Sanovnik sunce – Šta znači sanjati sunce?

Prisustvo sunca u snovima, koje se vidi na nebu ili njegova ilustracija, generalno predstavlja večnu ljubav, slavu i velika dela.

Dakle, kad god sunce izađe, znači da sanjalacu predstoje veće i bolje stvari.

Advertisements

Možda biste mogli postati ugledni filantrop koji sjaji svetlom za pojedince koji se bore, ili biste mogli pronaći voljenog i odanog partnera pored sebe kroz životne uspone i padove.

U stvari, pozitivna energija koju odaje sunce može neutralizovati, ako ne i izbrisati, druge negativne simbole koji mogu biti prisutni u istoj viziji.

Sanjati gledanje izlaska sunca

Gledanje izlaska sunca u snu simbol je prosperiteta i uspeha. Na primer, gledate izlazak sunca sa vrha planine ili plaže.

Advertisements

Sve ove divne lokacije za gledanje izlaska sunca na horizont sugerišu bogatstvo i blagostanje koje Vas očekuju u bliskoj budućnosti.

Druga interpretacija ovog simbola sna odnosi se na mirnu i promišljenu prirodu sanjalaca.

Vaša sposobnost da zadržite hladnu glavu uprkos napetim i mogućim stresnim situacijama omogućila bi Vam da postignete mnoge trijumfe.

Sanjati sunce na horizontu

Gledanje sunca na horizontu, verovatno u trenutku nakon izlaska ili u sumrak, znači da imate sposobnost da ostvarite svoje ambicije i postanete uspešni zbog svoje prirode.

Ovo takođe ukazuje na urođenu snalažljivost i snažan lični integritet koji će Vam pomoći da rešite najteže probleme i dileme sa kojima možete da se susretnete kao deo Vaših napora u ostvarenju Vaših snova.

Kao takvo, sunce simbolizuje Vaš nepokolebljivi optimizam i fokusiranost na Vaše ciljeve.

Gledanje zalaska sunca

Sanjati gledanje zalaska sunca, možda zamišljeno dok ste napolju ili u svom domu gledajući kroz prozor, implikacija je starenja i svih posledica koje proizilaze iz toga.

Advertisements

Možda ste više svesni prolaska vremena i svih stvari koje još niste postigli. To je takođe pokazatelj sve većih poteškoća koje možete imati u postizanju svojih ciljeva.

Stariji um i telo možda nisu tako opremljeni da se nose sa stresom, ponavljanjem i učenjem kao kad ste bili mlađi. Alternativno, ovo bi takođe moglo biti znak Vaše želje da učinite nešto potpuno novo i neočekivano.

Sanjati sunce kako viri kroz oblake

Videti sunce kako viri kroz oblake, nakon kiše ili tokom oblačnog dana, znači da biste uskoro mogli imati sreće na svojoj strani, jer će se većina, ako ne i svi, Vaši problemi rastopiti.

Ovo takođe predstavlja priliku da postignete veliki napredak u svojim trenutnim projektima i poduhvatima.

Međutim, ovo takođe podrazumeva sažetost, što znači da biste morali da delujete brzo, kako biste iskoristili ovu retku priliku kada je sudbina na vašoj strani.

Možda treba da  zatražite nečiju pomoć kako biste ubrzali stvari.

Sanjati oblake koji blokiraju sunce

Posmatranje sunca kako prolazi kroz oblake, prekriveno i blistavo deblokirano tokom čitavog Vašeg sna poput vremenskog zastoja, sugeriše dolazak perioda finansijskih problema.

Advertisements

Mogli biste se suočiti sa brojnim poteškoćama i izazovima, možda i rastućim dugom ili neplaćenim računima bez sigurnog načina da ih platite.

Srećom, oni se ne bi potukli uzajamno. Čak možete dobiti najbolje iz oba sveta, kao što su pronalaženje profitabilnog posla, ulaganja i profesionalni rast na horizontu.

Sanjati jarko sunce

Jarko sunce, do tačke da zaslepljuje kao tokom vrelog letnjeg dana u podne, ukazuje na velika dostignuća u stvarnosti.

Bez obzira na to koji Vam je trenutno cilj, čini se da ovaj simbol snova ukazuje na to da imate vrlo optimistične šanse da ga postignete.

Svetlost sunca direktno je proporcionalna stepenu sreće i ispunjenosti koji biste mogli da steknete svojim trijumfom.

Možda će Vam trebati da blago koračate i ne dozvolite da Vas ova pobeda udari u glavu.

Sanjati da se divite zalasku sunca

Divljenje zalasku sunca u snu, sa društvom prijatelja ili voljenih ili bez njih, predlaže pozitivan zaokret u Vašem životu, jer će Vas povoljni događaji usmeriti u pravom smeru.

Povoljne promene mogu se dogoditi ako dođe do zastoja u poslednje vreme.

Štaviše, ovo takođe simbolizuje dobro zdravlje i dug život, tako da možete u potpunosti uživati i iskoristiti prednosti promena dobrodošlice koje će Vam se dogoditi uskoro.

Srećom, ova dešavanja verovatno će blagosloviti sve aspekte Vašeg života.

Sanjati crveno sunce

Sunce crveno u sumrak ili ono koje je postalo oskudno zbog strašnog zagađenja vazduha, upozorava na prošle prestupe.

Možda mislite da ste zakopali i efikasno izbegli posledice prethodnih krivičnih dela, nažalost, ovaj simbol sna znači da grešite.

Čini se da bi na vreme imalo načina da otkrijete svoje greške i naterate se na suočavanje, pa čak i platite za svoja dela iz prošlosti.

Advertisements

Biti odgovoran za svoje postupke verovatno je životni način uspostavljanja ravnoteže i pravde prema ljudima kojima ste zgrešili.

Sanjati sunce prekriveno oblacima

Sunce koje je bilo zatamnjeno ili prekriveno oblacima, poput gustih i tamnih oblaka pre oluje, ukazuje na propuste i zastoje na koje biste mogli naići u vezi sa svojim planovima i projektima.

Što se više oblaka pojavi na nebu, to će biti teži izazovi.

Dakle, ako se radi o jednom oblaku koji pokriva Vaš pogled na sunce, onda to (na sreću) znači da bi problemi bili privremeni. Često problem može doći iz Vašeg domaćinstva ili od članova porodice.

Sanjati sunce za vreme pomračenja

Videti sunce tokom pomračenja, možda tokom delimičnog pomračenja Sunca ili pre nego što se dogodi potpuno pomračenje, znači da su pred Vama teškoće i patnje.

Tama koja pada na zemlju za vreme pomračenja simbolizuje tamu koja će pasti na Vas, očaj i tugu koju biste mogli osetiti, usled tragičnog incidenta ili mogućeg neuspeha.

Srećom, budući da pomračenje ne traje dugo i događa se samo na trenutak, to znači da bi se tama uskoro završila.

Advertisements

Sanjati Sunce u svemiru

Gledanje Sunca iz svemira, možda ako se zamislite kao astronaut ili da lebdite sa Suncem, znači da se fokusirate na sopstvenu energiju.

Vaš unutrašnji sjaj mogao bi goreti sjajnije nego inače ili se smanjivati usled poteškoća. Tako da možda razmišljate o načinima kako da potpalite vatru u sebi.

Alternativno, Sunce takođe može predstavljati početak života ili novu životnu silu. To bi se moglo odnositi na bebu ili na ličnu transformaciju koja će Vam dati novi početak.

Sanjati da ne možete gledati u sunce

Nemogućnost gledanja direktno u sunce, možda zato što previše blista ili su Vam oči napete zbog nedostatka sna, ukazuje na potencijalni sukob koji bi mogao nastati u Vašem društvenom krugu.

Možda se napetost između Vas i prijatelja razvija već neko vreme. Možda to ima neke veze sa sukobom ličnosti ili poverenja.

Nažalost, ova osoba bi Vas mogla isprovocirati i pokvariti Vam raspoloženje, što bi rezultovalo sukobom. I Vi i ova osoba biste pokazali svoje pravo lice jedno drugom.

Sanjati sunce i mesec zajedno

Gledanje sunca i meseca zajedno na  nebu, možda tokom dana, dok sunce još uvek ne sja, a mesec je i dalje slabo vidljiv, je loš znak.

To znači da će oružani sukob ili možda čak i rat opustošiti Vašu domovinu, možda čak i područje u kom živite.

Ovo Vas možda podsvest pokušava pripremiti za haos koji bi se mogao dogoditi. Treba da budete dovoljno fizički i psihički snažni da biste preživeli takvo iskušenje i zaštitili svoje najmilije.

Advertisements