X

Sanovnik skakanje sa bandžija – Šta znači sanjati skakanje sa bandžija?

FOTO: PIXABAY

Da li ste sanjali skakanje sa bandžija? Skakanje sa bandžija u snu ukazuje na preračunavanje rizika, kako biste mogli da se sačuvate od nedaća i neuspeha.

Advertisements

Ovaj san vam predviđa da prvo morate da zaronite u šta god treba. I brinete se šta će se posle dogoditi.

Međutim, pre nego što skočite, uverite se da ste dobro pripremljeni. Imajte dosta zaštitnih mreža u slučaju kvara.

Sanjati da učite kako da skačete sa bandžija

Sanjati da učite i pohađate časove, idete na treninge skakanja sa bandžija, predviđa da ćete naići na priliku ili situaciju u kojoj nemate šta da izgubite. Pratite sistem i mogli biste da uživate u životnoj aktivnosti.

Sanjati da se pripremate da skačete sa bandžija

Sanjati da se pripremate za skakanje sa bandžija, predskazuje da ćete uskoro skočiti u nepoznato. Situacija će biti teška, ali moći ćete da se oslobodite bilo kakvog izazova i poraza.

Advertisements

Možda se pripremate za veliku promenu u životu, poput rada ili studija u inostranstvu, ili ćete se venčati i započeti potpuno novi život.

Sanjati da vidite mesto gde skačete sa bandžija

Razmislite o tome gde skačete sa bandžija u snu, jer bi vam to moglo ponuditi važne naznake o količini i vrsti izazova s kojima biste se mogli suočiti.

Skačete sa bandžija sa platforme na litici, s mosta ili iz helikoptera?

To su mentalne barijere i izazovi koje ćete možda morati da prevaziđete u budnom životu. Bez obzira čime se bavite, prvo se usredsredite na sigurnost.

I pobrinite se da imate spreman plan B u slučaju neuspeha. Kao što preuzimate tačku bez povratka.

Advertisements
FOTO: PIXABAY

Sanjati nesreću usled skakanja sa bandžija

Ako vidite san u kom ste imali nesreću usled skakanja sa bandžija, on vam nagoveštava da nećete moći da odstupite od svog neuspeha. Budite svesni toga da li učestvujete u značajnim životnim promenama.

Imaćete gotovo nemoguću priliku da se vratite. Razmislite o osiguranju i ljudima kojima možete verovati, pre nego što napravite taj skok u nepoznato. Trebaće vam padobran da biste mogli da izađete na sigurno.

Sanjati sajlu za skakanje sa bandžija

Sajla za bandži u snu odražava vašu mrežu podrške u budnom životu. Uskoro ćete naići na nedaće, ali porodica i prijatelji povući će vas iz očaja. Oni će vam pružiti ruku i pomoć tokom najmračnijih padova.

Psihološka značenja sna

Spremni ste za promene. Skakanje sa bandžija u snu može biti znak da ste sigurno spremni za novi životni korak.

Ako ste imali skok sa bandžija u snu i u potpunosti ste verovali užetu, onda ovaj san govori da vam život ide dobro jer imate samopouzdanja i verujete u ono što radite.

Advertisements

Razmislite ponovo, kada se bojite da skočite sa bandžija, a napolju je mrak, pa je ovaj san upozorenje, da morate još jednom razmisliti o svojoj trenutnoj životnoj situaciji i videćete da niste bili toliko sigurni u sebe i samopouzdani. A ovo će vas zabrinuti, jer niste razmišljali o posledicama.

Još tekstova