X

Sanovnik telefon – Šta znači sanjati telefon?

FOTO: PIXABAY

Telefon ili mobilni telefon u snu se odnose na neki oblik emocionalne bliskosti. San signalizuje da ste u mogućnosti da posegnete i povežete se sa drugima kad god želite.

Advertisements

Telefon je komunikacijsko sredstvo koje vas povezuje sa spoljnim svetom. U nekim slučajevima možete daljinski kontrolisati stvari ili ljude kako bi se ponašali na određeni način.

U nastavku ćemo proći kroz mnoge uobičajene scenarije iz snova vezane za mobitel ili telefon.

Sanjati telefon bez signala

Ovaj san sugeriše da bi nekoć pogodan odnos u vašem budnom životu mogao doći u problem. Otkrijte razlog zašto imate loš signal u snu da biste dobili dublji uvid.

Na primer, da li ste u liftu ili podrumu tokom sna? San odražava tu izolaciju, distancu ili ogromne prepreke koje stoje na putu vaše veze.

Advertisements

Osećate se emocionalno nasukanim. Vi se duže osećate povezanim sa važnim ljudima svog života.

Sanjati da vam je ukraden telefon

Ako ste sanjali da vam je ukraden telefon, to znači da imate poteškoća da u životu pustite nekoga ili nešto. Doživljavate vreme gubitka, jer život je mnogo teži.

Ako je telefon opljačkan silom, to vam predviđa da će neko namerno oduzeti vaš glas spoljnom svetu.

Sanjati slomljen ili pokvaren telefon

Slomiti telefon u snu ili naići na pokvaren mobitel znači da su vaši osećaji o nekada lakim vezama ili pristupu u životu ugroženi ili uništeni.

Uzmite u obzir kako vam se lomi telefon u snu. Razbijate li ga čekićem da ga uništite? Ili ste ga slučajno ispustili na pod?

Advertisements

San govori o tome da će neki od vaših bliskih prijateljstava ili odnosa imati ili su pretrpili nenadoknadivu štetu. Biće potrebno mnogo resursa i vremena da se poprave pokidane veze.

Sanjati da je ispucan ekran telefona

Napuklo staklo na ekranu mobilnog telefona odnosi se na pogrešna uverenja i osećaje koje još uvek pokušavate da ignorišete.

Želite da imate jasan prizor sa svojim temeljnim osećanjima, ali vi se odlučite skrasiti. Možda određene osobe u stvarnom životu dovode u pitanje vaš pogled na život.

Međutim, vi se držite toga kako stvari vidite i gledate, iako biste mogli znati da su manjkavi.

Ovaj san znači da ćete se vremenom naviknuti na vašu pogrešnu perspektivu. To bi u budućnosti moglo biti opasno jer rizikujete svoju vezu.

Advertisements

Sanjati da primate neželjenu poštu

Ako ste sanjali da ste primili neželjenu poštu na telefon, to znači da ćete biti zavedeni poslovnim ponudama. San govori o tome da biste u bliskoj budućnosti mogli biti zavedeni lošim ponudama. Zanemarite ili odbacite te zahteve.

Sanjati da je telefon zaključan zbog greške

Sanjati o zaključavanju vašeg mobilnog telefona zbog greške u otisku prsta, prepoznavanju lica ili lozinci znači da će vaš pristup dobrom odnosu verovatno biti ugrožen i teško prevaziđen.

Možda imate poteškoća da govorite istim jezikom kao i vaši bliski. Nedostaje vam i nemate pristup da ih oni čuju.

Sanjati da telefon pada u vodu

Spuštanje ili padanje telefona u vodu je san vrlo sličan snu u vezi sa utapanjem. Oštećen i mokar mobitel u snu znači da su se vaši glasovi utopili u emocijama.

Ne možete više da govorite jer se osećate vrlo emotivno i tužno zbog određenog aspekta svog života. Razmislite da sačekate malo i razjasnite svoje misli, pre nego što pokušate ponovo da komunicirate.

Sanjati da izgubite ili zaboravite telefon

Ako ste sanjali da ste izgubili ili zaboravili telefon, to ukazuje na to da ne možete nekoga kontaktirati.

Bili ste isključeni iz mogućnosti da komunicirate sa određenom grupom. Možda ćete uskoro doživeti značajne društvene promene, namerno ili slučajno.

Sanjati da čujete zvonjenje telefona

Čuti zvonjenje telefona u snu odražava emocionalnu hitnost i alarm. Morate da brzo reagujete i delujete da biste ispunili svoje emocionalne potrebe.

Razmislite o odgovaranju na zahteve nekih drugih ljudi oko vas.

Sanjati novi telefon

Snovi o potpuno novom telefonu ukazuju na nova i nesmetana iskustva. Radujete se dobrom odnosu. Želite da steknete nove veze sa ljudima i vaša psiha vam govori da prvo radite na sebi.

Advertisements

Međutim, imajte na umu da li san nudi najskromniji, moćan ili najskuplji telefon. To može ukazivati da tražite ispraznost, a ne praktičnost.

Sanjati da menjate sim karticu u telefonu

Prihvaćate nove promene iznutra. Počinjete nove veze i poslovni ugovor sa ljudima. San predviđa da ćete možda promeniti posao da biste radili u drugoj kompaniji.

Međutim, funkcija vašeg posla da ostanete komunikativni ostaje ista.

Sanjati bateriju mobilnog telefona

Baterija mobilnog telefona odnosi se na želje koje imate izvan svojih veza sa budnim životom. To je ono što vas pokreće da održavate svoje prijateljstvo i odnos sa drugima.

Skoro prazna baterija znači da trebate ponovo aktivirati neke od postojećih veza. Ako ste sanjali neispravnu bateriju telefona, to znači da su vaše motivacije trajno izgubljene zbog svakodnevne užurbanosti.

Advertisements

Sanjati punjač za telefon

Punjač za telefon odnosi se na nešto što vam je potrebno da biste mogli da funkcionišete. Razmislite o pronalaženju vremena za poboljšavanje sebe, kako biste drugima doneli više vrednosti.

Sanjati listu ili kontakte na telefonu

Sanjati da vidite brojeve na telefonu, upućuje na to da želite da se probudite sa određenom osobom u budnom životu.

San sugeriše da počinjete razumeti kako i zašto druga osoba radi ono što radi. Ako san sadrži mnogo nepoznatih brojeva, to se odnosi na sklonost tračevima i širenju glasina.

Sanjati futrolu ili masku za mobitel

Sanjanje maske ili futrole za mobilni telefon simbolizuje vaš fokus na problemima na površini. Međutim, ta površinska pitanja štite stvarna pitanja u srži.

Razmislite da shvatite šta drugi kažu kako biste u srži zaista saznali šta žele.

Advertisements

Pregledajte površinske komunikacije kako biste vam pomogli da dostignete unutrašnji duh drugih. Pogledom pored spoljnih izgleda moći ćete da razvijete mnogo jače i dublje veze.

Sanjati aplikacije za telefon

Preduzimate akcije da biste lakše ostvarili svoje ciljeve u budućnosti. Pazite na previše razmišljanja i ne preduzimanje radnji. Ovi napori bi mogli završiti kao prazne misli.

Razmotrite svrhu aplikacija kao što su video igre, pretraživač, mobilno bankarstvo ili društveni mediji.

Sanjati račun za telefon

Sanjati o računima ili naknadama za telefon, sugeriše da su za prijateljstvo ili vezu u budnom životu potrebni novčana sredstva.

Prijatelji vas pitaju za događaje ili skupove. Osećate da trebate platiti i potrošiti da biste ostali u društvenom krugu.

Advertisements

Sanjati da vam je spor internet na telefonu

Ako ste sanjali da vam je internet spor na telefonu, to sugeriše da imate neprijatna odbacivanja ili odlaganja.

Možda osećate da ste imali posebne tretmane ili privilegije ranije. Međutim, preterali ste s tom vezom. Ovaj san znači da ste nekako izgubili tu privilegiju.

Sanjati reklamu za mobilni telefon

Snovi o promociji mobilnih telefona ili usluga sugeriše da su vam se pružile nove mogućnosti za širenje horizonta. Razmislite o ponudi za putovanje i iskusite više onoga što vam život može ponuditi.

Sanjati da nađete izgubljen telefon

Pronalazak telefona u snu podrazumeva da ste otvorenog uma i voljni da prihvatite druga mišljenja i stavove.

Sanjati da šaljete ili primate sms poruke

Ovaj san znači da odlažete svoje hitne osećaje da vam je potrebna komunikacija. Dajete drugima da razmisle o vašim zahtevima.

Advertisements

Sanjati hakovanje ili krađu telefona

Radoznali ste i istražujete informacije koje bi drugi možda pokušali sakriti. Možda se osećate paranoično u odnosu na ono što drugi kažu ili osećaju o vama.

Pokušavate da izađete iza njih i saznate više informacija. Učinićete sve što je potrebno da biste dobili informacije i istoriju komunikacije koja vas zanima.

Na primer, ako pokušavate da ukradete ili otvorite telefon bivšeg ili bivše, to može odraziti vašu sumnju da vas on ili ona vara.

Sanjati da koristite drugi ili rezervni telefon

Prisiljeni ste da govorite drugačije o tome kako se osećate. Snovi signalizuju da ste se prilagodili novim stvarima kako biste aktivirali svoju sposobnost za usaglašavanje.

Razmislite o promeni načina na koji komunicirate. Želite da možete dobiti svoje mišljenje i poruku tokom budnog života i na poslu i kod kuće.

Advertisements

Sanjati da ažurirate softver za mobilni telefon

Pokrivate se određenim nedostacima i slabostima za koje ne znate da ih imate. Razmislite o dobijanju pomoći od stručnjaka. Možda postoje određeni problemi u načinu na koji komunicirate sa drugima. Ove probleme je potrebno rešiti i zakrpiti.

Sanjati fotografisanje mobitelom

Dobijate dokaze ili čuvate uspomene na određene događaje. Želeli biste da vodite stalnu evidenciju o tome kako ste vi ili drugi postupili u budnom životu. Pogledajte i san o kameri.

Sanjati da razgovarate sa telefonom

Ako ste sanjali da razgovarate telefonom, to znači vašu želju da ponovo prikažete ili ponovo proživite određeni trenutak u vašem životu. Morate da verujete u sebe i svoje postupke.

Pokušavate da izbegnete situaciju ili problem umesto da se suočite sa njom. San govori o vašim unutrašnjim snagama i slabostima. U nekoj osetljivoj situaciji morate da budite nežni.

Govoriti preko telefona u snu je nagoveštaj za vaše neozbiljne potrage. Podcenujete sebe ili uzimate nekoga zdravo za gotovo. Osećate se kao iskorišćeni. Morate biti direktniji.

Advertisements

Sanjati da dajete broj telefona

Sanjati o davanju telefonskog broja simbol je napuštenih ideja. Morate sakriti misli i biti diskretniji prema nekoj situaciji. Vaše ideje ili način razmišljanja su svuda.

Ovaj san predstavlja tajnost. Morate proceniti ko su vam pravi prijatelji a ko vam širi negativnu energiju. Vaša intuicija o nekome može se pokazati istinitom.

Morate da sagledate neki problem ili nešto iz nove perspektive. San ukazuje na vaše želje za vezom ili na to da će nova veza procvetati. Morate biti uporniji i sigurniji u svoje sposobnosti i talente.

Sanjati da neko pokušava da vam ukrade telefon

Sanjati o tome da neko pokušava da vam ukrade telefon predstavlja vašu želju da budete u braku ili da imate dete. Morate prestati da se žalite.

San je znak za vaše strahove da ćete biti u stvarnoj, fizičkoj nesreći. Suviše ste lako podložni nekoj negativnoj energiji oko vas.

Advertisements

Ovaj san se odnosi i na sramotnu i neobjašnjivu situaciju. Postoji nedostatak ravnoteže u vašem životu.

Kočite svoj sopstveni rast ne upotrebljavajući svoje sposobnosti i talente. Vaš san označava vašu nesigurnost i strah od toga da vas neće prihvatiti. Morate promeniti loše manire.

Sanjati da snimate telefonom

San o snimanju telefonom znak je potrebe za komunikacijom. Morate biti otvoreniji ili prijateljski raspoloženi. Morate biti više empatični prema drugima.

Možda rizikujete da izgubite posao ili ćete biti otpušteni zbog nekih obaveza. Morate da saopštite svoje emotivne brige i želje.

Nešto je previše dobro da bi bilo istinito. Ovaj san je poruka vaše brižne i podržavajuće prirode. Vaše emocionalne želje dostižu nove visine.

Advertisements
Još tekstova