X

Sanovnik robot – Šta znači sanjati robota?

FOTO: PIXABAY

Sanjati robota ukazuje da kroz život idete na mehanički, metodičan i krut način.

Advertisements

Osećate se kao da Vas drugi kontrolišu zbog sopstvene dobiti. Možda san o robotu odražava Vaš radni vek, ne osećate svrhu i kreativne misli, rad je čisto mehanički i ponavljajući.

Ipak nemate moć ili sposobnost da se odvojite od kontrole menadžmenta.

Ako u snu možete razmišljati ili se osećati kao robot, ovaj san sugeriše da ste izgubili sposobnost da izrazite svoja osećanja što je slično snu sa zombijima.

Sanjati robota sa veštačkom inteligencijom

Kad san karakteriše interakciju sa robotima sa veštačkom inteligencijom, to može nagovestiti da se Vaše prijateljstvo sa nekim iz budnog života čini lažnim.

Advertisements

Sanjanje o tome da budete prijatelji ili čak zaljubljeni u robota sa veštačkom intelgencijom sugeriše da se osećate sami. Možda je vreme da potražite mogućnosti za širenje svog društvenog i romantičnog života.

FOTO: PIXABAY

Sanjati apokaliptičnog robota

Kad san sadrži robote koji uzrokuju apokaliptični kraj sveta, to može biti znak da se plašite da prihvatite novu tehnologiju.

Takođe bi moglo sugerisati da se osećate ugroženo širokom upotrebom robota, bespilotnih letelica ili veštačke inteigencije u različitim industrijama ili fabrikama.

Mogli biste raditi ili u skladištu ili u proizvodnom sektoru i svedočiti da radna mesta zamenjuju mašine i roboti. Sanjati robota odražava ta zapažanja i Vaš strah za dobrobit svog života.

Još tekstova