Sanovnik pupčana vrpca – Šta znači sanjati pupčanu vrpcu?

Ako u snu vidite pupčanu vrpcu ona predstavlja vezu između starog i novog. Ista slika može se odnositi na Vašu emocionalnu privrženost nekome veoma važnom u Vašem životu.

Sanjati da se pupčana vrpca preseče je predznak novih početaka koji su pred nama. Sa duhovnog stanovišta, san o pupčanoj vrpci odnosi se na Vaše sidrenje u svetu.

Advertisements

U većini slučajeva, ako sanjate sopstvenu pupčanu vrpcu, to Vam pretpostavlja da ćete morati da delujete kako biste prevladali opasnost, ali kad to učinite, bićete srećni.

Pupčana vrpca koja je istaknuta u snu trudnice predstavlja srećnu trudnoću. Ako sanjate da vidite nekome pupčanu vrpcu, znači da Vas očekuje neko uzbudljivo iznenađenje.

Sanjati da pupčana vrpca visi sa stomaka

Ako sanjate da vidite pupčanu vrpcu kako visi sa stomaka, to znači da će Vas poštovati prijatelji. Ako u snu vidite svoj stomak i pupčanu vrpcu, to znači da ćete morati da posetite mesto gde ste rođeni.

Advertisements

Tumačenje snova to naziva simbolom zavisnosti od nekoga, komunikacijom s ljudima, kao i vezom koja je Vaš projekat.

Takva vizija u snu govori o želji za nezavisnošću ili obrnuto, strahu od nje. Ovaj znak takođe ukazuje na okolnosti ili druge osobe imaju snažan uticaj na sanjaoca.

Sanjati da ste povezani sa nekim pupčanom vrpcom

Tumačenje snova naglašava da ste Vi veoma zavisni od osobe sa kojom ste povezani u snu. Ako ste sanjali da ga držite da biste posekli pupčanu vrpcu, to pokazuje želju da se situacija zaustavi, da postane potpuno drugačija.

Sanjati da presečete pupčanu vrpcu

Sanjati da ste na nečijem rođenju i pomažete u presecanju pupčane vrpce znači da nekome pomognete da postigne veću autonomiju.

Tumačenje takvog sna može biti sledeće, sanjalac se veoma brine da će morati da reši svoje probleme. On se toga boji, jer nije siguran u svoje sposobnosti da pravilno savlada teškoće.

Ako je muškarac sanjao o presecanju pupčane vrpce, to znači da je nezavisan. Ako postoje neke poteškoće – knjiga o snovima upozorava na poteškoće u njegovim poduhvatima.

Videti takav san tokom trudnoće znači različite nijanse, moguće tokom porođaja.

Advertisements
FOTO: WIKIPEDIA

Sanjati dete sa nepresečenom pupčanom vrpcom

Dete sa nepresečenom pupčanom vrpcom u snu može da predstavlja zavisnost od drugih, koja se ne može prevazići.

Sanjati vezivanje pupčane vrpce

Vezivanje bebine vrpce znači pomoći nekome da stekne samopouzdanje, poveća samopoštovanje. Priča iz snova takođe se tumači kao veza između autora i njegovog deteta (inicijative, ideje).

Stoga, ako u snu postoje bilo kakve komplikacije u vezi s tim, to znači da će se u stvarnosti pojaviti problemi kada se plan ispuni.

Kada je pupčana vrpca pravilo presečena, to znači da projekat može postati nezavisan, bez obzira na tvorca.

Sanjati rođenje deteta obavijenog pupčanom vrpcom

Prema knjizi snova, moraćete da uradite neki posao na veoma važnom projektu koji obećava trajne posledice, ali nastaće poteškoće.

U snu, ako rodite dečaka i vidite vrpcu koja Vas veže, to odražava Vašu želju da imate dete.

Sanjati da se beba zaplete u pupčanu vrpcu

Ako se beba zaplete u pupčanu vrpcu – dolaze velike poteškoće. Pažljivo presečena pupčana vrpca – trudnoća će se završiti dobrim porođajem.

Advertisements

Ako se u snu vrpca obavila oko bebinog vrata, to je znak veoma ozbiljnih poteškoća u odnosima sa ljudima čijem uticaju sanjalac podleže.

Ako beba u snu nije bila odvojena od majke, to pokazuje Vašu snažnu emocionalnu povezanost sa roditeljima.

Ako ste sanjali da ste rodili devojčicu, ali bilo je poteškoća sa pupčanom vrpcom, ovo je upozorenje o budućim ozbiljnim poteškoćama za ćerku.

Advertisements