Sanovnik sveće – Šta znači sanjati sveće?

Videti goruću sveću sa plamenom u snu znači da će vam sreća i nada stići u malim i postojanim količinama.

U nastavku ćemo navesti i pomoći vam da protumačite najčešće snove koji se odnose na sveće.

Advertisements

Sanjati da palite sveću

Sanjati o tome da palite sveću vatrom sugeriše da ste na putu za traženjem istine. Tražite intelekt, prosvetljenje i da budete svesniji ko ste.

Sanjati da ne možete zapaliti sveću

Ako ste sanjali da pokušavate da zapalite sveću, ali ne možete jer je sveća bila mokra, to znači da tugujete zbog određenih prošlih problema u vašem životu.

Negirate prethodne događaje i ne možete da prihvatite rezultate.

Advertisements

Ako vam je teško da zapalite sveću zbog spoljašnjih faktora poput vetra, to govori o tome da prolazite kroz duhovne teškoće. Teško vam je da pronađete svoj put.

Razmislite o pronalaženju mentora ili zatražite savet drugih da vam pomognu kroz mračno vreme.

Sanjati da gasite sveću

Ako ste ugasili sveću u snu, to znači da predajete značajan aspekt sebe. Nešto što vam je bilo važno je van vaše kontrole.

Sanjati da kupujete sveću

Kupovina sveća u snu, znači da treba trošiti vreme i trud da investirate u svoj intelekt i duhovnost. Razmislite o praćenju određenih gurua ili knjiga kako biste poboljšali svoje misaone sposobnosti.

Sanjati vosak za sveće

Vosak za sveće u snovima znači prolazak vremena. To bi moglo signalizovati žaljenje zbog izgubljenog vremena koje se nikada neće moći vratiti.

Sanjati držač ili posudu za sveće

Snovi o držaču ili posudi za sveće, bez sveće predstavlja osećaj odbacivanja ili razočaranja. U životu ćete možda osećati prazninu koju treba ispuniti svetlošću i toplinom.

Sanjati rođendanske svećice

Videti ili koristiti rođendanske sveće u snu predstavlja nove početke ili ponovna rođenja. Možda ćete doći u nove ideje ili ideologije.

Advertisements

Imate misli ili želje za boljim životom. Radujete se budućnosti i šta vam može ona doneti.

Sanjati nezapaljenu sveću

Ne zapaljena sveća u snovima znači da ne koristite svoj puni potencijal. Možda je potrebno da se opremite pravim znanjem ili alatima da biste ostvarili svoje ciljeve.

Sanjati sveću koja je u potpunosti izgorela

Ako ste sanjali sveću koja je u potpunosti izgorela, to znači da imate strahove od starenja i umiranja. Možda ste čuli vesti o tome da je neko preminuo u poslednje vreme.

Sanjati da sveća gori snažno i sjajno

Ako sveća gori snažno i sjajno u snu, to znači da je pravo vreme da potražite duhovno prosvetljenje ili druga područja koja mogu obogatiti vašu dušu.

Sanjati mirisne sveće

Ako su mirisi sa sveće koja gori u snu prijatni, to ukazuje na to da će vaš naporan rad biti nagrađen. Međutim, ako je miris neugodan, to znači da vaš rad može da vam donese negativne rezultate.

Sanjati mnogo sveća u različitim bojama

Ako san sadrži mnogo zapaljenih sveća i da one gore u različitim bojama, to znači da se u vašem životu događa previše aktivnosti. Možda biste trebali da usporite i udahnete i dobro razmislite pre nego što nastavite.

Sanjati belu sveću

Bele sveće u snu predstavljaju duhovno vodstvo na koje nailazite tokom životnog puta.

Advertisements

Sanjati crnu sveću

Snovi o crnoj sveći ili tamnom plamenu mogu biti sukobljavajući znak. Ovaj san označava nepoznato i misteriju. Razmislite o kontekstu sna i okoline da biste imali bolju predstavu.

Vaš bi um mogao da predloži da istražite misteriju i nepoznato, kada stvari izgledaju sigurno. Možda ćete pronaći skrivene tajne za koje niste mislili da su moguće.

Sanjati crvenu sveću

Videti sveću u crvenoj boji u snu simbolizuje neku intimnu ili romantičnu vezu.

Možda ne dajete korektnu priliku vezi i otpuštate je pre nego što uložite dovoljno vremena da saznate više o drugoj osobi. S druge strane, možda jednostavno ne osećate nikakvu hemiju ili strast.

Sanjati plavu sveću

Plave sveće u snu predstavljaju mir uma koji proizlazi iz konformizma i nedostatka individualnosti.

Sanjati zelenu sveću

Zelena sveća je dobar znak koji se odnosi na zdravlje i vitalnost. Bolje zdravlje bi moglo biti na putu.

Sanjati narandžastu sveću

Ako ste sanjali plamen narandžaste sveće, to znači da će u vaš život doći srećna vremena. Očekujte dobra i dugotrajna prijateljstva.

Sanjati ružičastu sveću

Sanjanje o ružičastim svećama znači da ćete ponovo uspostaviti odnos sa članovima porodice, nakon dužeg vremenskog razdoblja ili svađe.

Sanjati ljubičastu sveću

Ljubičasta sveća u snovima znači da će se vaši ciljevi i projekti ostvariti. Prosperitet i autoritet možete očekivati ako palite ljubičaste sveće.

Sanjati da kupujete sveće

Sanjati o kupovini sveća znači gubitak snage i nesigurnost u postizanju ciljeva. Osećate se neporaženo i neispunjeno. Osećate se prazno i bez emocija.

Nažalost, ovo je teško jer niste sigurni gde idete u životu. Kupovina sveća u snu je aspekt vas koji vam je nepoznat ili čudan. Morate uložiti malo napora kako biste uspeli.

Možda forsirate svoja mišljenja i osećanja na druge. Možda ćete prelaziti isti problem ili situaciju ponovo i ponovo bez ikakvog zaključka.

Sanjati da jedete sveće

Sanjati o jedenju sveća znak je vaših želja da dominirate i komandujete drugima. Ima nešto iz vaše prošlosti što ne priznajete.

Advertisements

Jedenje sveća u snu je znak smrti i ponovnog rođenja. Čekate znak da napravite sledeći korak. Osjećate da ste meta kritike.

Ovaj san može da predstavlja sreću. U skladu ste sa svojim svesnim ili svojim instinktom.

Sanjati da gasite sveće

San o gašanju sveća znak je za ljutnju, neprijateljstvo i erupciju nekih jakih emocija. Imate čvrsto razumevanje i dobro razumevanje neke situacije.

Ovaj sna označava dugovečnost i stabilnost. Uspeh i ugled su nadohvat ruke.

Gašenje sveća u snu predstavlja vašu sposobnost da istovremeno kombinujete zabavu i uzbuđenje sa produktivnošću. Bićete umešani u neku pravnu stvar.

Morate prihvatiti svoj status u životu i tamo gde stojite.

Sanjati slomljene sveće

Slomljene sveće u snovima predstavljaju sek*ualnu nemoć, a posebno strah i brigu zbog toga.

Advertisements

Osećate se zarobljeni i ne znate šta da radite ili gde da idete. Treba da odvojite malo slobodnog vremena i da se pobrinite za unutrašnje dete u sebi.

Ovaj san označava vašu želju da pronađite rešenje problema. Ne puštate ljude lako u vaš život.

San o polomljenoj sveći nagoveštava vašu želju za instant bogatstvom ili slavom. Osećate se ograničeno u izražavanju svojih ideja i osećaja.

Ne sudite ljude prema njihovom izgledu. San se odnosi na vašu borbu sa karijerom, vezom ili drugim problemima. Ne bi trebalo da se uzdate u jednu osobu.

Sanjati da držite sveću

Ako ste sanjali da držite sveću, pred vama je težak posao. Možda niste u stanju da efektivno izgovorite svoja osećanja.

Osećate se nesigurno i samosvesno u pogledu svog izgleda. Morate biti objektivniji kada procenjujete situaciju.

Držanje sveće u snu ukazuje na akciju, hitnost i dovršavanje. Sprečeni ste da se potpuno izrazite.

Ovaj san je predskazanje za vašu osvetoljubivu prirodu i osvetoljubivost. Na neki način vas potkopavaju ili guše.

Sanjati da palite sveću u crkvi

San o paljenju sveća u crkvi ukazuje na romantiku i dug i srećan brak. Uživate u rezultatima svog rada. Vaš san nagoveštava pozitivne izglede uz malo sreće.

Paljenje sveće u crkvi u vašem snu nagoveštava jasnoću i istinu. Tražite da unesete radost u svoj život. Ovaj san označava ljubav, lepotu, zaštitu i sreću.

Sanjati da vam neko pokloni sveću

Sanjati o tome da vam neko pokloni sveću znači vaše veštine vođenja i vašu sposobnost da oblikujete umove drugih. Za svoje postupke morate preuzeti odgovornost.

Morate se obavezati i držati se toga. San je signal za neku primedbu. Drugi pričaju o vašoj privatnoj vezi.

Ovaj san znači vaše unutrašnje snage i slabosti. Bili ste potpuno zavisni. Ideje ili aspekte sebe spajate zajedno.

Advertisements

San je znak za put ka vašim životnim ciljevima. Morate naučiti da se oslanjate na druge, a ne da sve radite sami.

Sanjati miris sveće

San o mirisu sveća metafora je za entuzijazam, kreativnost i talent. Kroz život napredujete sa velikim samopouzdanjem, spremnošću i integritetom.

Tražite mir i tišinu. To ukazuje na neku prepreku koja ometa vaš napredak i ciljeve. Tražite priznanje za svoj rad.

Mirisne sveće san su pokazatelj lepote, sklada i spokoja. Tražite neki oblik ugode. Morate naučiti da prepoznate lepotu u sebi. San se odnosi na visok nivo svesti.

Sanjati da dobijete sveću

San u kome dobijete sveću nagoveštaj je potencijalno štetne situacije ili odnosa. Vaš skriveni potencijal takođe će biti otkriven. Vaš san znači posvećenost vezi.

Morate naučiti da budete slobodniji i otvoreniji. Primanje sveće u snu je dokaz prepreke između dva stanja svesti. Osećate se nemoćno, anksiozno ili frustrirano.

Imate poteškoća u vezi sa svojim osećanjima. To signalizuje plodove vašeg rada i vaša životna iskustva. Imuni ste na neku bolest ili virus.

Advertisements

Sanjati da jedete vosak od sveća

Sanjati o jedenju voska za sveće znači da ste možda preterano zaštitnički nastrojeni. San je znak vašeg osećaja krivice i kajanja zbog neke situacije.

Nešto je previše dobro da bi bilo istinito. Jesti vosak za sveće u snu je pokazatelj vaše sposobnosti da posegnete i brinete o ljudima.

Kratko menjate sebe u svojim postignućima. Morate biti fleksibilniji u svom načinu razmišljanja.

Sanjati puno sveća

San o puno sveća nagoveštaj je emocionalne slobode. U svojoj ste vezi u opuštenom stanju. Ovo označava rast, razvoj i negu. Morate se opustiti.

Mnogo sveća u snu simbolizuje odakle ste došli i kako ste postali to što ste danas. Možda je vreme za novi početak.

Neka osoba vas snažno drži uprkos naporima da se oslobodite nezdrave veze. Morate da napravite neke drastične promene u svom životu.

Advertisements

Sanjati plamen sveće

Sanjati o plamenu sveće vaša je potreba da priznate svoju senzualnu stranu. Želite da istražite i eksperimentišete.

U stanju ste da se suočite sa teškim preprekama i sa uspehom i lakoćom prevaziđete barijere. Ovaj san navodi stvari koje otkrivate i aspekte sebe koje zadržavate u sebi.

Imate naduvan osećaj moći. San o plamenu sveće je preteča snage i hrabrosti. Vi odbijate da se suočite sa problemima iz prošlosti koji utiču na vaš sadašnji život.

Konačno ćete postići u životu ono što želite. Ovo je znak smanjenog osećaja slobode. Prilagodljivi ste i otvoreni za promene.

Advertisements