X

Sanovnik stomak – Šta znači sanjati stomak, trbuh, abdomen?

FOTO: PIXABAY

Sanjati stomak uopšte, na primer ako pohađate časove opšte anatomije, a osoba ispred Vas razgovara o delu stomaka, može biti simbolično za Vaš trenutni kvalitet života ili odraz Vaših životnih uslova na osnovu izgleda stomaka u snu.

Advertisements

To bi takođe moglo biti simbolično za Vašu podsvesnu referencu na osnove ljudskih instinkata kao što su glad, sek*ualne motivacije i nasilje ili agresija prema drugima kao sredstvo samoodržavanja.

Alternativno, san bi takođe mogao da bude odraz Vaših potisnutih osnovnih senzualnih aspekata, poput ovozemaljskih iskustava ili apatije prema nečemu ili nekome u Vašem budnom životu.

Sanjati svoj stomah

Sanjati o sopstvenom stomaku, na primer ako obučete kupaći kostim i vidite ravan i ujednačen stomak koji je rezultat konstantnog vežbanja i zdrave ishrane, može da simbolizuje svetlu budućnost i uspeh koji sledi u stvarnom životu.

Ali, da biste ga ostvarili, bezrezervno treba da uložite napore i odlučnost. Životni ciljevi i snovi ostvaruju se samo napornim radom i upornošću, a šta san znači, rezultati bi govorili sami za sebe.

Advertisements

Sanjati da Vam je stomak u lošem stanju

Sanjati da Vam je stomak u lošem stanju, na primer ukoliko ste ga dodirivali u snu i bilo je neželjenih izbočina i delova masti kojih ranije nije bilo, moglo bi otkriti mogućnost iskrivljenih laži i glasina koje šire oni koji Vas ne vole u stvarnosti.

Možda ćete želeti da obratite više pažnje na one sa kojima se povezujete u svom budnom životu i na to da li oni imaju dobre i čiste namere za Vas.

Najbolje bi bilo ostati veran svojim vrednostima i uverenjima kako biste odvratili one koji pokušavaju da oboje ili unište Vašu reputaciju.

Sanjati natečen stomak

Imati u snu otečen stomak, tako da kada ste se probudili u snu i preplašeni ste videli da Vam je stomak natečen i osetljiv, moglo bi značiti da se u stvarnom životu uskoro možete suočiti sa izazovima i poteškoćama.

Ne brinite, iako biste uspešno prevazišli takve prepreke koje bi donele osećaj zadovoljstva i ponosa, to bi moglo rezultovati time da steknete više samopouzdanja i prođete kroz lični rast zbog efikasnog rešavanja ovih pitanja u svom životu.

Advertisements

Sanjati da Vam stomak krvari

Ako vidite da Vam krvari stomak u snu, na primer, kada posetite lekara da se posavetujete o bolu u stomaku i kada iznenada osetite i vidite krv kako Vam curi iz stomaka, bez ikakve ideje odakle potiče, može značiti veliku nesreću ili tragičnu pojavu koja se dešava unutar Vaše porodice ili sa bliskim rođakom.

San može upozoriti da budete budni i spremni u slučaju da se Vama i onima koji su Vam bliski dogodi tragedija ili hitno stanje.

Vaše celokupno postojanje može biti testirano u doba krize i na to bi trebalo da budete spremni kada dođe vreme.

Sanjati da imate bolove u stomaku

Sanjati da Vas boli stomak, na primer ako ste iznenada stisnuli stomak dok ste jeli sa porodicom u restoranu, moglo bi značiti da će Vaši trenutni planovi ili ciljevi nesrećno propasti.

Ne treba biti razočaran i pokušajte ponovo na različite načine dok ne uspete. Međutim, ako u snu vidite dete kako drži svoj stomak, mogla bi postojati mogućnost prenošenja zarazne bolesti u stvarnom životu.

Advertisements

Trebalo bi pažljivo nadgledati i čuvati svoje zdravlje i osigurati da dobro pripazite, ovaj incident bi mogao da se dogodi neočekivano.

Sanjati stomak bez pupka

Sanjati svoj stomak bez pupka, na primer ako ste pregledali telo ispred ogledala i bili ste sigurni da Vam pupak nedostaje i osećate se kao vanzemaljsko biće, mogli biste predvideti da ćete proći kroz neki šokantno neočekivani događaj ili okolnost zbog koje će Vam biti potrebno duže vreme da se oporavite od nje.

Budite spremni za neke jezive događaje koje biste mogli uskoro doživeti u stvarnom životu. Ako ste udata žena, pazite jer san može značiti bolest ili čak neizbežnu i nesrećnu smrt Vašeg muža.

Sanjati osobu koja ima veliki stomak

Sanjati da neko ima veliki stomak, na primer, ako ste kod prijatelja u snu i primetili ste da jedan od gostiju ima veliki stomak skriven u labavoj košulji, može nagoveštavati da se približavate obavezama i poslovima vezanim za domaćinstvo ili svoju decu.

To takođe može ukazivati na postojanje nekoga u Vašem životu ko stalno stvara prepreke na putu ka uspehu. Bolje da skrenete dalje od ove osobe u svom budnom životu koja bi mogla da sabotira sve Vaše planove.

FOTO: PIXABAY

Sanjati trudnicu kojoj se ne vidi stomak

Ako vidite u snu trudnicu koja nema stomak uopšte, recimo ako ste u snu posetili lekara i otkrili da ste već tri meseca trudni, a ipak nema znaka koji bi pokazao prisustvo bebe u Vašem relativno ravnom stomaku, daje Vam suprotno značenje u stvarnosti.

Može da predvidi zdravu trudnoću i nekomplikovani porođaj. Ovo bi moglo izbrisati sve Vaše neosnovane brige ili strepnje u vezi trudnoće i porođaja. Opustite se i uživajte u Vašem majčinstvu.

Sanjati ispupčen stomak

Sanjati da imate ispupčen stomak, na primer kada se pantalone više ne mogu zakopčati zbog ispupčenja, moglo bi biti simbolično za veliko bogatstvo i materijalni dobitak u stvarnosti.

S druge strane, videti kako Vam se stomak u potpunosti ne pojavljuje u snu može značiti suprotno što se može odnositi na znakove zabrinutosti, stresnih situacija i nategnutih misli.

Možda biste mogli pokušati da kultivišete mirne misli i meditirate kako biste smirili sve neželjene misli koje Vas muče.

Advertisements

Sanjati go stomak

Sanjati otkriven ili go stomak, na primer ukoliko se vidite na plaži i sunčate se goli dok je Vaš stomak izložen toploti sunca, moglo bi predskazati da biste mogli da imate manje glavobolje ili beskorisne brige koje će uskoro nestati bez traga, ako na njih ne stavljate preveliki naglasak ili pažnju.

To se takođe može odnositi na nadolazeća razočaranja na ljubavnom planu ili romantične stvari u Vašem budnom životu. Možete pokušati sa otvorenim dijalogom sa partnerom kako ne bi došlo do tih negativnih pojava.

Sanjati bebu u stomaku

Sanjati o bebi u stomaku ako trenutno niste trudni, na primer: Vi nosite majčinsku haljinu i pokažete veliki stomak svojim prijateljima i porodici, mogao bi biti znak da ćete uskoro da zatrudnite.

To bi takođe mogao biti pokazatelj da imate neke planove ili težnje koje bi trebalo materijalizovati u Vašem budnom životu.

Ako ste trenutno trudni i imali ste sličan san da nosite bebu u stomaku, to bi mogao biti znak nekomplikovanog i jednostavnog rađanja deteta.

Sanjati otvoren stomak

Sanjati da Vam se stomak raseče, na primer ako se podvrgnete abdominalnoj operaciji za uklanjanje tumora, a hirurg koristi skalpel da bi kožu otvorio, može ukazivati na velike materijalne ili finansijske gubitke gde neočekivano trošite novac u stvarnom životu .

Budite oprezni i uzmite u obzir troškove koje biste mogli imati i koji bi Vas mogli dovesti do ovog ružnog puta. Trebalo bi mudro trošiti da to sprečite u budućnosti.

Sanjati neki predmet na vrhu stomaka

Sanjati da imate nešto na vrhu stomaka, na primer ako legnete u krevet i na vrhu Vašeg stomaka imate pseću igračku koju je tamo Vaša rođaka ostavila, moglo bi ukazivati na neočekivano bogatstvo ili malo verovatne izvore prihoda koje biste mogli uskoro videti u stvarnom životu.

Ostanite na vrhu svojih sporednih projekata i drugih poslova kako biste održavali ove izvore dodatnog prihoda koji bi mogli dugoročno pomoći Vama i Vašoj porodici.

Imali biste koristi od ovog finansijskog uspeha i to bi stvorilo prosperitetniji način života.

Advertisements

Sanjati povređen stomak

Sanjati o povređenom stomaku, na primer kada vidite kako ste se spotakli o veliki kamen uz stazu dok trčite i padnete, pri tome udarajući stomak, moglo bi ukazivati na postojeće pretnje po Vašu egzistenciju, autoritet ili izvore prihoda.

Treba da vodite računa o upravljanju izvorima novčanog toka kako biste mogli da budete efikasni u njihovom rastu, istovremeno uklanjajući potencijalne pretnje.

Najbolje je da budete spremni na strategije za prevazilaženje ovih izazova pre nego što se oni pojave neočekivano u Vašem životu.

Sanjati da trljate stomak

Ako ste sanjali da trljate stomak dok ste trenutno bolesni, na primer: vidite da imate pun stomak i vrlo ste zadovoljni nakon ukusnog obroka s prijateljima i trljate stomak u zadovoljstvu, to može značiti poboljšanje u životu.

Suprotno tome, ako se trenutno osećate zdravo i sanjali ste da trljate stomak, to može značiti da biste uskoro mogli da se razbolite ili da prenesete neku bolest.

Advertisements

Trebalo bi da posetite lekara da biste videli da li ima zdravstvenih pitanja zbog kojih bi trebalo da da se zabrinete.

Još tekstova