagrađeni zbog svih svojih napora.

Prašnjav put vam govori da ćete biti ugroženi u avanturi. Ako sanjate prašnjave predmete, to obično znači da pokušavate da pronađete rešenje.

Advertisements

Prašnjava kuća nagoveštava da tražite načine za približavanje članova porodice. Sanjati prašinu predstavlja činjenicu da želite da očistite svoj život i da se bavite situacijama koje su bile teške poslednjih meseci.

Prolazak kroz prašinu znači da vam dolaze neke dugo očekivane vesti. Ako u snu neko baca prašinu prema vama, to predskazuje nevolje u budućnosti.

San o prašini u očima odnosi se na promenu odnosa sa partnerom u životu. Ovaj san takođe može nagovestiti nagradu za vaš trud.

Sanjanje da vidite prašinu

Sanjanje da vidite prašinu generalno znači da se neko čudno ponašao prema vama, posebno u vašoj karijeri. Videti da vetar nosi prašinu znači da je vreme da pustite stvari da miruju jer je vaš trud beskoristan.

Prašina u vašem snu može značiti da vam je dosadno. To je takođe znak brze promene kuće.

Videti prašinu u snu može biti znak da već duže vreme nešto zanemarujete, a „prašina“ je to nešto prikrila. Može predstavljati aspekte vaše ličnosti ili ambicije iz vaše prošlosti koja se treba vratiti u vašu sadašnjost.

Trebali biste ispitati svoj život zbog karakteristika vašeg lika koje nisu u potpunosti prikazane. Prašina se može odnositi na bilo koji vid aspekta zakopan u prošlosti, poput vašeg talenta ili stare sposobnosti koju ste zanemarili.

Advertisements

Sanjati zlatnu prašinu

Ako na bilo koji način vidite zlatnu prašinu, to znači da imate poteškoća u spašavanju bliske veze. Pošto ste toga svesni, san vam govori da je vreme da je pustite.

Sanjati ugljenu prašinu

Ugljena prašina u snu predstavlja marljivost i nagradu u vašem budnom životu. Ovaj san bi se mogao odnositi na vaš rad, ali i na srećne i korisne trenutke sa porodicom.

Sanjati prašinu u očima

Sanjati da imate prašinu u očima znači promene u odnosu sa životnim partnerom. Prašina takođe može predstavljati muškost i primanje nagrade za vaš trud.

Sanjati prašinu u vazduhu

Prašina u vazduhu je generalno dobar znak. To je signal promene na koju će sanjaoc moći lako da se prilagodi, a možda i na promenu koju će sanjaoc pokrenuti.

Takođe je pozitivno za sanjaoca da vidi da je prekriven prašinom. U bliskoj budućnosti sanjaoc će imati koristi od blagoslova od sveta, imaće više dobara i novca. I sanjaoc će se svakim danom obogaćivati materijalno i duhovno.

Sanjati prašnjave predmete

Videti prašnjavu robu u snovima odnosi se na dobijanje robe koju će sanjaoc posedovati ili od koje će imati koristi dugo.

Prema tumačima snova, svakoga ko vidi svoje stvari prekrivene prašinom treba podsticati da kupuju nove predmete. Ako su predmetne stvari odeća, sanjaoc bi trebao biti otvoren za nove mogućnosti.

Advertisements

Ovaj san nudi povećanje bogatstva i uspeha. Ako sanjate da zaprašite stvari, to obično znači da pokušavate da pronađete rešenje problema ili pitanja koje imate.

Igrate aktivnu ulogu u raščišćavanju uma i pronalaženju odgovora koje ste tražili već neko vreme.

Ako primetite šta je tačno u vašem snu bilo prekriveno prašinom, možete zaključiti na šta se tačno odnosi.

Videti taloženu prašinu u snu često ukazuje na to da se sanjaoc umara od monotone prirode svog svakodnevnog života.

San skreće pažnju sanjaocu na rutinu koju bi mogao smatrati bezazlenom, ali zapravo može oduzimati vreme ili na drugi način ometati nešto u čemu je sanjaoc strastven.

Ovaj san može biti i znak da ste dugo vremena nešto prevideli, a „prašina“ je to prikrila. Može odražavati aspekte vaše ličnosti ili ambicije koja treba da se vrati u vašu sadašnjost iz vaše prošlosti.

To se može odnositi na bilo šta što je bilo skriveno u prošlosti, poput vašeg talenta ili stare veštine preko koje ste prešli.

Kada se tačno setite šta je u vašem snu bilo prekriveno prašinom, trebalo bi da se usredsredite na taj predmet ili bilo šta drugo o čemu se radi.

Sanjati prašinu u vazduhu

Ako je vazduh prekriven prašinom ili vetar nosi gust oblak prašine, to bi na žalost moglo nagovestiti da dolazi do problema. Takođe bi moglo značiti da se sanjaoc bori da pronađe izlaz iz finansijskih ili poslovnih poteškoća u kojima se trenutno nalazi.

Slično tome, sanjati da vetar nosi prašinu takođe znači da se na pomolu mogu naći loši događaji i burna vremena. Prema tumačima snova, svako ko je u prašini toliko jakoj da ne može otvoriti oči u katastrofalnoj je opasnosti.

Ove oluje znak su budućih poteškoća koje su potpuno neočekivane i kojima će biti veoma teško upravljati. Međutim, uz dovoljno istrajnosti, sanjaoc će moći da se izvuče iz oluje.

Ako se prašina u vašem snu kreće na neobičan ili neprirodan način, to je upozorenje da ulažete previše napora u projekat ili u održavanje odnosa sa osobom koja vam neće koristiti u budućnosti.

Vrtloženje prašine znak je da pustite stvari da leže u miru i da se prestanete umarati jer na kraju vaši napori neće biti cenjeni onako kako bi trebali biti.

Advertisements

Sanjati prašnjavi put

Možda ćete u bliskoj budućnosti obaviti težak posao ako se u snu zateknete kako koračate prašnjavim putem. Ako se vozite automobilom, a put je u snu posebno prašnjav, to znači da ćete morati da se potrudite, ali budite uvereni da ćete biti nagrađeni za sav izvanredan trud.

Sanjati prašinu u kući

Ako ste sanjali prašinu u kući, to znači da tražite načine da članove porodice približite jedni drugima.  Sanjanje prašine u kući predstavlja činjenicu da ste poslednjih meseci nameravali da očistite svoj život i da se bavite izazovnim situacijama.

Advertisements