X

Sanovnik protest – Šta znači sanjati protest?

FOTO: PIXABAY

Sanjati da ste na protestima znači da trebate da se izjasnite sami. Obratite pažnju na pitanje zbog kojeg protestvujete kako bi otkrili problem koji vas zanima.

Advertisements

Možda ste izrazili zabrinutost zbog stvarnog života i ništa niste preduzeli, i vreme je da budete glasniji i preduzmete veće akcije.

Sanjati protest bez ikakve jasne poruke

Ako ste sanjali da vidite okupljanje demonstranata bez ikakve jasne poruke, to ukazuje na to da imate poteškoća u suočavanju sa negativnim događajem i da niste spremni za buduće izazove. Odvojite malo vremena da preispitate svoju svrhu i pregrupisujete svoje misli i resurse.

Sanjati da protestujete

Ako ste sanjali da učestvujete u protestima, na primer protiv vladajuće stranke zbog kriminala i korupcije, ovaj san znači da znate da nešto nije u redu. Ipak, još uvek ne možete tačno da odredite probleme. U svojim se svakodnevnim aktivnostima oslanjate na mišljenje i savete drugih ljudi.

Sanjati da vodite protest

Ako ste sanjali da vodite protest, odnosno da ste vođa protesta, ovaj san znači da ćete postići napredak ka svojim ciljevima. Međutim, vaši će projekti trebati odobrenje mnogih drugih pre nego što uspete da postignete stvarne rezultate.

Advertisements
FOTO: PIXABAY

Sanjati da organizujete protest

Organizovanje protesta u snovima predstavlja samoodređenje i uspostavljanje granica. Postavljate jasna očekivanja o onome što želite, a ne bojite se da to saopštite drugima.

Sanjati protest za ideje protiv vašeg verovanja

Ako ste sanjali da vidite protest, odnosno demonstrante koji marširaju za ideje protiv vašeg verovanja, to je znak da je možda vreme da preispitate svoja mišljenja i ideje. Na kraju ćete ili potvrditi svoja verovanja, ili ćete shvatiti da ste sve ovo vreme bili u krivu.

Još tekstova