X

Sanovnik suđenje – Šta znači sanjati suđenje?

FOTO: PIXABAY

Ciganska knjiga snova smatra da je suđenje simbol trijumfa pravde.Videti sebe u poroti u snu znači donošenje odluke u stvarnosti.

Advertisements

Ali što se tiče sanjanja o tome da ste optuženi ili tužilac, ezoterika i psiholozi to tumače kao nešto što nije mnogo optimistično.

Najverovatnije samo želite da temeljno razumete situacije koje se dešavaju oko Vas i to možete vrlo uspešno.

  • Ako ste optuženi – o svim Vašim postupcima će se uskoro raspravljati.
  • Ako ste tužilac – članovi Vaše porodice pate od Vašeg despotizma.
  • Ako ste odbrana– imaćete obračun u ličnim odnosima.
  • Ako svedočite – za svoje greške moraćete da odgovarate.
  • Ako ste advokat – važan argument će završiti dobitkom.
  • Ako ste sudija – brz rast u karijeri.

Što se tiče Cvetkovog tumačenja snova, on upozorava da protiv Vas postoji javno mnjenje.

Neiskrena osoba koju pogrešno smatrate svojim prijateljem i poslovnim partnerom planira proteste protiv Vas.

Advertisements

Ako sigurno znate da je Vaša svest jasna, to znači da ćete moći da postignete željene rezultate. Više sile biće na strani istine.

Prema Lufu, svaka pojedinačna priča nosi svoje semantičko opterećenje. Važno je podsetiti čemu je posvećeno ovo ili ono sudsko zasedanje.

Sanjati postupak razvoda

Ne brinite – pravi prekid bračnih odnosa Vam još uvek ne preti. Može se reći – brak uopšte neće trpeti. Međutim, biće neophodno da se utvrde neke kontroverzne tačke koje sanjalac do sada nije hteo da primeti.

Sanjati krivični postupak

San o krivičnom postupku treba razmotriti odvojeno, jer ćete uskoro postati predmet tračeva i kleveta.

Neko će se diviti Vašim postupcima, drugi će ih smatrati apsurdnim i glupim. Jedno se može sigurno reći – poslednji poslovi i projekti neće proći nezapaženo.

Advertisements
FOTO: PIXABAY

Sanjati arbitražni sud

Takmičari ne spavaju – pričekajte poziv za iskren razgovor sa njihove strane, bićete spremni za ozbiljne sporove, sukobe. Kolege mogu prirediti neprijatno iznenađenje.

Sanjati građanski sud

Preterana drama tokom sastanka može ukazivati na umor nervnog sistema. Mnoge knjige snova često tvrde da je vreme za odmor i fizički i psihički. Biće bolje ako pronađete vremena za potpuni odmor.

Sanjati tribunal

Vredi se bojati manipulacije neprijatelja ako ste osuđeni za ono što niste počinili u snu. Neko očigledno želi da kontroliše tuđi život, diktira svoja pravila.

Neko ko se ugleda kao sudija u snu moći će da zauzme izabranu poziciju. Isprobati plašt znači preuzeti veliku odgovornost za sudbinu drugih.

Ako ste sanjali o parnici koju ste kontrolisali – očekujte sjajne uspone u sopstvenoj karijeri.

Advertisements

Značenje sna o suđenju

Ako u snu vidite sebe da idete na suđenje, to simbolizuje potrebu za preispitivanjem svog ponašanja, Vašeg načina postupanja sa ljudima ili načina na koji fokusirate svoje životne projekte.

Suđenje pokazuje da niste zadovoljni svojim ponašanjem. Samo po sebi suđenje je simbol borbe između dobra i zla. Ako ste u ulozi sudije, a ne optuženog, to znači da ćete uskoro preuzeti veliku odgovornost.

Snovi o suđenju označavaju da procenjujete nevinost ili krivicu sebe ili nekoga ko Vas je povredio.

Integrišete se i sukobljavate sa svojim unutrašnjim kritičarem i sudijom i donosite presudu o važnoj situaciji koja se upravo dogodila u Vašem životu.

Imajte na umu da se Vaše najveće životne lekcije obično nauče putem pokušaja i greške.

Ako sanjate da Vam se sudi, previše ste samokritični i trebalo bi da budete bolji prema sebi. Ako u snu prisustvujete ili gledate suđenje, još niste odlučili da li Vam se sviđa neko koga ste upoznali u stvarnom životu.

Ako ste optuženi, dobro obratite pažnju na to za šta ste optuženi. Ako ste tužilac, pogledajte kako je učinjena nepravda. U svom svakodnevnom životu morate biti objektivni, fokusirani i fer.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da Vam se sudi može ukazivati na to da sanjalac treba više da prihvata sebe i manje prosuđuje druge.

Suđenje u duhovnom smislu je sve što testira naša duhovna uverenja i razumevanja do krajnjih granica.

Često takav san ističe naše najslabije tačke – ponekad i načine na koje možemo biti najosuđeniji – u kojem slučaju imamo priliku da postignemo više razumevanja u stvarnom životu.

Advertisements

Zamišljajući sebe kako stojite pred suđenjem u snu, Vaše nesvesno ja može izražavati neku vrstu krivice i žaljenja. To može biti rezultat određenih radnji sprovedenih tokom budnog života.

Sanjati da ste na suđenju može se tumačiti kao da previše prosuđujete i sami sebe i druge.

Tražite pronalaženje i postizanje savršenstva, pa kao rezultat toga možete izazvati neku vrstu svađe sa drugima. Ako se to dogodi, pokušajte malo da se opustite i naučite da prihvatate sebe i druge takvima kakvi su.

Ako sanjate da Vam se sudi, može odražavati Vaše osećaje da ste stavljeni pod mikroskop i da bivate pomno posmatrani zbog svojih postupaka.

Takođe se možete osećati kao da Vas nešto i neko optužuje.

Još tekstova