Sanovnik svlačenje – Šta znači sanjati svlačenje / da se svlačite?

Ovaj san je povezan sa osećajem da se nešto uklanja iz Vašeg života. Snovi su povezani sa našim podsvesnim umom, ponekad duhovni vodiči odozgo kontaktiraju sa nama preko procesa sna. Šta znači sanjati da se neko svlači?

Skidanje odeće u snu predstavlja simbol uklanjanja mentalnih blokada. Označava kako se osećate zbog svojih tajnih želja i želite da otkrijete svoju stvarnu ličnost.

Advertisements

Takođe može predstavljati Vaš fokus i posvećenost projektu. Kad spavamo, naša podsvest prikazuje svaku osobu u snu jer se ili želimo povezati s njima (u stvarnom životu) ili ih želimo bolje razumeti.

Videti muškarce u snu takođe može da simbolizuje poverenje u određeni deo našeg života. Ako u snu vidite nekoga koga poznajete, to znači da bezuslovno verujete toj osobi.

Videti nekoga i osećati nelagodu u snu ukazuje na osećaj osuđenosti na prošlost. Ovaj san takođe može potaknuti to da Vas je neko na neki način pogrešno ocenio – ako u snu vidite čoveka koga ne poznajete.

Advertisements

Videti muškarca ispred Vas tokom sna znači da morate biti više svesni emocija ljudi prema Vama. Ako se skidate na licu mesta pred nekom osobom, to znači da pokušavate da je bolje upoznate i pokažete razumevanje.

Videti sebe kako skidate odeću u snu je zanimljiv simbol. Moglo bi biti mnogo aspekata ovog sna koji su važni za razumevanje.

Naše noćne vizije mogu pomoći u situacijama sa kojima se susrećemo u svakodnevnom životu, tačnije kako bismo poboljšali ili razumeli sebe.

Ako sanjate da se skidate u snu, to može ukazivati na to da tražite slobodu. To takođe može značiti da u životu moramo da se osećamo povezano sa drugima.

Ako se u snu morate skinuti, to pokazuje da imate jasan znak da na neki način promenite svoj život. Stvarni čin skidanja odeće može značiti da ste ograničeni.

Noseći novu odeću, okrećete stvari u drugom pravcu u životu.

Ako se u snu osećate nelagodno ili ne želite da se skinete (ili ste goli), to pokazuje da bi trebalo da se spustite do suštinskih osnovnih potreba i želja u svom životu i početi da uživate u njima.

Advertisements

Ovaj san takođe može značiti da imate nešto na umu čime treba da se pozabavite. Prema starim znanjima o snu – sanjati o skidanju znači sreću, a takođe i čast.

Sanjati osobu koju znate koja se skida u snu znak je koji Vam sugeriše da treba da budete pažljiviji u poverenju sa ljudima koje ste tek upoznali.

Ako se neko drugi u Vašem snu skine, prema starom shvatanju sna, to znači da ćete imati sreće, ali san takođe može ukazivati na ravnodušnost, očaj i stid.

Videti nekoga golog znači veliki prezir i negodovanje ako ih ne poznajete. Pored svog značenja, san o pojavljivanju golih predviđa da ćete se želeti odmoriti tokom sledećeg meseca.

Kad spavamo, naša podsvest prikazuje svaku osobu u snu jer se ili želimo povezati s njima (u stvarnom životu) ili ih želimo bolje razumeti.

Viđenje muškaraca u snu takođe može da simbolizuje poverenje u određenu osobu.

Ako u snu vidite nekoga koga poznajete, to znači da bezuslovno verujete osobi. Videti nekoga i osećati nelagodu u snu ukazuje na osećaj osuđenosti na prošlost.

Advertisements

Ovaj san takođe može da naznači da Vas je neko na neki način pogrešno procenio ako u snu vidite muškarca kojeg ne poznajete.

Ako sanjate da nemate odeću (pred nekim), to Vam je podsvest koja Vam govori da se ne osećate prihvaćenim.

Kako odeća u snu nudi osećaj zaštite, to je san koji znači da se osećate kao da nemate šta da sakrijete i da želite da osoba zna koliko Vam je stalo do njihovog mišljenja o Vama.

Ako skidate tuđu odeću, to znači da želite da Vas osoba bolje upozna. Može ukazivati na to da želite da otkrijete tajnu.

Ovaj san može da se desi ako imate posla sa introvertom koji nešto krije od Vas.

Očajnički želite da se ta osoba otvori prema Vama. Ovaj san govori o uspostavljanju duboke veze sa osobom s kojom se skidate u snu.

Vaša podsvest prikazuje kako skidate ovu osobu u snu jer zapravo želite da se to dogodi u budnom životu. To takođe može da simbolizuje poverenje u osobu sa kojom se zapravo skidate.

Ako se skidate sa nekim koga poznajete, to znači da bezuslovno verujete toj osobi.

Skidanje osobe u snu je uobičajeno. Međutim, skidanje i osećaj nelagode znači strah od toga da će neke od Vaših najgorih tajni izaći u javnost.

To može značiti strah od toga da će Vam biti suđeno zbog onoga što ste činili u prošlosti. Lako je pogrešno proceniti ljude i otvoriti se pre nego što u potpunosti razumemo ličnost drugih ljudi.

I naravno, zažalite zbog toga. Ako sanjate da se skidate pred nekim, osećate se kao da nemate šta da sakrijete i želite da ta osoba zna koliko Vam je stalo do njihovog mišljenja o Vama.

Videti nekoga kako se oblači u snu znači da bi trebalo da budete svesniji emocija drugih prema Vama. Ako sami skidate osobu, to znači da pokušavate da je bolje upoznate i pokažete razumevanje.

Sanjati da svlačite svoju odeću, znači da ste trenutno ranjivi i to znate. Ali ne plašite se biti ranjivi i pokažite drugim ljudima da Vam je stalo jer to čini Vas čovekom.

Advertisements

Ako se osećate kao robot i dosta Vam je toga, odlučili ste ili ćete odlučiti da otkrijete svoje pravo ja u bliskoj budućnosti.

Ako uklanjate sopstvenu odeću pred ogledalom, to znači da pokušavate da prihvatite određene delove svoje ličnosti koje ranije ne biste priznali.

Ako uklanjate odeću u javnosti i osećate se dobro bez nje, to otkriva Vaš divlji duh i otvoren um. Nikad Vas ne može zanimati šta drugi mogu reći o Vama ili kako Vas vide.

Advertisements