X

Sanovnik svekrva / svekar – Šta znači sanjati svekrvu / svekra?

FOTO: PIXABAY

Značenje sna o svekrvi ili svekru može biti dobro ili loše, a sve zavisi od osećaja koje imate prema njima kao i vašim odnosima.

Advertisements

Snovi o svekrvi ili svekru nisu uobičajeni snovi. Skoro da ih sanjaju samo žene koje su udate ili su bile nekad u braku, a sada se razvode.

Ovi snovi bi takođe mogli otkriti animozitet ovih žena prema majci ili ocu svog partnera ili ljubav i poštovanje koju prema njima osećaju.

Ovi snovi često su odraz svakodnevnih aktivnosti i susreta sa svekrvom ili svekrom.

Ako je odnos između vas dobar i uživate provoditi vreme u njihovom društvu, što je nešto što često radite, vaš san ima dobro značenje.

Advertisements

Takav san je često odraz vašeg zadovoljstva članovima porodice i porodičnim životom. Verovatno se odlično slažete sa članovima porodice što vas čini izuzetno srećnim.

Ako nemate dobar odnos sa svojom svekrvom ili svekrom, na primer, ako vam smetaju i prave probleme i uživaju da “guraju nos u vaš brak”, onda vaš san o svekrvi ili svekru nema dobro značenje.

Verovatno vam svekrva smeta jer misli da niste dovoljno dobri za njenog sina i to vam ide na živce.

Ako često sanjate o svojoj svekrvi, najverovatnije je da vam podsvest šalje poruku da imate problem sa svekrvom, sa čime morate što pre da se pozabavite.

U nekim slučajevima žene koje nisu u braku i sanjaju svekrvu ili svekra, mogli bi očekivati da će se u skoroj budućnosti venčati.

Advertisements

Ako se oni ne zaruče ili venčaju, verovatno će uskoro imati takav događaj u svojoj bliskoj okolini.

Sanjati da vidite svekrvu ili svekra

Ako ste sanjali da vidite svekrvu ili svekra, taj san može da simbolizuje da ste delimično zadovoljni nečim. Ovaj san može ukazivati na to da se morate nagoditi za nešto što nije bio vaš izbor ili nije bio vaš prvi izbor.

To takođe može ukazivati na neke kompromitujuće situacije u kojima biste se uskoro mogli naći.

Ponekad ovaj san ukazuje na potrebu da se odreknete nečega kako biste postigli ono što želite, a istovremeno osećate kao da vam ta situacija dugoročno koristi.

San u kome vidite svoju svekrvu ili svekra takođe može značiti vašu sreću jer vaši gubici nisu toliki koliko ste očekivali da budu.

Advertisements

To takođe može ukazivati na sreću jer ste u jednoj situaciji postigli čak delimični uspeh. Ovaj san takođe može ukazivati na to da rado prihvatate pomoć i podršku drugih.

San u kojem ste videli svekrvu ili svekra takođe može ukazivati na frustracije i razočaranja, posebno ako vi i vaša svekrva niste u dobrom stanju.

Ovaj san bi vam mogao otkriti frustraciju jer osećate da vas životne okolnosti sprečavaju u ostvarivanju nekih ciljeva.

Možda se osećate kao da morate kompromitovati mnogo više nego što je neophodno u nekoj situaciji.

Sanjati pokojnu svekrvu ili svekra

Ako ste sanjali svoju pokojnu svekrvu ili svekra, taj san je obično dobar znak, koji simbolizuje dugovečnost.

U nekim slučajevima, ovaj san može ukazivati na nemogućnost prilagođavanja nekim okolnostima ili nekoj okolini i predstavlja opasnost da krenete pogrešnim putem ili razvijete neku opasnu naviku.

Sanjati da svekrva ili svekar umire ili se razboli

Ako ste sanjali da vam svekrva ili svekar umire ili se razboli, taj san je vrlo dobar znak, koji simbolizuje vašu dugovečnost.

U nekim slučajevima, ovaj san može ukazivati na suočavanje sa nekim problemima na poslu ili propadanje porodične imovine.

Ovaj san ponekad ukazuje na primanje pomoći nakon što vam više ne treba.

Sanjati svekrvu ili svekra koji se vraćaju u život

Ako ste sanjali da se svekrva ili svekar vraća u život, taj san nije dobar znak, koji često simbolizuje nesreću ili bolest na koju biste vi ili neko drugi mogli uskoro da naiđete.

Advertisements

Sanjati seks sa svekrvom ili svekrom

Ako ste sanjali da imate seks sa svekrvom ili svekrom, taj san može ukazivati na to da ste zadovoljni nekom situacijom koja vam prvo nije bila izbor.

Ovaj san bi vam takođe mogao otkriti sreću, jer su se neke alternative pokazale podjednako dobre kao i vaši primarni izbori.

Ovaj san takođe može ukazivati na osećaj sreće zbog nečega što ste neočekivano primili. Ovaj san ponekad može ukazivati i na to da vas neko ponovo pokušava prevariti.

Sanjati da se svađate sa svekrvom ili svekrom

Ako ste sanjali da se svađate ili čak udarate svekrvu ili svekra, taj san može ukazivati na mogućnost stavljanja nekoga u tešku situaciju, jer želite da vam ta osoba pomogne u nečemu.

Ovaj san može ukazivati na potrebu bolje kontrole i sebe i svojih emocija. Izbegavajte impulsivnost jer možete povrediti sebe ili nekoga drugoga ili prouzrokovati neku drugu štetu.

Sanjati da ubijete svekrvu ili svekra

Ako ste sanjali da ubijete svekrvu ili svekra, taj san može ukazivati na pomoć nekome, iako za to nemate nikakvog interesa.

Sanjati da se svekrva ili svekar mole

Ako ste sanjali da se svekrva ili svekar moli, taj san može ukazivati na pogrešno tumačenje stava i ponašanja osobe koju volite.

Sanjati da poljubite svekrvu ili svekra

Ako ste u snu poljubili svekrvu ili svekra, taj san može ukazivati na dobijanje dragocenih informacija ili pomoći od osobe kojoj ne verujete mnogo.

Sanjati svekrvu ili svekra u toaletu

Ako ste sanjali da vidite svekrvu ili svekra u toaletu, taj san može ukazivati na to da će se neka osoba koja vam na neki način pomaže u tome hvaliti.

Sanjati svekrvu kao mladu ili svekra kao mladoženju

Ako ste sanjali svoju svekrvu kao mladu ili svekra kao mladoženju, taj san nije dobar znak i mogao bi ukazivati na to da je u opasnosti da se razboli ili umre.

Advertisements

Sanjati da svekrva ili svekar plače

Ako ste sanjali kako svekrva ili svekar plače, taj san nije loš znak i mogao bi ukazivati na to da ćete uskoro postati nezavisni u nekoj situaciji.

Sanjati da vas svekrva ili svekar zabrinuto gleda

Ako ste sanjali da se svekrva ili svekar brine za vas, taj san nije dobar znak i verovatno znači da ste u nekoj vrsti opasnosti. Trebao bi smatrati ovaj san upozorenjem da budete oprezni u narednim danima.

Sanjati da svekrva ili svekar galami na vas

Ako ste sanjali da svekrva ili svekar galami na vas, taj san nije dobar znak i verovatno ukazuje da imate opasnost da doživite neku nesreću ili se razbolite.

Preduzmite mere predostrožnosti kako biste pokušali da sprečite da se ovi događaji dese.

Sanjati da vas svekrva ili svekar udara

Ako ste sanjali da vas svekrva ili svekar udara ili povredi na neki drugi način, taj san može ukazivati na osećaj krivice jer ste joj/mu učinili nešto pogrešno.

Advertisements

Ovaj san takođe može ukazivati na to da ste iz nekog razloga emocionalno uznemireni, verovatno zbog nekih bračnih problema koje trenutno imate.

Šta znači sanjati svekrvu ili svekra?

Na psihološkom nivou, simbol svekrve ili svekra u tumačenju snova simbol je neželjenog uticaja na život sanjara.

U tumačenju snova sukob sa svekrvom ili svekrom takođe može odražavati nerazrešene želje i potrebe.

Svekrva često ima lošu reputaciju. Kao majka partnera, ona se bori za ono što sina ili ćerku oblikuje do kraja života – na bolje ili na gore.

San o članovima porodice poput svekrve ili svekra je sigurno usko povezan sa emocijama. Možda sanjar ima vrlo dobre odnose sa njima.

Advertisements

Za tumačenje snova važan je pre svega kontekst u kome stoji simbol i koje senzacije aktivira u snu. U tumačenju snova porodica uglavnom ukazuje na dobrobit sna.

Međutim, poslovni aranžmani među članovima porodice smatraju se znakom upozorenja previše dobre vere. Međutim, simbol svekrve ili svekra u snu je izuzetak: njihova pojava u snu obećava profesionalne i finansijske uspehe.

S druge strane, ovaj simbol snova može da upozorava na sporove. Značenje u suštini zavisi od stvarnog odnosa sa svekrvom ili svekrom.

Ako imate dobar odnos verovatno se možete osloniti na njihov savet i podršku. Ako je veza napeta, to negativno utiče na sklad u partnerstvu.

U narodnom tumačenju snova svekrva kao simbol sna ima nekoliko različitih značenja. Za jedno, njeno pojavljivanje u snu najavljuje uznemirenost i neslaganje između ljubavnika.

Advertisements

S druge strane, ovaj simbol iz snova pojavljuje se kao poziv da ne zapnemo u ljubomori i nepravedne optužbe. Na kraju, svekrva kao starija osoba sa više životnog iskustva takođe može pružiti pomoć i podršku.

Ako vam je tekst bio koristan, lajkujte i podelite. ❤
Još tekstova