Sanovnik starac – Šta znači sanjati starca?

Starac u snu je arhetipska figura prema Karlu Jungu. Ovaj san povezan je sa sticanjem znanja i mudrosti „starca“ u stvarnom životu.

San je povezan sa ocem ili majkom. U društvu je porodični život pogođen zbog razvoda, radoholičara ili čak bilo kojih drugih psiholoških smetnji koje se javljaju u porodicama.

Advertisements

Um će verovatnije tražiti elemente koji nedostaju tokom snova. Mnogo puta, ovi likovi personifikuju i potvrđuju unutrašnju zalihu mudrosti koja je otpisana iz uma.

Može biti da ste suočeni sa problemom ili poteškoćom, a rešenje vam pobegne u budnom životu. Međutim, rešenje poteškoće koje smatrate konzervativnim može biti uspešno.

Da li ste dvosmisleni prema navodnoj mudrosti starijih osoba u vezi sa životnim odlukama sa kojima se trenutno suočavate?

Advertisements

Da li pokušavate da pronađete ili vam nedostaje mudrosti koja bi vam pomogla da ispunite svoje životne ciljeve?

Ako je starac u snu bio mudar, on se često pojavljuje kada morate da se pouzdate u svoje instinkte. Sa starcem se vezuje ne samo sticanje znanja već i opraštanje drugima.

Videti starca kako umire u snu sugeriše da ste skloni da se usredsredite na sopstvenu unutrašnju mudrost.

Ovaj san mogao bi biti znak za napredovanje na projektu na poslu. Udati se u snu za starca sugeriše da su pred vama teška vremena.

Postupci starca su važni u snu. Ako ovaj starac, na primer, sedi na stolici i uživa u kafi dok čita novine, to je znak da sporije idete u budnom životu i da vidite mudrost oko sebe.

Ako u budnom životu znate starijeg muškarca, poput oca, ujaka ili šefa, onda je uobičajeno sanjati o njima.

Kada vas starac u snu pita za pomoć, to je znak da u svom životu trebate obratiti pažnju kome verujete ili da ne možete verovati sopstvenim instinktima.

Advertisements

Starac je takođe reprezentativan za obraćanje više pažnje na vaše okruženje, rad i zdravlje u budnom svetu.

Sanjati da ste starac ili stariji čovek upozorenje je da naučite više u životu. Ispitajte područja u svom životu na koja ne obraćate dovoljno pažnje.

Srećan je san u kome žena sanja da joj se udvara Starac. Ovaj san znači da će se njen ljubavnik pokazati vernim i svim onim što može da poželi.

Starac u snu predstavlja oproštaj zbog prošlih grešaka. Ovaj san takođe može značiti da je sanjar završio dugo emocionalno putovanje.

Ako sanjar vidi kako starac razgovara s njim ili mu nešto daje, to znači da će uspeti u onome što radi.

Ako je starac prijatne ličnosti i dobrog izgleda, to znači da je njegova potraga u životu povoljne prirode. U suprotnom je to znak nepovoljne prirode.

Starac u snu obično predstavlja mudrost, a ponekad i oproštaj. Starac može biti ili određena osoba ili generički ostarela osoba, koju, bez obzira na rasu ili boju, obično krase bela kosa i puna brada.

Advertisements

Starac takođe može da predstavlja osobu čija jedina snaga leži u sećanju na već održano putovanje. Da li starac pokazuje izdržljivost ili mu nedostaje fizičke snage takođe utiče na tumačenje sna.

Sanjanje starijih osoba, s jedne strane, može ukazivati na to da ćete biti upućeni u lični razvoj. S druge strane, to može ukazivati na vaš strah od smrti ili mentalnu iscrpljenost.

Za muškarce, sanjati o starijim osobama, takođe je nagoveštaj straha od njihovog sek*ualnog pada. Kada osetite izgubljenu vitalnost, izgubite borbeni duh i iscrpite se i poželite da se srušite, takođe ćete sanjati ovo.

Sanjati da je starac preminuo znači preporod. Možda ćete želeti da promenite svoj način započinjanja novog života ili znači promene u novom okruženju.

Sanjati da je dete preko noći postalo starac, znači da će dete u budućnosti biti bogato, sposobno za nadljudske sposobnosti i uživati u visokom društvenom ugledu.

Ako sanjate da postajete starac, to znači da ćete u životu uvek izgledati mlado, ako budete obraćali pažnju na održavanje i dobro zdravlje.

Ako sanjate da neko drugi postaje starac, to ukazuje na to da je porodica na sigurnom, život srećan i postoji mir i sloga.

Ako je žena sanjala da je njen muž postao starac, to znači da će njen sin biti nezavisan ili da će se njena ćerka udati i da će zbog toga biti zabrinuta.

Kada neudata žena sanja puno starijih ljudi, to izražava njenu ljubav. Ako je ljubav blokirana, ona mora vredno da radi i na kraju stekne srećan život.

Ako neoženjeni muškarac sanja starca, to znači da je fizički snažan i da će se oženiti zdravom i lepom ženom. Ako starac sanja o svom starenju, to ukazuje na dugovečnost i da ga deca poštuju.

Ako deca sanjaju o starijima, to ukazuje na to da se stariji staraju o njima tokom celog života, ali takođe znači da je njihova nezavisnost izuzetno loša.

Ako želite da napredujete, potrudite se da iskoristite svoju nezavisnost i samostalnost!

Dobra je stvar ako osoba koja je pogrešila sanja o starcu. Ukazuje na to da će se srce pokajati i daće mu se prilika da se promeni pre ili kasnije. Moramo težiti mogućnosti da činimo dobre stvari i krenemo pravim putem.

Advertisements

Sanjati bolesnog starca

San o bolesnom starcu je znak za rane neprijatne traume i potisnuta osećanja ili sećanja. Ne znate svoje granice. Ne razmišljate inteligentno. Ovo predstavlja vašu zabrinutost zbog novčanih pitanja i finansijske sigurnosti. Vaš posao nikada nije završen.

Sanjati vrlo starog čoveka

San o vrlo starom čoveku odnosi se na porodične veze, nasleđe i vrednost. Treba da zatražite pomoć kako biste mogli da napredujete u nekoj situaciji.

Slavite uspeh ili godišnjicu. Ovo predstavlja snažne i moćne prijatelje koji će iskoristiti svoj uticaj i autoritet u vašu korist. Pozvaće vas za pomoć u nekoj stvari.

Sanjati slepog starca

San o slepom starcu nagoveštava vaše detinjasto ili maloletničko ponašanje. Pokušavate da prikrijete neku nesavršenost ili grešku.

Zaglavili ste u rutini gde radite stvari napamet. To ukazuje na vašu zabrinutost zbog smrti i starenja. Nešto vas možda koči ili usporava.

Sanjati zastrašujućeg starca

San o zastrašujućem starcu simbolizuje sreću i radost. Tražite snažne temelje i stabilnost. Izražavate želju da polako istražite područje svoje podsvesti.

Ovo je simbol moći i vaše sposobnosti da crpite snagu iz sebe. Osećate se bespomoćno i nepovezano sa onima oko vas.

Advertisements

Sanjati zabavljanje sa starcem

San o zabavljanju sa starim muškarcem ukazuje na to da je neko pitanje ili problem zapetljan. Imate težak problem. Sanjar je u životu na pogrešnom putu.

Ovaj san je nagoveštaj vaše upornosti. Ispadate iz koloseka. Izlaziti sa starijim muškarcem u snu je simbol agresije, divljine, požude i neukroćenih emocija.

Morate se založiti i pobrinuti se da vas čuju. Ovo je trag za vašeg životnog partnera ili srodnu dušu. Radite stvari ne očekujući ništa zauzvrat.

Sanjati starca koji juri

San o starcu koji juri je nagoveštaj neodlučnosti, zbunjenosti, pogrešnih koraka, osećaja izgubljenosti ili zavaravanja. Spremni ste da se oslobodite viška kilograma, negativnih navika i ekscesa koji vas koče.

Možda se vraćate u detinjasto stanje i čeznete za prošlošću. Vaš san nagoveštava vaše nezrele postupke i ponašanje. Ne pristupate svojim problemima i pitanjima.

Sanjati pomaganje starcu

San o pomaganju starcu predstavlja naporan rad i marljivost. Možda se kajete zbog odluke koju ste doneli. Možda ćete morati pokazati još saosećanja i razumevanja.

Vaš san simbolizuje ideju. Morate obratiti pažnju na mogućnosti koje vam se pružaju.

Sanjati starca koji pleše

San o starcu koji pleše je znak straha od neimaštine. Morate razviti bolji osećaj moći ili biti fleksibilniji u nekoj situaciji. Neke atribute morate ugraditi u situacije u svom svakodnevnom životu.

Vaš san signalizuje kako manipulišete okolinom. Morate da imate sve činjenice pre nego što donesete informisanu odluku.

Sanjati venčanje sa starcem

San o venčanju sa starcem simbol je vaše okoline. Neko vas muči. Treba da napravite neke značajne promene u svom životu. Vaš san predstavlja potrebu za uživanjem. U vašem životu postoji nešto čega ili koga morate da se rešite.

Advertisements