Sanovnik spavaća soba – Šta znači sanjati spavaću sobu?

Sanjati da ste u spavaćoj sobi znači aspekte sebe koje čuvate privatno i skriveno. To takođe ukazuje na Vašu seksualnu prirodu, intimne odnose.

Probuditi se i naći u drugoj ili potpuno novoj spavaćoj sobi, može predstavljati oblik seksualnog buđenja.

Advertisements

Za tumačenje snova koji sadrže Vašu spavaću sobu, uzmite u obzir svoje emocije, okruženje i stvari unutar spavaće sobe i na kraju svoje sopstvene akcije dok ste u spavaćoj sobi.

Velika spavaća soba

Snovi u kojima se nalaze velike i lepe spavaće sobe predviđaju uspešan način života.

Spavaća soba iz detinjstva

Sanjati svoju spavaću sobu iz detinjstva ukazuje da je trenutna situacija ili osećaj pokrenuo sećanje iz detinjstva koje ste čuvali u tajnosti.

Advertisements

Neuredna spavaća soba

Snovi sa neurednom spavaćom sobom sugerišu haotično stanje privatnog uma. Možda imate neuredan osećaj odnosa kada je u pitanju intimnost.

Prazna spavaća soba

Sanjati o potpuno praznoj spavaćoj sobi bez nameštaja, ukazuje na prazninu Vašeg romantičnog života.

Osvetljena spavaća soba sa otvorenim prozorima

Sanjati o svetloj i osvetljenoj spavaćoj sobi sugeriše da će predstojeći praznici biti puni svetlosti i radosti.

Ukleta spavaća soba

Živeti u spavaćoj sobi koja izgleda kao da je proganjana, ukazuje na to da se Vaše lične odluke vraćaju da Vas progone. Možda se osećate beznadežno zbog loše odluke koju ste doneli u poslednje vreme.

Nameštaj za spavaću sobu

Nameštaj za spavaću sobu predstavlja blokove Vašeg privatnog života. Obratite pažnju na stanje ili emocije vezane za svaki od komada nameštaja u spavaćoj sobi.

Takođe, obratite pažnju na fokus Vašeg sna na određene komade nameštaja. Na primer, ako se Vaš san fokusira na madrac, to može da Vam sugeriše fokus na deo fizičke intimnosti veze.

Ako se san fokusira na svetlosno postolje, to može sugerisati da se veza oslanja na svetlost i unutrašnju nadu.

Advertisements

Uljez ili stranac u spavaćoj sobi

Uljez ili stranci mogu sugerisati da Vam je ugrožen unutrašnji mir i privatni život. Možda osećate da je neko znatiželjan u vezi Vašeg privatnog života. I osećate se jako nervozno ili zabrinuto zbog efekta.

Soba poplavljena vodom

Spavaća soba poplavljena vodom nagoveštava ili prelivanje iz kupatila ili polomljenu cev. Nedavna katastrofa možda je preplavila Vaš privatni život neželjenim emocijama.

San sugeriše da otkrijete te pokvarene cevi ili curenja. Popravite ih brzo pre nego što ovi događaji dugoročno naštete Vašoj dobrobiti.

Prozor u spavaćoj sobi

Prozor u spavaćoj sobi omogućava Vam da gledate iz spavaće sobe ili gledate spolja. To može ukazivati na Vašu želju za istraživanjem novih opcija. Prolazite kroz samorefleksiju da biste pogledali svoj privatni život.

Vrata spavaće sobe

Vrata spavaće sobe povezuju ostatak kuće sa Vašom spavaćom sobom, mogu značiti vezu ostatka Vašeg života sa Vašim privatnim romantičnim životom.

Na primer, sanjanje o zatvorenim vratima spavaće sobe može sugerisati da želite da svoj ljubavni život zatvorite. Zasad ga želite izdvojiti od ostalih faktora kao što su društveni život ili porodica.

Ako Vam san predstavlja otvaranje vrata spavaće sobe, to odražava da ste sada spremni predstaviti svog dečka / devojku ostatku porodice.

Advertisements

Boja zidova spavaće sobe

Boja zidova spavaće sobe može nagovestiti raspoloženje Vaših unutrašnjih i privatnih misli. Razmislite o upućivanju na interpretacije snova o boji kako biste shvatili atmosferu Vaših unutrašnjih misli.

Na primer, crvena boja za spavaću sobu može sugerisati da je Vaš romantični život pun strasti. Bela spavaća soba može sugerisati unutrašnji mir ili čistoctu u Vašem ljubavnom životu.

Čišćenje spavaće sobe

Čišćenje prašine u Vašoj spavaćoj sobi znači ćete se rešiti neželjenih problema iz prošlosti. Vreme je da se oslobodite starog tereta koji Vas muči.

Organizovanje spavaće sobe

Reorganizacija spavaće sobe u snu, ukazuje na to da svoj ljubavni život organizujete smesta ako ste tek izašli iz veze.

Reorganizacijom spavaće sobe radi bacanja starih predmeta može se nagovestiti Vaš proces proterivanja bivšeg muža ili bivšeg dečka, bivše devojke ili bivše žene. Ovo je tačnije ako bacate predmete ili nameštaj iz sna svoje spavaće sobe.

Promena boje u spavaćoj sobi

Kada sanjate da krečite spavaću sobu, u procesu ste da promenite svoj pogled na privatni život.

Možda već neko vreme osećate istu stvar. I želite vreme da razmislite i promenite svoja lična uverenja.

Menjanje odeće u spavaćoj sobi

Ako menjate svoju odeću u spavaćoj sobi, sugeriše da ste spremni za početak nove veze. Možda se pripremate da sredite sebe za izlaske.

Advertisements