X

Sanovnik rakija – Šta znači sanjati rakiju?

Foto: Pixabay

Sanjati rakiju može predstavljati zadovoljstvo koje ste činili u prošlosti, bez obzira na uspeh ili neuspeh. U zavisnosti od konteksta i vaše interakcije sa rakijom u snu, mogli biste bolje shvatiti kako se osećate i ponašate se u budnom životu.

Pročitajte u nastavku opširnije tumačenje za svaki san sa rakijom.

Sanjati rakiju

Ako ste sanjali da pijete rakiju, to je znak da vam je potrebno duhovno bogaćenje. Možda vam karijera ide nizbrdo, ili vam treba malo slobodnog vremena da razmislite o svom napretku i duhovnom bogaćenju. Rakija može pojačati vaše osećaje slavlja u vreme uspeha i depresije u vreme velikih neuspeha.

Ovaj san takođe može značiti da biste mogli zaraditi mnogo novca u budućem periodu i da vas čekaju dobra vremena.

Sanjati da kradete i prodajete rakiju

Ako ste sanjali da kradete i prodajete rakiju, to ukazuje na to da ćete upotrebiti neprimerena sredstva da biste profitirali od neetičnih proizvoda ili metoda. Smislićete određene izgovore da opravdate svoje postupke, međutim, san predskazuje da ćete uskoro izgubiti svu zaradu. Pazite šta radite da ne zaglavite u zatvor!

Advertisements

Sanjati da služite rakiju

Ako ste sanjali da služite rakiju, bilo da to radite u kafiću ili na primer na slavi ili nekom okupljanju, ukazuje da želite da čujete i slušate prava osećanja drugih ljudi bez inhibicije. Tražite načine da naterate druge ljude da vam otvore svoje tajne.

Foto: Pixabay

Sanjati da prodajete rakiju

Ako ste sanjali da prodajete rakiju, to ukazuje da ćete postati savetnik i važan podsticaj za svoje klijente. Verovatno ćete biti u situaciji u kojoj biste mogli da ostvarite najviše profita kada vaši klijenti donesu pogrešne odluke.

Razmislite da uložite više napora da pazite na najbolje interese svojih klijenata, jer će vam ponovljeni kupci verovatno doneti dugoročni uspeh.

Sanjati da pečete rakiju

Ako ste sanjali da pripremate i pečete rakiju, to ukazuje da ćete tražiti neke domaće metode za rešavanje svojih problema. Pazite kako pristupate problemima jer biste mogli pogoršati stvari ako dobro ne kontrolišete faktore okoline. Možda ćete završiti sa rešenjima koja mogu ozbiljno naštetiti vašem blagostanju.

Alternativno, san u kojem pravite rakiju, može da predstavlja dobra vremena koja će uslediti nakon što pretrpite neke poteškoće u budućem periodu.

Advertisements

Sanjati miris rakije

Ako ste sanjali miris rakije ili da mirišete rakiju u snu, to je znak je da bi neko mogao indirektno da zatraži pomoć od vas.

Sanjati da se napijete od rakije

Ako ste sanjali da se napijete od rakije, to je znak da ne možete više pravilno funkcionisati s obzirom na ogroman pritisak i društvena očekivanja. San sugeriše da biste mogli ugasiti svoja čula i sposobnost da razmišljate sami, što bi moglo dovesti do katastrofalnih rezultata.

Sanjati da pijete rakiju i povraćate

Ako ste sanjali da povraćate nakon što se napijete rakije, to nagoveštava da vaše telo i um odbacuju lažne narative i lažne savete koje vam daju drugi. Neko u vašem životu pokušava da utiče svojim savetima na vas.

Sanjati da kupujete rakiju

Ako ste sanjali da kupujete rakiju, to ukazuje da se zbog nečega osećate snažno. Potrošićete određenu količinu novca da dokažete svoje mišljenje, jer želite da drugi vide stvari koje vi vidite, odnosno način na koji vi gledate neke stvari.

Sanjati da pijete rakiju i počinje da vas “hvata”

Ako ste imali ovakav san, on sugeriše da vaši projekti počinju izmicati kontroli. San ukazuje na to da ste postigli pristojan iznos uspeha, ali možda previše gurate sreću što bi moglo rezultirati nesrećno ili totalno drugačije od očekivanog. Morate imati granicu u svemu.

Advertisements

Sanjati veselje sa mnogo rakije

Ako ste sanjali da se opuštate na veselju sa mnogo rakije i drugog alkohola sa prijateljima, sugeriše srećna vremena i proslave koje su pred vama. Međutim, imajte na umu da biste uskoro mogli požaliti zbog svojih impulsivnih odluka.

Sanjati da ste pili rakiju i da vam kontrolišu alkohol u krvi

Ako ste sanjali da ste pili rakiju i zaustavila vas je policija zbog kontrole alkohola, to ukazuje na neku vrstu provere u stvarnom životu. Možda ste neke stvari shvatali previše banalno. Možda biste trebali biti svesni da neko poput na primer vaših šefova mogu posmatrati šta radite.

Foto: Pixabay

Sanjati da se otrujete rakijom

Ako ste sanjali da patite od trovanja rakijom, to je loš simbol koji znači da vam je neko isprao mozak, na primer, možda ste ušli u neke piramidalne šeme ili čak religiozne kultove. Pazite se, jer to su stvati koje vam mogu uništiti život.

Sanjati rakiju u boci

Ako ste sanjali da gledate ili držite bocu rakije, to predstavlja dobru vest koju ćete dobiti od nekoga ili za nešto o čemu se niste ni nadali.

Sanjati da pijete rakiju gorkog ukusa

Ako ste sanjali da ste sami ili na nekom veselju i da pijete rakiju gorkog ukusa, to znači da ćete lako rešiti sve svoje manje probleme, samo trebate imati strpljenja.

Sanjati da pijete rakiju sami

Ako ste sanjali da pijete rakiju sami, bilo da je to u vašem domu ili negde u kafani, to znači da biste trebali uštedeti nešto novca i ne trošiti previše.

Sanjati da pijete rakiju u društvu

Ako ste sanjali da pijete rakiju sa drugom osobom, to može da predstavlja tegobe, nevolje i loše manire za osobu s kojom pijete.

Sanjati da gledate u rakiju

Ako ste sanjali da gledate rakiju, to znači da ćete dostići visok nivo finansijske nezavisnosti. Ovaj san takođe upozorava da postoji važno prijateljstvo koje treba vašu pažnju.

Sanjati da pijete rakiju na radnom mestu

Piti rakiju na svom radnom mestu u snu znači da ćete dobiti novac koji ćete potrošiti na lake žene. Ako ste žena, ovaj san znači da ćete dobijeni novac potrošiti na robu, kozmetiku ili putovanja.

Sanjati da pijete mnogo rakije a niste pijani

Ako ste sanjali da pijete ili ste popili mnogo rakije, a niste se napili, to znači da ćete imati dobre ideje u budućnosti.

Advertisements

Sanjati da se neko napije od rakije

Ako u snu vidite da se neko napije pijući previše rakije, to znači da odnos ove osobe prema vama stvara neki problem.

Foto: Pixabay

Šta znači sanjati rakiju?

Sanjati da pijete piće poput rakije može značiti da trenutno imate potpunu kontrolu nad svojim životom. Sve oko vas je onako kako biste očekivali da bude, a vi ne biste mogli biti zadovoljniji.

Međutim, ovo viđenje iz snova služi i kao upozorenje da imate tendenciju da upadate u periode nestašice i nesmotrenosti, i da morate da se vratite na aktivnost da ne biste izgubili pogled iz budućnosti.

Neprestano vas treba podsećati da se sada ne možete samo opustiti, kao što bi se moglo reći, jer treba preduzeti još nekoliko koraka i preći još nekoliko kilometara pre nego što konačno uspete da postignete svoje ciljeve.

San o rakiji takođe može značiti da ćete dostići visok nivo finansijske nezavisnosti. Ovaj san takođe može da ukazuje da postoji važno prijateljstvo koje zahteva vašu pažnju.

Advertisements