X

Sanovnik svemir – Šta znači sanjati svemir (kosmos, vasionu ili univerzum)?

FOTO: PIXABAY

Sanjati svemir uopšte, poput zamisli da se krećete kroz svemir ili posmatrate ogromno prostranstvo svemira moćnim teleskopom, znači da možda imate puno mogućnosti ili prilika koje Vam se približavaju.

Advertisements

Dakle, svemir u ovom scenariju odnosi se na period u kome biste morali pažljivo odmeriti svoje mogućnosti, da biste postigli najbolji mogući ishod.

Ovo takođe može da simbolizuje Vaš lični rast, posebno kada je reč o otvorenijoj javnosti i široj perspektivi u životu.

Sanjati da padate u dubok i mračan svemir

Beskrajno padanje u duboki i mračni svemir otkriva gubitak pravca ili osećaja svrhe. To takođe može značiti silaznu putanju u depresiju ili očaj.

Kada se stvari počnu raspadati ili doživite neuspeh, Vaš odgovor može biti negativniji nego inače.

Advertisements

Tako da je Vaš um verovatno ogledalo tipične reakcije na gubitak nade i motivacije kada stvari postanu teške.

Dubina i tama takođe odražavaju Vašu sklonost ka ostajanju u negativnim situacijama umesto da tražite rešenja za svoje probleme.

Sanjati univerzum

Posmatranje ogromnog svemira, izvan našeg Sunčevog sistema, pa čak i izvan područja galaksije Mlečni put, verovatno otkriva Vaše nestrpljenje prema projektu ili zadatku za koji treba dosta vremena da se završi.

Nažalost, možda ćete morati da sakupite više strpljenja i usredsređenosti jer uspeh i neuspeh ovog poduhvata najverovatnije zavise od temeljnog i pažljivog rada.

Tako da možda odmaranje tu i tamo, ili dopuštanje Vašem umu da se oporavi nakon dugih perioda koncentrisanog rada, može da Vam pomogne da izbegnete premor.

Advertisements

Sanjati da ste u svemiru u svemirskom brodu

Videti sebe kako putujete u svemiru unutar svemirskog broda je znak upozorenja. Možda se osećate zarobljeni, očajni i izvan svoje moći dok ste u svemirskom brodu udaljenom od ostatka čovečanstva i svega ostalog što je sigurno i poznato.

Ovaj san je znak da biste se mogli uskoro suočiti sa izazovima i teškim vremenima. Na nekom nivou ćete možda imati osećaj o tim nadolazećim izazovima.

To je upozorenje i guranje da se pripremite i preduzmete mere predostrožnosti da biste se bavili tim stvarima.

Sanjati da istražujete svemir

Ako sanjate o istraživanju svemira samo očima dok sedite ili stojite na jednom mestu ili istražujete prostor u planetarijumu ili pomoću teleskopa, to znači da Vam je potreban predah ili promena od svakodnevnog  mlevenja.

Možda trenutno prolazite kroz posebno naporan i izazovan period na poslu ili u drugim oblastima svog života, u kojima nemate vremena za predah i ne možete da pobegnete iz svoje rutine zbog hitnih rokova.

Advertisements

Ovaj san označava da Vam očajno treba promena i izvesno olakšanje od svakodnevnih obaveza.

Sanjati nekoga kao astronauta u svemiru

Ako sanjate o prijatelju, članu porodice, slavnoj ličnosti koju pratite ili nekom poznatom ili nepoznatom kao astronautu u svemiru, obučenom u svemirsko odelo i drugu opremu, to je negativan znak.

Ovaj san najverovatnije predstavlja porodična pitanja koja će se uskoro pojaviti. To je znak za novi sukob i napetost, posebno između mlađih i starijih generacija u porodici.

Možda Vi ili drugi članovi Vaše porodice koji pripadaju različitim generacijama ne gledaju istim očima na određena pitanja, što može izazvati sukob i napetost.

Sanjati da postajete astronaut u svemiru

Sanjati da postajete astronaut u svemiru može predstavljati vaša osećanja vezana za sklapanje novih prijateljstava i društvene interakcije sa novim, nepoznatim ljudima.

Možda se spremate za preseljenje ili ste se tek nedavno preselili u novi grad, susedstvo ili školu ili započeli novi posao gde ćete formirati nova prijateljstva i proširiti svoj društveni krug.

Sanjati o tome da ste astronaut u svemiru takođe bi moglo da predviđa ili nagoveštava podsvesne ili svesne misli o osnivanju nove porodice.

Sanjati da ste u svemiru

Sanjati o tome da se nalazite u svemiru može predstavljati ili zadovoljstvo ili strah.

Sanjati da lebdite u svemiru bez ikakvog gravitacijskog povlačenja simbolizuje komunikaciju i bliskost u kojoj uživate sa svojim prijateljima.

Međutim, ako ste iskusili strah i nelagodu zbog boravka u svemiru, to može predstavljati osećaj straha i percepciju pretnje povezane sa Vašim bliskim vezama sa Vašim prijateljima.

Advertisements

To može značiti da ste zabrinuti da preokupacija poslovima i obavezama može negativno uticati na Vašu komunikaciju i bliskost sa prijateljima.

Još tekstova