Sanovnik simpatija – Šta znači sanjati simpatiju?

Sanjati simpatiju obično nema neko posebno značenje i često potvrđuje koliko smo zainteresovani za određenu osobu.

Ponekad, međutim, snovi o simpatiji mogu da nose važnu poruku iz naše podsvesti, zbog čega moramo biti oprezni prilikom dešifrovanja tih snova i pokušati razmotriti sve detalje kojih se možemo setiti.

Sanjati simpatiju moglo bi da simbolizuje neki cilj koji smatrate nedostižnim. Možete čak i da smatrate da je osoba van vašeg dometa ili bolja od vas.

Snovi o simpatiji su vrlo uobičajeni snovi, uglavnom zato što obično predstavljaju odraz naših emocija i osećaja koje doživljavamo tokom dana.

Kada nam se neko dopada skloni smo da razmišljamo o toj osobi sve vreme i te misli se prenose i u naše snove.

Možda stalno sanjarite o toj određenoj osobi i ne preduzimate ništa da je potražite i pokušate da uspostavite neku vrstu veze.

Ako sanjate simpatiju to ponekad može značiti da će vam se neka želja uskoro ispuniti. To ponekad predstavlja pokušaj vaše podsvesti da ispuni vašu želju i da vas spoji sa tom osobom. Ti su snovi često znak naše velike želje da budemo sa svojom simpatijom.

Advertisements

U nekim slučajevima, ovaj san može otkriti vašu želju da budete voljeni i da budete u skladnoj i trajnoj vezi s nekim. Ovaj san ukazuje na potrebu da ispunite svoju želju da budete u romantičnoj vezi sa nekim. Simpatija koju ste sanjali verovatno pokazuje osobine osobe koju zamišljate kao svog životnog partnera.

Ljudima koji su trenutno u vezi ako sanjaju simpatiju često je to pokazatelj da nisu u potpunosti zadovoljni u svojoj trenutnoj vezi i da žele neke promene, bilo da žele da se njihov partner promeni, ili žele da napuste vezu u potpunosti.

Možda san ne pokazuje vaše nezadovoljstvo partnerom, ali pokazuje vašu želju da vaš partner bude sličniji osobi koju ste sanjali kao svoju simpatiju. Odnosno, treba da ispoljava osobine koje osoba iz sna poseduje.

U nekim slučajevima, san o simpatiji mogao bi biti znak vaše podsvesti da započnete sa nekim aktivnostima kako biste ispoljili vaša osećanja koja su potisnuta. Možda je san ohrabrenje da uzmete svoju sudbinu u svoje ruke i pokušate da započnete vezu sa tom osobom.

Ako budete odbijeni, bar ćete znati na čemu ste što se tiče te osobe i moći ćete da zaboravite na nju. Ako se kockice slože za vas dvoje, osoba će rado prihvatiti vašu inicijativu. Ako ne, barem ćete znati da ste dali sve od sebe.

Sanjati da ste zaljubljeni u nekoga koga ne volite

Ako ste sanjali da ste zaljubljeni u osobu koja vam se u stvarnosti ne sviđa ili čak osećate nesimpatiju prema njoj, to bi vam moglo otkriti želju da se konačno oslobodite nečega što ne želite, ali istovremeno osećate da je to nemoguće postići.

To je često znak da se ne osećate sposobnim da se rešite nečega što vas muči.

Sanjati da vas simpatija odbacuje

Ako ste sanjali da vas je simpatija odbacila ili ste nekako shvatili da vaša simpatija nije zainteresovana za vas, taj san obično otkriva anksioznost koju osećate zbog ove osobe.

Možda neprestano razmišljate o toj osobi, a negde u podsvesti očekujete da vas odbaci ako pokušate da joj pokažete da vam se dopada, i to je ono što je izazvalo ovaj san.

Ovaj san ne može biti povezan sa vašim aktivnostima, ali ukazuje na razočarenja koja ste doživeli u ranijim vezama i za koja ste znali da će biti loše iskustvo.

Sanjati da ste simpatiji priznali svoja osećanja

Ako ste sanjali da ste se u neku osobu zaljubili i iskazali joj osećanja, ali da niste dobili nikakvu reakciju od te osobe, to obično nije dobar znak i to najverovatnije opisuje vaše trenutno nezadovoljstvo romantičnim životom i usamljenost koju osećate.

Sanjati da ste se zaljubili u nepoznatu osobu

Ako ste sanjali da ste se zaljubili u osobu koju ne poznajete, taj san može ukazivati na nesigurnost u vezi sa nekim novim šansama koje vam se pružaju. Pred vama je mogućnost za koju ne mislite da ste dovoljno sposobni da je se dokopate i iskoristite je.

Sanjati simpatiju iz detinjstva

Ako ste sanjali simpatiju iz detinjstva, to je generalno dobar znak. Sanjati simpatiju iz detinjstva moglo bi ukazivati na ponovno uspostavljanje veza sa nekim ljudima iz vaše prošlosti ili produbljivanje veze s njima.

U nekim slučajevima, ovaj san može da ukazuje da ćete saznati nešto o osobi koju poznajete od mladosti i da ćete se iznenaditi. To otkriće bi moglo produbiti vezu između vas dvoje.

Sanjati da vas simpatiše neko ko dobro izgleda

Ako ste sanjali da neko dobro izgleda i simpatiše vas, taj san obično ukazuje na vaše samopouzdanje i osećaj sopstvene vrednosti. Verovatno verujete da zaslužujete najbolje.

Ponekad bi ovaj san mogao da bude znak dobre vesti koju ćete uskoro dobiti.

Sanjati da vas simpatiše neko ko je ružan

Ako ste sanjali da vas simpatiše neko ko je ružan, to bi mogao biti znak nekih vesti zbog kojih nećete biti srećni. To takođe može ukazati na nepovoljne mogućnosti koje ne želite da iskusite. Ovaj san bi mogao biti znak vaše plemenitosti i želje da pomognete bilo kome, bez obzira na vaše razlike.

Sanjati da nekoga simpatišete

Ako ste sanjali da nekoga simpatišete, to obično nije dobar znak. San u kome ste zaljubljeni u nekoga obično je znak vašeg nezadovoljstva i dosade, nedostatka ljubavi i želje da sretnete nekoga sa kim ćete biti srećni.

Sanjati da vas neko simpatiše

Ako ste sanjali da vas neko simpatiše, taj san može biti razočaravajući znak u vezi vaše simpatije iz stvarnog  života. Ona će najverovatnije ostati udaljena i neće prva reagovati, čak i ako otvoreno pokažete interesovanje za tu osobu.

Sanjati dvoje zaljubljenih

Ako ste sanjali dvoje zaljubljenih, taj san je obično znak ljubomore koju osećate prema nekome. Možda ste trenutno sami i želite da budete u vezi, a teško vam je posmatrati ljude iz svoje okoline kako su u srećnim vezama dok ste vi sami.

Sanjati da vidite nekoga kako je u ljubavi sa nekim, često otkriva vašu želju da budete u vezi ili da se nekome dopadate.

Sanjati da ste se u nekoga snažno zaljubili

Ako ste sanjali da ste se mnogo zaljubili u nekoga, taj san je dobar znak i mogao bi ukazivati na jačanje veze koju imate s nekom osobom, bilo da je u pitanju poslovni partner, saradnik ili prijatelj.

San o snažnoj vezi sa nekim obično je znak velike sreće i zadovoljstva koje vas očekuje u narednim danima.

Sanjati da ste zaslužni za nečiju zaljubljenost

Ako ste sanjali da ste zaslužni za nečiju zaljubljenost, to je dobar znak. Takav san često ukazuje na lako rešavanje vaših trenutnih problema, posebno ako oni imaju bilo šta sa vašom konkurencijom.

To može značiti da ste od pomoći ljudima i konačno stižete tamo gde želite da budete.

Sanjati da se zaljubljujete

Ako ste sanjali da se zaljubljujete u nekoga, taj san je često znak da vam u stvarnom životu nedostaju ljubav i pažnja.

Sanjati da ste doživeli da se neko zaljubljuje u vas može biti znak mogućeg susreta sa osobom za koju bi se moglo pretpostaviti da je vaš sledeći romantični partner.

To bi takođe mogao biti znak da se sretnete sa osobom s kojom ćete uspostaviti dobru vezu i postati dobri prijatelji.

Advertisements

Sanjati da ste zaljubljeni u neku poznatu osobu

Ako ste sanjali da ste zaljubljeni u nekoga poznatog, taj san može otkriti vašu želju za iskustvom u nekoj situaciji ili sa nekom osobom koja pokazuje osobine te poznate osobe o kojoj ste sanjali.

Ovaj san bi takođe mogao otkriti da se ne osećate dovoljno sposobnim za postizanje uspeha u toj situaciji. Ovaj san takođe može otkriti nedostatak pažnje i / ili nedostatak naklonosti u stvarnom životu.

Možda se osećate usamljeno i izolovano i želite da se stvari promene. Ovaj san je često odraz želje da budete u vezi i osetite ljubav od nekog.

Ovaj san često otkriva vaš očaj što ste sami. To bi vam moglo otkriti očaj zbog nedostatka ljubavi, a ne znate kako to da promenite.

Sanjao da ste u ljubavi sa bivšom simpatijom

Ako ste sanjali da vidite kako ste u ljubavi sa bivšom simpatijom, to je obično znak iz vaše podsvesti da treba da cenite sebe i da se ne mirite za manje nego što priželjkujete i zaslužujete.

Uzmite u obzir ovaj san kao upozorenje vaše podsvesti da prestanete gubiti vreme na osobu koja vas ne primećuje i koja verovatno nikada neće.

Ako niste iskazali svoja osećanja prema njoj, pronađite hrabrost da joj priđete i onda se suočite sa ishodom, bez obzira na njihovu prirodu.

Najgore što se može dogoditi je da budete odbijeni i da to i dalje ne mora biti loše jer će vam to pomoći da pronađete mir i okrenete se drugim ljudima i aktivnostima.

Takođe će vam pomoći da prestanete gubiti vreme na zamišljanje scenarija koji se nikada neće dogoditi.

Sanjati simpatiju iz prošlosti

Ako ste sanjali osobu u koju ste ranije bili zaljubljeni, taj san mogao bi imati dobro i loše značenje, a sve zavisi od konteksta i detalja sna.

Ako je radnja sna bila dobra, a vi ste bili srećni tokom sna, to je dobar znak i ukazuje na sreću i srećne trenutke i događaje.

Ako ste tokom sna bili tužni ili razočarani, a san je imao generalno lošu energiju, nema dobro značenje, a to može ukazivati na vašu nesposobnost da se borite za svoje ciljeve i želje i odustajete od njih.

San o simpatiji iz prošlosti takođe može ukazivati na vašu stidljivost i strah da iznesete svoje mišljenje u nekoj situaciji.

Ovaj san bi takođe mogao biti pokrenut nekim iskustvom koje ste nedavno imali ili nekim događajima koji se dešavaju u vašem životu, a koji ukazuju na situaciju i okolnosti koje ste doživeli u vreme kada vam se sviđala ta osoba.

Ovaj san često simbolizuje događaje iz prošlosti. To bi mogao biti znak da vam se još uvek sviđa ta osoba. Ponekad ovaj san ukazuje na to da ne možete prestati da razmišljate o želji da budete sa ovom osobom iako ste svesni koliko je to nemoguće.

Vezanost za ovu osobu mogla bi vam predstavljati prepreku u vašem napretku i može vas sprečavati da se sretnete sa nekim drugim sa kim možete uspostaviti smislen i skladan odnos.

San o simpatiji iz prošlosti mogao bi biti znak vaše podsvesti da pronađete snagu da nastavite sa svojim životom i zaboravite na osobu iz vaše prošlosti.

Ako postoje neki nerešeni problemi, morate pronaći način da se suočite sa njima tako da se možete pomeriti sa mesta. Kada to uspete, očistite prostor za nove mogućnosti koje dolaze.

Advertisements