Sanovnik rudnik – Šta znači sanjati rudnik?

Ako se vidite u mračnom rudniku poput pacova u rupi, to znači da ćete u stvarnosti morati da napravite težak izbor.

Izgleda da ste mučili ovu dilemu, ne pretpostavljajući da vas vaša neodlučnost i bojažljivost mogu odvesti u ordinaciju psihologa.

Advertisements

Verujte u sebe i ponašajte se odlučnije, inače se može dogoditi da ćete moći da razumete sopstvenu motivaciju samo uz pomoć profesionalca.

Ako ste sanjali da ste pod zemljom u rudniku i iznenada ste osetili otežano disanje i paniku, ovaj san ukazuje na vaše komplekse, najverovatnije povezane sa sek*om.

Teško komunicirate sa suprotnim polom, osećate se nespretno i nesigurno i možda se jednostavno bojite da vodite ljubav.

Advertisements

Razlog leži u vašoj stidljivosti i neiskustvu. Ne brinite, život će sigurno sve postaviti na svoja mesta.

Ako ste iznenada pali u rudnik, to znači da ste nečim razočarali svog partnera.

Ako vidite sebe kako radite u rudniku, to znači da ne želite da razgovarate sa svojim partnerom o svojim problemima.

Ako ste sanjali da ste vlasnik privatnog rudnika, to znači da ćete u stvarnom životu profitabilno uložiti svoj kapital.

Ako se u snu vidite u društvu rudara, to znači da vam se u stvarnosti suprotstavlja neka sila na putu do slave i bogatstva.

Videti rudnik u snu podrazumeva da ćete imati neprijatelja, bićete zajedno sa intrigantnom osobom ili imati intrigantne prijatelje.

Videti da rudnik eksplodira u vašem snu podrazumeva da će se pojaviti ono što je poznato i suočićete se sa istinom koja je neočekivano prikrivena.

Advertisements

Videti da u snu čistite rudnik može predstavljati službeno putovanje ili ćete se pridružiti pozivu jer je to obavezno.

Ako vidite pronalazak rudnika u snu, označava da ćete zauzeti mesto izbegavajući odgovornost, uštedećete vreme ili ćete zanemariti ulaganje u budućnost.

FOTO: PIXABAY

Šta znači sanjati rudnik ili rudare?

Sanjati rudarstvo je znak skrivenih osećanja. To je simbol koji označava da se nečega bojite. Pa šta ovo znači?

Ovaj san može pokrenuti osećanja koja morate (simbolično) izvući iz problema budnog života i ponovo uživati u životu.

San o rudniku je uglavnom pozitivan i sugeriše obilje i radost u životu. Sanjati da se vidite kako kopate zlato znak je da ćete biti bogati i da ćete uživati u sjajnom životu.

Postoje različiti aspekti ovog sna, u zavisnosti od vrste minerala za koji vidite da se kopa, ali sveukupni osećaj je pozitivan i radostan.

Sanjati rudarstvo je pozitivno i predznak sreće. Generalno, videti rudnik i mnoge rudare znak je finansijske dobiti koja vam predstoji ili vam predstoji prijatna poseta.

Advertisements

Ako vidite sebe kako vadite bilo koji materijal (posebno zlato), to znači veliko bogatstvo. Ako ste muškarac i vidite sebe kako rudarite, ovo je znak sreće.

Ako u snu kopate zlato, to je jasan znak da ćete se vrlo brzo obogatiti. Ako kopate srebro, ovo je takođe znak bogatstva i velikog izobilja.

Čak je i san da vadite ugalj pozitivan i nagoveštava da ćete se uskoro venčati, možda sa nekim ko je bio udovica ili udovac.

Sanjati rudnik gvožđa znak je harmonije na vašem radnom mestu i novi dobici će biti vaši.

Sanjati da kopate, ali rudnik u kojem radite eksplodira ili padne, znak je da će vaša dostignuća uskoro prepoznati drugi i u skladu s tim ćete biti nagrađeni.

San o eksploziji rudnika, dok vi u njemu rudarite, takođe može biti upozorenje na potencijalne skrivene opasnosti. Verovatno ćete u budnom životu iskusiti sumnju.

Videti kako se spuštate u rudnik da biste radili, sugeriše da biste mogli naići na opasan pad u životu.

Kad sanjate kako se vraćate iz rudnika, to je simbol laskavih nada. Ako rudarite u snu, ovo može biti znak novih otkrića u vašem životu. Ako vas neko pošalje na neko rudarenje, to znači da postoji zloba koja može uticati na vas.

San o radu u rudniku i rudarskom bogatstvu povezan je sa vašim unutrašnjim svetom. Odnosi se na vaša skrivena osećanja na kojima trebate raditi.

Moraćete da slušate osećanja drugih ljudi u budnom životu. Postoji ključna poruka duha za one koji su sanjali o rudarstvu.

Snalaženje u životu postaće sve teže i teže. Napravite pauzu, povucite se, bavite se meditacijom i jogom i provedite malo vremena sa sobom. U takvim okolnostima ta skrivena osećanja biće lakše iskopati “.

FOTO: PIXABAY

Tumačenje prema knjizi snova Milera

Ako se vidite u rudniku, to je znak da biste trebali biti oprezni zbog neprijatelja. Ako sanjate da ste suvlasnik rudnika – ovaj san obećava uspešno ulaganje sredstava u bilo koji posao.

Ako se vidite na dnu rudnika uglja, to znači da ste u stvarnom životu u opasnosti, koja će vas sustići, ma koliko bili pažljivi.

Advertisements

Tumačenje prema Frojdovoj knjizi snova

Ako se nađete u rudniku, to znači da ako želite da u potpunosti uživate u senzualnim užicima, morate da naučite da se opustite. Zapamtite, sve dok to ne učinite, posle svakog sek*a osećaćete nezadovoljstvo i razočaranje.

Ako sanjate uništeni rudnik, budite spremni za neuspehe povezane sa sek*om.

Mogli biste se naći u prilično glupoj i dvosmislenoj situaciji: pokušaćete da nagovorite osobu na intimne odnose, ali ona / ona će, nažalost, imati drugačije mišljenje u vezi sa ovom situacijom.

Ako ste se u snu spustili u rudnik, to znači da ćete se dugo odvajati od sek*ualnog partnera i nažalost imaćete dug period apstinencije.

Advertisements